Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mimo wszystko ktoś się zna na rzeczy, bo napisał tHrash ;}
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skad to masz bo brzmi mrocznie \m/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
sama napisalam .
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
QUOTE(Kira @ 09.08.2005 15:18) znalazłam cos takiego w necie... QUOTE(Kira @ 09.08.2005 18:23) Sprzeczne dane ? ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
o kurcze,faktycznie!
ale juz nie rozmywajmy tematu. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Luna Fletcher @ 09.08.2005 18:52) QUOTE(Kira @ 09.08.2005 15:18) znalazłam cos takiego w necie... QUOTE(Kira @ 09.08.2005 18:23) Sprzeczne dane ? ![]() Moja wypowiedz nie bedzie dluga, wrecz przeciwnie, zmiesci sie w 2 zdaniach <1 zdanie minelo> LOL <2 zdanie rowniez> -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
kira i elva
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lor3L!n3 |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 10.08.2005 ![]() |
Ja bym chciała za to wrócić tutaj do początkowego założenia tematu, czyli przytoczenia, czego ja słucham itp.
Rodzaj muzyki to: gothic metal, gothic electro, industrial, new romantic, black, thrash i death metal. Ulubione zespoły(napisze trzy, bo sporo ich mam): The 69 Eyes, London After Midnight, Samael Nie będę przytaczała ich historii, ale jak ktoś się orientuje to wie, o jaką muze mi chodzi i tyle ![]() |
Kira |
![]()
|
a co to new romantic?
niedawno spotkalam sie z nazwa horror punk:p -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lor3L!n3 @ 10.08.2005 15:18) Ja bym chciała za to wrócić tutaj do początkowego założenia tematu, czyli przytoczenia, czego ja słucham itp. Rodzaj muzyki to: gothic metal, gothic electro, industrial, new romantic, black, thrash i death metal. Ulubione zespoły(napisze trzy, bo sporo ich mam): The 69 Eyes, London After Midnight, Samael Nie będę przytaczała ich historii, ale jak ktoś się orientuje to wie, o jaką muze mi chodzi i tyle ![]() róż-metal'z rlz. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
róż to czerń XXI wieku. ;'P
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To jest fiolet, a fiolet to wyebysty kolor jest.
;P Loreline, do kazdego stylu dopasuj po jednym zespole, bo my tu takie ciemniaki i nie wiemy co to new romantic. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
new romantic = depesz mołd ;p i jeszcze pare innych mniej znanych:P o ile oczywiście dobrze pamiętam:P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja słyszałem, że tak grają Kanibale i Morbid Angel ;p
Samael daje radę. -------------------- |
Eva |
![]()
|
Kanibale? No, oni sa w ryj romantik ;d
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Kanibale mają zajebiste okładki płyt.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
depeche mode to new romantic? O_o a ja myslalam ze to te wszystkie 'voyage voyage' i inne takie...wiecie o co mi chodzi?^^"
|
MisieK |
![]()
|
New Romantic - szybko przemijający nurt w muzyce nowo falowej powstały na początku lat 80. XX wieku. New Romantic był opozycją wobec stylu punk.
Najbardziej charakterystyczną cechą muzyki New Romantic było szerokie wykorzystanie instrumentów elektronicznych, a w szczególności syntezatorów. Muzyka New Romantic była lekka i przyjemna w odbiorze, chętnie wykorzystywana w dyskotekach, z romantycznie nacechowanymi tekstami i często pełna nostalgii. Zespoły zaliczające się do nurtu New Romantic: * ABC * A Flock Of Seagulls * Adam and the Ants * Blancmange * Classix Nouveaux * Culture Club * Depeche Mode * Duran Duran * Eurythmics * Human League * Japan * Kajagoogoo * Orchestral Manoeuvres in the Dark * Simple Minds * Soft Cell * Spandau Ballet * Sparks * Talk Talk * Tears for Fears * Ultravox * Vennaskond * Visage źródło: wikipedia -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no, voyage voyage jest wlasnie duran duran ( o fak XD)
a classix nouveaux lubie 'never never comes' =P |
BlackOmen |
![]()
|
A tam taka dwojka poedalkow z Niemiec tez chyba pod to podchodzili. Onie mieli to swoje 'Czeri czeri lejdi' czy cus takiego...
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
modern talking?
-------------------- |
Child |
![]()
|
kija tam. pogadajmy o najgorszych z najgorszych - oto oni ;ddd i ich kumple ;p.
i co? powiało mhrokiem ;} -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Znaaane i satre;]
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(Neonai @ 13.08.2005 14:54) no, voyage voyage jest wlasnie duran duran ( o fak XD) a classix nouveaux lubie 'never never comes' =P nie nie nie, "voyage voyage" to od wizaża pochodzi B) duran duran mieli cos takiego jak "ordinary world" i "come undone" a od talk talka jest "it's my life", ktore skowerowało noł dałt -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dla kazdego, kto zaakceptuje dowcip z 'prawdziwych metalowych zespolow', grajacych bardzo wojowniczy metal (tj. gejmetal jak twierdza niektorzy) jak np. manowar, polecam genialna parodie:
www.nanowar.it pooglądajcie sobie stronke, niemniej najlepsze gagi są w downloadzie, gdzie do sciągniecia jest troche muzyki i video - polecam goraco teledysk w wysokiej jakosci 'true metal of steel' oraz mp3 pod tym samym tytulem. zreszta, macie linki: click #1 click #2 click #3 Ten post był edytowany przez GrimmY: 24.08.2005 00:16 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 16:28 |