Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
E tam.. nie wiem, jakim gatunkiem muzyki są
piosenki LP
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
legendy i podania niosą, że to nu-metal
[co tam robi słówko metal?].
tylko dlaczego do tego wora wrzucono SOAD, Soulfly czy Fear Factory? -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
do electro-popu, obstawiam.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 09.04.2005
17:49) legendy i podania
niosą, że to nu-metal [co tam robi słówko metal?]. tylko dlaczego do tego wora wrzucono SOAD, Soulfly czy Fear Factory? fear factory i soulfly?! kto i kaj tak mowi -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a bo ja wiem - jak rzucę nickami z ichnego
forum to i tak nikt nie będzie wiedział ;]
fak - przenoszą forum i nie mogę podać sznurka. -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
wyrocznie same w tym kraju. nie można żyć ze
świadomością że Iwan i Delfin to death metal, bo od razu mówią, że nie...
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
bo to jest THRASH!!!
Ggggrrrrrrroooooooaaaaahhhhhhhhhh - giń pozerze!!!
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a nie bo trash
![]() napisał punkowo 'regałowy' [ktoś łapie aluzję? ^^ ] beotn. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
chociaż patrząc na imaż zespołu,
choreografię i układy sceniczne oraz teksty, to momentami chłopaki ciągną
pod power metal ;>
QUOTE napisał punkowo 'regałowy'
[ktoś łapie aluzję? ^^ ] beotn. reggae, czy inne raga? -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
gdyby była stal, zapytałaś ' dlaczego
nie metal ? ' hah
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
bo stal to gejowizna, a metal nie może być
gay ;}
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Kira - wtedy bym zapytała, a czemu nie
aluminium ^^
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
a
taki powinien być trve metal ;d
i nie ImI a \m/ :} Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 09.04.2005 23:21 -------------------- |
avalanche |
![]()
|
QUOTE ImI - symbol
drwala to jest ciekawe <dalszy post> ;> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 09.04.2005
22:20) a bo ja wiem - jak
rzucę nickami z ichnego forum to i tak nikt nie będzie wiedział ;] fak - przenoszą forum i nie mogę podać sznurka. mnie chodzilo o jakis konkretny powod :> tekst niczego sobie -> "W sytuacji idealnej fan death-metalu mówi wylacznie growlingiem." :EE rooar! ciekawostka : na wydziale mechanicznym jest taki przedmiot "technologia metali" ^^ -------------------- |
Child |
![]()
|
metal składa się z glanów...
;p
powody? jakieś nadzmysłowe, bo po słowie Soulfly pojawia się zdanie w stylu "Max po odejściu z Sepultury zaczął robić jakiś gówniany numetal". koniec uzasadniań ;} edit: młahaha - w końcu skołowałem sobie odtwarzacz empe czy :} Teraz będę mógł słuchać Britni zawsze i wszędzie ;] Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 10.04.2005 11:06 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
"bo ja tak uwazam i tak jest"
ole!
a fear factory? bo teraz nie jest na to moda?:x btw: wole combo cd+odtwarzacz mp3, choc niewygodne to. a wlasnie - pochwal sie co kupiles :> -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
No tos przepłacił ;]
Bo przy odrobinie inwencji mozna mieć iNo czyli coś na kształ iPod'a ;] http://geektechnique.org/projects/iNO.html link z suchar.net "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ania* @ 09.04.2005 17:45) Chcesz metalu bejbe? Zabierz sie za Mortician <po ich teledyskach chce sie rzygac, zbyt ambitnie tez nie graja. jak to powiedzial moj kolega "moj ojciec za pomoca kaszlu wydaje bardziej konstruktywne dzwieki">, Burzum, Dark Throne <bardzo malownicze tukutukutukutuku przez 45 minut plyty ;p>, Dimmu Borgir, Cannibal Corpse, Pyorrhoea, gnieznienska kapela kumpla Shadows Of Death <reklama ;d> czy Impaled Northern Moonforest* ale nie Linkin Park ;dddd Tylko czarne glany sa na prawde funny! Taki maly taki duzy moze koze czcic.. * LOL XD -------------------- |
Child |
![]()
|
a gdzie Satyricon i liryczny utwór Mother
North? [dla wytrzymałych polecam teledysk] ;>
a gdzie Death i Morbid Angel? [tyle, że oni grają death, nie trve grim necro black ;p ale jak są Kanibale...] i gdzie do jasnej cholery HIM?! ;p -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
sorry za odejscie od nakazywania dobrego metalu (polecam marduka ktory ostatnio znalazl sie na moim dyskmanie...no ewentualnie pod nieco lzejsze) ale wlasnie widzialem teledysk guano apes,chyba do jakiegos filmu, w kazdym razie wokalistka wygladala jak christina augilera (ah te biale wlosy),o w zasadzie to tez mozna polecic mrocznym rekrutom zaczynajacym przygode z kozom. ide spac, to za duzo jak dla mnie.
-------------------- |
grigory |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Siedlce ![]() |
A co mysliscie o zespole rockowym Houk lub
Sweet Noise albo System of a Down. Moje ulubione
![]() |
Child |
![]()
|
tylko ten ostatni.
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 11.04.2005
15:17) sweet noise mial swoje piec minut. tak baj de lej - znasz zespol necrophagia (moglem troche przekrecic nazwe:) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 09:26 |