Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
QUOTE już w sobotę w mojej mieścinie zagrają Coma i Myslovitz ;d Pierwsi mają jakieś 1,5h czyli jakby się spięli, to zmieszczą się z całą płytą i jeszcze im parę minut zostanie ;d Myslovitz gra jakieś dwie godziny... oj będzie się działo ;d To ja się pochwale i napisze, że Coma gra 25.06 w Łodzi w ramach imprezy Holiday Start Party Open i ide na 100%. Baaaaardzo się ciesze, że wreszcie chłopaki grają w swoim (i moim ![]() ![]() Fajne rozpoczęcie wakacji (biorąc pod uwage, że 27 już wyjeżdzam, troche nie wyspana będę ![]() EDIT: Przepraszam za to zamieszanie, ale przed wysłaniem posta odeszłam od kompa i dorwała się do niego moja mama, która coś namieszała :/. Ten post był edytowany przez KaRoLiNa: 15.06.2005 18:43 -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kufa ludzie APEL! macie jakies albumy poza 'King Fear' zespolu Babylon Whores bo mnie juz kur... szlag trafia jak nie moge juz od tygodnia dossac jednego albumu mulem a kapela jest zajefakenbista wiec przydalo by sie miec troche tego mrocznego grania \m/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Omenik- torrencikiem trzeba ssać ;P
A za kilka dni koncert SOAD w Berlinie. Pozdrowić którego z zespołu od was? B) |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
omenf - to, czego szukasz znalazlem dzisiaj @ slsk.
a tam system, slayer w polszcze 30-tego gra! -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak już o tym wspomniałeś - masz może zbędne dwie bańki? :}
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak samo jak mialem pozyczyc na komus na iron maiden podczas tegorocznego mystic festiwalu, po czym okazalo sie ,ze to ja mam dlugi i pozyczac musze :X.
pozostaje miec nadzieje, ze masz/mam dobrego wujka sam'a w ameryce, o ktorym jeszcze nie wiesz/nie wiem, zaciagnac sie do mafi na jakis przemyt, ewentualnie juz dzis zaczac zbierac na nastepny koncert. kuwa. tylko zalowac, bo w pieknym skladzie graja. -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a na slayera miałam jechać, ale zrezygnowałam na rzecz systemu.
bo na slayerze pewnie znowu będzie wiocha. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w Acidów raczej nie będą rzucali butelkami ;]
początek roku szkolnego za to osłodzą dwie płyty - Opeth i COB wydają w okolicach września. [Opeth bodaj 29 sierpnia, a 19 września Dzieciaki] -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 13.06.2005 18:37) huhu-zzah ;d już w sobotę w mojej mieścinie zagrają Coma i Myslovitz ;d Pierwsi mają jakieś 1,5h czyli jakby się spięli, to zmieszczą się z całą płytą i jeszcze im parę minut zostanie ;d Myslovitz gra jakieś dwie godziny... oj będzie się działo ;d znając 'zamiłowanie' Comy do odwoływania koncertów .... ; ) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 18.06.2005 10:05) w Acidów raczej nie będą rzucali butelkami ;] początek roku szkolnego za to osłodzą dwie płyty - Opeth i COB wydają w okolicach września. [Opeth bodaj 29 sierpnia, a 19 września Dzieciaki] slejer tez sie zamyka w studiu niedlugo. bardziej czekam na kult nowy, ktoren to ma jeszcze w tymze roku sie pojawic. -------------------- |
Child |
![]()
|
Kira - bla bla bla bla bla ;]
QUOTE slejer tez sie zamyka w studiu niedlugo. znowu będzie, że numetalowa płytę nagrali ;] -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co ' bla bla bla'? taka prawda.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
GrimmY |
![]()
|
child - teraz wszystko nie-mroczne jest numetalowe, nie wiem ku.rwarszawa o co niektorym tru ludziom chodzi. "bo tera sa miekkie ludzie" powiedzilaby pewien dziadek rockowiec ,ktory lowil nad bugiem, ten ktory gruba igla i zwykla nitka zaszyl sobie rane u nogi podczas wojny. łotewer.
Ten post był edytowany przez GrimmY: 18.06.2005 14:48 -------------------- |
Child |
![]()
|
teraz to już nie wiadomo, co jest trv kvlt - Mayhem się ponoć zeszmaciło [jak dla mnie to teraz grają lepiej], Bathory miał dobre przecież tylko pierwsze trzy płyty, Varg w kiciu robi jakieś komercyjną papko-ścierwo, Metallica to słowo zakazane, Maideni sie zrobili stare dziady i nic nowego nie nagrywają lecąc na kuponach, Slayer nagrywa od Divine Intervention samą chałę [a jakby to wydał kto inny - normalnie cud]... Wszystkie powermetalowe kapele - no wiadomo.
Nawet Manowar przestał wydawać co rok nowe DVD i postanowił skrócić oczekiwania na nową płytę do czterech lat ;] Trzeba własną kapelę zalożyc i grać po garażach - może będzie jakas szansa na status trv ;] btw - jak to jest? Jeżeli jakaś kapela wrzuci na płytę klawisze/elektronikę to od razu pop, komercha i gejowizna, a jeżeli taki groźny wymalowany mroczny jajek-pisanek nawali nawet więcej klawiszy niż gitar - to to jest dla budowy klimatu? -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja narazie sie oderwe od tematu bo po 'Płośnickim lecie teatralnym' potrzebuje kawalka brzydkiego i punkowego gdzie rfren brzmi tak echem...
"Przejebane, przejebane pora laczyc sie z szatanem' potrzebuje tego kawalka bo mielismy swoje ognieskowe spiewy a to bedzie taki przypominacz *_____* -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
to będzie oczywiście brudny z założenia i nazwy kawałek kapeli Brudne Dzieci Sida (BDS, ci od landryna ;]) o nazwie "Krwawy topór lucyfera" (nie wiedzieć czemu znaleźć to łatwiej za wykonawcę wpisując - starzy sida)
poszukaj na e-mulu ale jest spora szansa na to że tego nie znajdziesz - popytaj ziomów, moze któryś bedze mial kasete BDS "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 19.06.2005 13:25 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
BlackOmen |
![]()
|
Ja mam to jako 'starzy sida' ale to ta piosenka 'krwawy topor lucyfera' wlasnie alnum zassalem. iosenka i jej tekst rzadzi, ach te wspomnienia! :D
piosenka jest wulgarna jezeli nei amsz 18 lat i boisz sie o swoje zrowie psychicznie nei czytaj Zabij ojca, zabij matkę, Głowę włóż w kanału kratkę; Zabij brata, zabij siostrę, Sprawdź, czy masz żyletki ostre. Przejebane, Przejebane, Pora łączyć się z Szatanem! Choćbyś chodził do kościoła I Chrystusa imię wołał, Choćbyś słuchał Matki Bożej, Nic i tak Ci nie pomoże! Przejebane, Przejebane, Pora łączyć się z Szatanem! Już na Ciebie piekło czeka: Nie módl się i nie uciekaj, Bo dosięgnie Cię już teraz Krwawy topór Lucyfera! Przejebane, Przejebane, Pora łączyć się z Szatanem! ![]() jak ktos chce moge podeslac, musze wpasc do kumpla z Ilawy na life performance! -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
dzisiaj pierwszy raz od bardzo daaaawno przesłuchałam całej płyty Children of Bodom =) dziwne uczucie :'] od czasu zewolucjonizowania się moich gustów muz. jedyny metal,którego mogę słuchać
![]() ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
Fajne to to Omen ;] Na jaką melodię idzie? [tzn można się wydzierać w stylu dowolnym]
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
to idzie tak z gardła troche, dosyć powoli i bez jakiejś szczególnej lini melodycznej - wokalista nie jest uzdolniony w tym względzie ;]
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
child - maideni to rzeczywiscie juz naddziady, ale idac na ich koncert ludzie nie wymagaja jakis nowych kawalkow tylko zobaczenia wielkiej kukly eddiego miliarda fajerwerkow - tudziez mowiac wprost dobrego "szoł". to ze nic nie wydaja - e tam, swoje juz dla muzyki zrobili. co do reszty sie zgodze.
a tak baj de lej wydawania plyt nieczesto - kiedy tool cos nagra ;[ QUOTE tw - jak to jest? Jeżeli jakaś kapela wrzuci na płytę klawisze/elektronikę to od razu pop, komercha i gejowizna, a jeżeli taki groźny wymalowany mroczny jajek-pisanek nawali nawet więcej klawiszy niż gitar - to to jest dla budowy klimatu? wiesz ostatnio bylem swiadkiem takiej oto sceny. koncert kilku kapel blakkkowych, skupie sie na jednej. nazwa - nuclearcośtam (to bylo chyba nucleramasochistic ale boje sie takich nazw uzywac :>) grali delikatnie mowiac przecietnie ,a wyrozniali sie makijazem w stylu kiss'a i klikoma czachami nabitymi na pale na scenie (nasladownictwo gorgoroth? whatever). slysze rozmowe dwoch kolesi - "graja do dupy" - "no"; -"ale za to fajnie wygladaja"; "taa" . liczy sie prezencja. tzn. mozesz wygladac mrocznie i grac kupe a ludzie cie beda lubic. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Grimmy,myślisz, że ludzie są tacy głupi? ;> mi się jednak wydaje,że dla wielu takie przebieranki to jest przedszkole i tyle... i słusznie, bo te wszystkie wyskoki black-metali jak płonące krzyże, pentagramy, diabły,czachy, kreaowanie sie na wampiry itp., mroczne i upiorne makijaze, hektolitry 'krwi', którymi oblewani sa podczas sesji zdjęciowych itd. ... jeżu O.O przeciez sensu w tym za grosz
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Pawelord2 |
![]()
|
chodzi o to zeby szatan byl ;]
a przeciez zdjęcia nie wykrzyczą "szatan, szatan, ouu yeah" (kury rox ;]) wiec trzeba nadrobic mejk-upem i aranżacją (warto tez zauwazyc ze ciezko jest zrozumiec co tacy black/death wyspiewywuja) Jak wygląda evil to sie nada ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Kira @ 21.06.2005 16:46) Grimmy,myślisz, że ludzie są tacy głupi? ;> mi się jednak wydaje,że dla wielu takie przebieranki to jest przedszkole i tyle... i słusznie, bo te wszystkie wyskoki black-metali jak płonące krzyże, pentagramy, diabły,czachy, kreaowanie sie na wampiry itp., mroczne i upiorne makijaze, hektolitry 'krwi', którymi oblewani sa podczas sesji zdjęciowych itd. ... jeżu O.O przeciez sensu w tym za grosz nie moja droga, ja tak nie mysle, ja tak uwazam (troche uogolniam, ale tak juz moj psi urok). kiedys to same mejkapy i ogolno pojete robienie wrazenia wzrokowego nie bylo zle, fakt moze sie wydawalo nieco smieszne (widzial ktos sesje yattering?), ale mimo wszystko mozna sie bylo wczuc w 'mrocznosc' itd. etc. nic na sile. do czasu kiedy nie zaczelo to byc wytyczna przy ocenianiu zespolow z gory. za sam wyglad. dziwne? glupie? byc moze...tylko dlaczego coraz czesciej sie z tym spotykam ostatnio? QUOTE chodzi o to zeby szatan byl ;] :} Ten post był edytowany przez GrimmY: 22.06.2005 15:05 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Chcecie imidzu? Obaczcie ziomow z Korpiklaani ;]
Ci to dopiero sa tru scandinavic power. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 23.06.2005 15:07 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 22:21 |