Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fenomen jakiś ;>
Sepultura niet, Soulfly da. Kufa, przeca to był da tru det/trasz ;] [zawsze pozostaje możliwość, że chodzi o Sepulturę po odejsciu Maxa ;]] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mozliwe ze sepultury, ja jestem na CC
wychowana bardziej ;ddd
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo ty pozer jesteś ;> bo jak inaczej
można mówić o kimś, kto uważa, że Death można pominąć przy ocenie
deathmetalu ;>
no pozer-prowokator-kamikadze ;] specjalnie druczkiem dla Ciebie - to tylko złośliwość ;ppp -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Awww!
Destruktorska moc Mego Wladcy, Nosiciela Polnocnej Ciemnosci, Wielkiego Namiestnika Lucyfera - MayheM'a, zniszczy twoje pozerskie scierwo, ktore jakiegos kinderowego Death'a uznaje za powiernika death metalu! DEATH METAL IST KRIEG! mrrrau, druczek, druczek! -------------------- |
Child |
![]()
|
to może skołujemy tu na forum
jakiegoś fanatyka Burzum ;>
będzie wesoło ;> polecą głowy [niekoniecznie kozłów] ;> posoka się poleje ;> ludzie ze śmiechu też ;> dajcie tu fanatyka Bużum* ;> * coś w stylu Dżordżorot albo Dimu Bordżir ;> edit: Espeszli for ju, Elva. i innych Mayhamezów ;> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 17.04.2005 15:19 -------------------- |
Eva |
![]()
|
Fakju, ja lubic Dimu Bordżir ;d
Hyhyhy, "mam burzum w zoladku, ide na darkthrone'a" XDDDD QUOTE MayheM rozpoczyna też prace nad
pierwszą płytą zatytułowaną "De Mysteriis Dom Sathanas" ( Sekretne
Obrzędy Lorda Szatana ). I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie pewien
drobny incydent. W 91 roku Dead stwierdził, że musi zrobić coś znacznie
większego, by sprostać swemu pseudonimowi... Samobójstwo w ciekawy sposób
wpłynęło na resztę załogi. Euronymous, zamiast zawiadomić policję, poszedł
spokojnie do sklepu aby nabyć aparat fotograficzny. Po tej swoistej sesji
zdjęciowej muzycy robią sobie z kawałków kości Dead'a amulety ( a mi się
wydawało, że gotują sobie żurek z jego mózgu - przyp Darklich ).
LOL Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 17.04.2005 15:23 -------------------- |
Child |
![]()
|
QUOTE Fakju, ja lubic Dimu Bordżir
;d powiedz jeszcze, że Kredki też, to obwołamy cię dzieckiem Mhrokhu ;> -------------------- |
Eva |
![]()
|
Nie, Kredki sux XD <chociaz teledysk w
ktorym to pewne piekne panie podcinaja sobie zyly smyczkami jest.. TRÓ
XD>
Jesli chodzi o ta cala Bordżirowa otoczke, to ona tez sux, ale podoba mi sie jak graja. A Kredki mi podpadly koszulkami z napisem "Jezus to ci*a". A jak nie szanuje to nie przepadam za razem ;d W ogole zaden ze mnie mhrokh-orthodox, kurna XD -------------------- |
Child |
![]()
|
wszystkie "pisanki" są do dupy
;>
btw - Dead chciał natchnąć chłopaków do stworzenia Dead Metalu ;> i całą sesyjkę z aparacikiem nazwali właśnie dm ;> -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nie no, Kredki są spoko... : ]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE nie
no, Kredki są spoko... : ] Ale one nie sa juz takie tru blek one sa teraz gotik =( -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
no właśnie ja wolę ich w wydaniu blackowym,
bo do gotiku [czy tam gothicu, ghoticu ; ] mam krwiożerczy stosunek ... ; )
mówiąc delikatnie... nie urzeka mnie to
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
bo nie rozumiesz mrocznego piękna
gotyckiej sztuki. ;p
cieńka linka. mię się tam podoba określanie Behemotha jako zespół andergrandowy ;> Angole się najwyraźniej zatrzymali parę lat temu ;p i jedno pytanie - co to, kufa, jest to Lordi? Blakmetalowy linkin park? ;] -------------------- |
Eva |
![]()
|
Dokladnie XD Tak mnie rozpieprza ten zespol ze daj spokoj.
Ja wczoraj bylam na koncercie Myslovitz. <dla mnie to nie pop tylko rock XP> Za darmoche byl to poszlam. I co? Tak jak mi przed dniem wczorajszym wisieli i dyndali, tak teraz modle sie o dyskografie. Pogowalam, kumple 'latali' ale potem ich ochrona sciagala jak za barierkami ladowali, atmosfera genialna <moze to ten miod XP> Ojoj lubie ich. <i juz nie jestem tró =="> edit: Co na tej liscie metal hammera robi lostprophets? O_o QUOTE Najlepszy debiutant: Eighteen Visions Trivium Atreyu Nightwish Lordi Ładafak? XD Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 23.04.2005 12:40 -------------------- |
Child |
![]()
|
Angole zatrzymali się najwyraźniej na "średnim" Iron Maiden i Venom. Potem historia metalu dla nich się urywa ;>
A Behemotha znają najwyraźniej do Gromu ;p -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wogole sens robienia takich zestawow jest troszhe poroniony.
Bo niby dlaczego ten zespol ma byc "najlepszy na świecie" (wogole co za shitna kategoria ;]) I tak to już jest - w tym zestawieniu uwzgledniano raczej ciezej grajacych lub za takowych chcacych uchodzic - i dobrze, nie ma rolling stones'ów ;] Bo zauważyłem że pojawiają się w 90% tego typu "wyborów miss" - czy to najlepszy zespol, czy to gitarzysta, czy fryzura (jakim prawem pobili ludzi z Europe ? ;]) itd. Ludzie chyba odruchowo na nich glosuja bo ja np. mimo iż słuchałem ichniejszej muzyki to wogole na mnie nie zadziałała ;] Dinosaurs will die :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nieobytym jestem w takich sprawach , wiec napisze tutaj.
czy istnieja jakies solowe plyty perkusistow metalowych? nie chodzi mi o kogos konkretnego, chociaz lombardo mogl by byc...jordison zreszta tez. -------------------- |
Child |
![]()
|
Dan Swano miał jakiś projekt gdzie grał na perkusji, ale nie powiem który to, bo on projektów i innych dodatkowych zespołów miał i ma w ciula.
Hmmm... Poszukaj Moontower. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fak wlaczylem Fantomas - Suspended
Animation
Miazdzace O_o -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
QUOTE The upcoming fifth Children Of Bodom album will be called "Are You Dead Yet" and it is scheduled to be released 21st September 2005. uch uch - to tylko pięć miesięcy ;d -------------------- |
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Ja najbardziej lubie : Children of Bodom, Slayer, Iron Maiden, Manowar, Nightwish, Black Sabbart, chociaż AC/DC i Nirvany też czasami lubie sobie posłuchać
-------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
Eva |
![]()
|
Sabbath ;d
-------------------- |
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Tylko i wyłącznie AC/DC
![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
baj de łej. jak to niektórzy rozwijali AC/DC? AntiChrist Devils Child? ;>
-------------------- |
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Mejbi.
Ach szkoda, że nie będzie powtórki z koncertu na stadionie Śląskim ... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 14:06 |