Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale "Tribute" to oczywiście Tenacious D i ich "the greatest and the best song in the world" ? ;] Zna ktoś?
"Wind of change" - przejedzone, poza tym ile razy dziennie można to puszczać w Radiu Złote Przeboje? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O, miło, że ktoś tu wspomniał pisoenkę o najśmieszniejszym tekście i najśmieszniejszym teledysku jaki w życiu widziałem... Pomysł na napisanie pisoenki o tym, że kiedyś napisało się najlepszą pisoenkę na świecie, ale się zapomniało jest tak genialny, że aż sobie usiadłem, kiedy to pirwszy raz zobaczyłem i usłyszałem... No i ta wersja z napisami=)
Nie odbiera mi mój satelit pieprzony MTV2. I wyłapuje czasem jakieś pojedyncze kwiatki na włoskich kanałach, albo na 4funie. Bo dla innych NRR nie istnieje. Nigdy się nie odbyło. Cisza. Jack White to już ikona. Geniusz nowych czasów. Jak to Polak, wiadomo. Właściwie tylko duety Doherty - Barat (ten już niestety jest ex) i Kapranos - McCarthy można z nim porównywać bez zniewagi. Szkoda, że w Polsce tak mało się o tym wszystkim mówi. Alternatywny mainstream międli tego regepanka do zrzygania. A płyta Racountersów stoi u mnie na honorowym miejscu. Genialna od pierwszej do ostatniej nuty, wliczając w to te wszystkie ballady. Delikatny Benson i histeryczny White tworzą kolejny genialny duet XXI wieku. To już nie projekt - to pełnowymiarowy zespół i już czekam na drugą płytę, a przede wszystki na koncert w Polsce. White obiecał na zeszłorocznym open'erze, że przyjedzie znowu, bo tu jest jego kraj. Mówił biegle po Polsku no i ja go traktuje bardzo poważnie. To nie jest taki kokietek sceniczny i myślę, że skoro obiecał to przyjedzie. Prawdę mówiąc Stairaway to moja najmniej ulubiona genialna piosenka LZ. Znacznie znacznie bardziej lubię Since I've Been Lovin' You i jestem się w stanie przy tym rozpłakać na zawołanie =P |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
White to kolejny dowód na to, że Polak potrafi ;D
Właśnie oglądałem "The Song Remains the Same" po raz nie wiem który. Ja chce takie spodnie jak Page XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wspomnienie o Tenacious D sklonilo mnie do obejrzenia sobie raz jeszcze teledysku do 'Fuck her gently' ;>
Co za mlodziez... tylko fuck i fuck im w glowie [; Sie odezwal ;d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 09.06.2006 12:47 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elva, no Ciebie o to nie posądzałem ;} Teledysk...hmmm....wyjątkowo oryginalny. Chłopaki mają stajla.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyli jej nie znasz :P
Opeth potwierdzil udzial w Hunterfescie. W sprawie Dzieciakow cisza ;( -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kiedy ten Hfest dokładnie?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ten Opeth jest gdzieś poza Polska wogóle znany? Ja mam wrażenie, że oni są co trzy tygodnie u nas... Aż strach, że przyjadą na Dni Myślenic.
|
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Oj MisieK, ja żem dżołkował tak jeno... Bo jak sobie raz na dwa dni z metalu nie poszydzę to jestem chory, taką mam brzydką cechę =P Wiem co zacz Opeth i wiem, że to dość znane w środowisku, jakkolwiek przyznaję - myślałem, że w Polsce częściej bywali...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a kiedy ten Hfest dokładnie? 12-14 sierpnia Ten post był edytowany przez Child: 09.06.2006 20:14 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Paranoja. 6-8 lipiec open'er, 13-15 lipiec węgorzewo, 28-29 lipca woodstock, 12-14 sierpnia hfest. I ja mam niby w te wakacje pracować? Tylko skąd wezme pieniądze. Kurde chyba w koncu sprzedam te winyle starego z szafy;p chce ktoś kupić?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A co masz? Bo zawsze uwazalam winyle za bardzo klimatyczne i czarujace.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
Od Zeppelinów po Smurfy ;] Nawet sam nie wiem.
Katon |
![]()
|
|
MisieK |
![]()
|
Ziemniaczki, słyszeliście The Automatic - "Monster". Fajniutkie. A teledysk się fajnie ogląda pod wpływem. Szczególnie tańczącą małpkę ;D
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie sie teledysk i piosenka spodobaly jak bede mial czas to pewno sie rozejrze czy ten zespolik w ogole jest fajny i wart uwagi :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Że Doherty umi bez Barata to już od dłuższego czasu wiadomo. Ale Barat bez Doherty'ego tyż umi. No tylko, że nie umieją już tak jak umieli razem bo to był muzyczny związek na miarę L/MC. Jest fajnie, ale to nie to. Bang, bang, The Libertines are dead.
|
MisieK |
![]()
|
od jakiegoś tygodnia ich słucham. prawda co mówisz;> a od bang, bang lepszy deadwood jest;]
Katon |
![]()
|
Lepszy... A to jest kolejna płyta jaką se będę musiał kupić oryginalną jak ją Music Corner raczey sprowadzić.
Basista Arctic Monkeys odszedł. Szybko się sypią. Szkoda. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hej, mam pytanie,
słuchajcie, w telewizji reklamują takie radio roxy fm, ostatnio np. był jakiś konkurs dla zwycięzców którego /10 osób/ Myslovitz zagrali kameralny koncert, i tu rodzi się moje pytanie, na czym polegają te ich konkursy? co trzeba zrobić weźcie, powiedzcie o co chodzi, prosz... bo to pilne jest ! -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Ahmed |
![]()
|
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić:
http://partyben.com/downloads/ Remixy, mashupy. Wszystkich nie miałem okazji przesłuchać. Świetne przeróbki "My Doorbell" TWS, The Killers, Led Snoopellin ;], "Sunday Bloody Sunday" U2. Sami oceńcie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE Świetne przeróbki "My Doorbell" TWS gówno. toż to profanacja. gdyby Jack nie żył pewnie by się właśnie w grobie przewracał. Pocieszne, cudne... fajniutkie poprostu ;] Ten post był edytowany przez MisieK: 23.06.2006 00:19 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Spójrz na to od strony technicznej ;] Ja rozumiem że można mieć pretensję iż Snoopa zmieszali z Zeppelinami, ale większość tych mixów jest naprawdę niezła. Mnie się doorbell zmyxowany podoba.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:10 |