Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
naytlysz w Polsce bedzie. Mysz a Mars
[Re?]Volta?
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
z tego, co wiem, to wlaściwym zespolem jest
Gejron Maiden, a Nightwish tylko supportują ; ]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE z
tego, co wiem, to wlaściwym zespolem jest Gejron Maiden, a Nightwish tylko
supportują ; ] \m/ f pyte koncert nie ma co. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Omen jedzie, ait? ;p
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
No oczywiscie stary, przedze lece. Nie moge
pozwolic aby mnie ominal taki tru koncert i spotkanie z tymi wszystkimi
mrocznymi gothkami
\m/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(voldius @ 07.04.2005
22:11) Mysz a Mars
[Re?]Volta? mam do nich respekt, fenomenalna muzyka jak dla mnie. ps. skończyło mi się tofifi ;} edit: małe wielkie cusie :) Ten post był edytowany przez Myśka: 08.04.2005 12:27 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
narzekacie na Nightiwsh'a, ale moim
zdaniem o wiele gorsze i bardziej kiczowate są polskie metalowo-gotyckie
zespoły typu Moonlight or sth. teksty to istna grafomania... o teledyskach
już nie wspomnę. w ogóle ta cała 'klimatyczność' jak dla mnie jest
strasznie sztuczna, wymuszona i po prostu śmieszna i tandetna. poza tym
wydaje mi się, że jest taka prawidłowość, że z takich zespołów się wyrasta z
czasem. taka epizodyczna fascynacja... choć pewnie nie zawsze i nie u
każdego.
|
BlackOmen |
![]()
|
Ej no czuje sie ubogi w doswiadczenie
muzyczne bo nei slyszalem polisz gotyku =(
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kira piszesz o tekstach
polskich ghothów. A weź ty teksty Kata niektóre poczytaj - psycholodzy
mieliby wiele do powiedzenia o Romku ;]
Purpurowe Gody rządzą ;] Ku pokrzepieniu uczniowskich serc ;p Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 08.04.2005 15:28 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hey cziki bejbe! XD
Ja ostatnio <wiosna! wiosna!> zamiast depresyjnych i przytlaczajacych growlingow preferuje <chwilowo zapewne> takie pozycje jak Tenacius D, Damiena Ricea, Gary'ego Moora, Louisa Armstronga, Erica Claptona, piesn ze Star Trek Enterprise <"Faith of the hart">, Krzyz Kross i takie tam.. XD Niech sie tylko pogoda popsuje to mi wroci pewno Opeth, Tool, Pyorrhoea <rrrroooar XD> CoB i inne tego typu psychotropy. Mrau. PS Co do growlingu.. Karaoke bejbe! XD Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 08.04.2005 16:10 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Child, wydaje mi się, ż e Kat a
Closterkeller to trochę inna kategoria. nie ma co tu porównywać...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale i tak trzeba oddać Romkowi, ze niektórych tekstów to by się szataniści z siódmej klasy nie powstydzili ;}
re down: hmmm... no tak ;} Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 08.04.2005 21:15 -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja do stycznia nienawidzilam metalu, ale na
obozie zaczęli puszcząc takie kawałki... cudo!
a najfajniejsze jest Linkin Park "In the end" to moja ukochana piosenka ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Ja
do stycznia nienawidzilam metalu, ale na obozie zaczęli puszcząc takie
kawałki... cudo! a najfajniejsze jest Linkin Park "In the end" to moja ukochana piosenka Metal powiadasz...? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ania* @ 08.04.2005 20:59) Ja do stycznia nienawidzilam metalu,
ale na obozie zaczęli puszcząc takie kawałki... cudo! a najfajniejsze jest Linkin Park "In the end" to moja ukochana piosenka :D cos jak - nie lubie hh ale zaczalem sluchac mezo :> aj tam, niech poznaje -------------------- |
Kira |
![]()
|
... zauważyłam, że w pewnych kręgach
słuchanie metalu stało się kiczowate ; ]
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ania* @ 08.04.2005 20:59) Ja do stycznia nienawidzilam metalu,
ale na obozie zaczęli puszcząc takie kawałki... cudo! a najfajniejsze jest Linkin Park "In the end" to moja ukochana piosenka ![]() od kiedy Linkin Park to metal?? ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 08.04.2005 23:02 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Troche jak moj student;
"Wiesz, ja jesli chodzi o ta muzyke to nie jestem tak do konca zielony, z metalu lubie Linkin Park i Limp Bizkit" ;] <gleba> <spod stolu wydobywaja sie niezidentyfikowane dzwieki, ktore wprawny sluchacz uznac moze za szalenczy, psychodeliczny chichot> -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() \m/ Ten post był edytowany przez BlackOmen: 09.04.2005 14:39 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
jak już gnębimy ;]
http://muzyka.onet.pl/1,18,8,7922568,23658...38,0,forum.ht ml http://muzyka.onet.pl/1,18,8,6398984,18951...38,0,forum.ht ml mój faworyt ;] http://muzyka.onet.pl/1,18,8,4767993,14272...38,0,forum.ht ml a dla tych pań mam dowód rzeczowy - jakze skomplikowana linię gitar ;] lp forgotten i dla porównania [tak - jestem stronniczy ;]] COB - CoD -------------------- |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
osz bezduszne z was istoty, dziewczyna się
metalem zaczyna jarać a wy juz byście na stosie spalili be be XD XP
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
od czegoś trzeba zacząć
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kira
Em, słuchanie metalu kiczowate? A to ja zaraz ripostuje, słuchanie hh w pewnych kręgach tez jest kiczowate :] powiem więcej - słuchanie muzyki folkowej w pewnych kręgach jest kiczowate, a w pewnych kregach słuchanie popu- zgadnijcie... jest...kiczowate ;] W pewnych kręgach pewne rzeczy sa kiczowate, to prawda stara ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
życie jest kiczowate P2...
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Ale techno i disco zawsze beda trendi i
non-kiczowate
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 06:00 |