Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ktoś jak tłumaczył, był najwyraźniej napromieniowany. i skąd te dwa "o" w nazwie?
ale skoro padł Czernobyl, to to pewnie jakiś poboczny projekt panów od "razem nas bahato" :} QUOTE nuclear metal pewnie się rozchodzi o kapele od Nuclear Blast ;pQUOTE epic hollywood symphonic metal bo gej metal jest niepoprawne politycznie :> -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj dorwalem 2 brakujace mi cedeki Rush - Different Stages ja pierdziele jaka zajefakenbista muza OO wokal taki troche malo meski skojarzyl mi sie natychmiast z koncertowka Yesow (ale taka troche natura tych pierwych progresywno rockowych zespolow), genialna perkusja (takiej zajebistej 8min. solowki nigdy nie slyszalem) bardzo milo gitarka i wszystko trzyma sie kupy. To ze album jest 3 plytowy i sa ta jakby zapisy z koncertow dziala rowniez na korzysc clego albumu. Niezle sie nim podjaralem =)
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poszukuję pilnie nowej płyty Lao Che - Powstanie Warszawskie. Jak ktoś ma to czekam na gg na wiadomość;p Słyszałem jedną piosenkę, zanosi się na bardzo dobrą płytę ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Misiek,dawno Cie nie bylo. ;)
ja też bym chciala LC... wszyscy się tym zachwycaja... że fenomen... niestety na Imeshu nic nie ma... a propos... oni graja w tym roku na Łudstoku. ;) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiem wiem ze mnie nie było;p witaj kiro znów;p dalej masz ten sam numer gg?;>
no nigdzie cholera nie ma ich płyty... niby 30 zł nie majątek ale jak jeszcze musze za transport zapłacić... pozatym są wakacje, wole pieniądze przepić;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
halo halo, tutaj Londyn tutaj Londyn, ona czarna, a on blondyn a on blondyn.....
Naprawdę kapitalna płyta. Polecam. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezeli lubicie naprawde skrzywiona muzyke, to polece wam cos, co ostatnimi czasy mnie kompletnie rozwala, mianowicie:
praxis - transmutation (mutatis mutandis) [sroga nazwa imho]. dla zachety...a wlasnie, ze nie kawalek, tylko zdjecie: ![]() oraz buckethead - monsters and robots ![]() polecam 'czeknąć ałt'. sciagnijcie sobie cos z emuła - hm, z albumu bucketheada moze utwóo 'jowls' a z praxis - 'seven laws of woo'. -------------------- |
Kira |
![]()
|
a co myślicie o zespolach na tegoroczny Łudstok?
generalnie ludzie sa zawiedzeni... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
strasznie słaba ta lista obecności niestety. Choć, kto wie, może ci mniej znani dadzą czadu;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
zeby nie powiedziec 'bieda', ale mysle ,ze i tak bedzie dobrze.
zreszta pojade chocby doda miala tam grac. -------------------- |
Kira |
![]()
|
no tak, bo na łudstok jeździ się 'dla klimatu, a nie dla muzyki'
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Kurt |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 29.07.2005 ![]() |
Nirvana is the best !!!!
Tak Zgadzam sie Nirvana jest super ,a teraz ma podobno powstać film o Co bainie pt.Last Days, Nieważne Chszanić Skatów!!! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
srogo prawisz!
\m/ dla ciebie. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
pójdźmy o krok dalej. ten film już powstał! \m/ źą
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
o nie! a ja go nie widziałam! nie krzywdź moich mhocznych uczuć!
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
powstać powstał, ale czy ja mówiłem że była premiera?;]
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kurt @ 29.07.2005 22:29) Nirvana is the best !!!! Tak Zgadzam sie Nirvana jest super ,a teraz ma podobno powstać film o Co bainie pt.Last Days, Nieważne Chszanić Skatów!!! ![]() Sama smietanka intelektualna zaczyna splywac na to forum. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Chszanić cie. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
może
![]() ? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
XF
Ten post był edytowany przez Pottermenka: 29.07.2005 23:30 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja rozumiem smarowac sie smietana czy dzemem ale chrzan to juz mala dewiacja i japonski fetysz.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
o shit ;|
Kira |
![]()
|
dzisiaj (poniedziałek,1sierpnia) na tvp1 o 21.50 jest koncert Lao Che. :)
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 17:36 |