Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Możdżer jest najgenialniejszym żyjącym polskim muzykiem. Makowicz mógłby mu buty lizać. Boże, gdybym umiał tak grać...
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Świetne
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
tutaj mozna sciagnac ich album :)
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 17.07.2006 15:42) Możdżer jest najgenialniejszym żyjącym polskim muzykiem. Makowicz mógłby mu buty lizać. Boże, gdybym umiał tak grać... mhm...racja...ostatnio był koncert Możdżera, Larsa Danielssona i Zohara Fresco w nocy i myślałam że umrę ze szczęścia...zagrali duża część płytki The Time <bodajże podwójna platyna> ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up:
QUOTE(Child @ 16.07.2006 23:01) -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
oj oj ...wypada być czasem ślepym....chyba .... QUOTE(Myśka @ 19.07.2006 11:53) gitarka przypomina mi Jose Gonzalesa ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczerze mówiąc, to Gonzales może się przy tym schować. Jedno "Heartbeats" wiosny nie czyni.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muse: Black Holes & Revelations - kto nie słyszał niech usłyszy, bo to najlepsza płyta od... od dawna w każdym razie...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A mnie coś nie. Tzn. fajna, ale na pean nie umiem się zdobyć.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 19.07.2006 20:45) mnie nieco bawi, bawił właściwie, jego fenomen. bo nagle 'heartbeats' lud usłyszał przy okazji reklamy (sony?)w której dali jego pisenkę wygrzebaną sprzed lat kilku i nagle okazało się, że wszyscy od dawna go uwielbiają i od zawsze słuchają;} -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
se se se! A mi już przysłali oryginalne Muse i się od dzisiaj cieszę ich nowym albumem. Powrót do starej, dobrej progresywy. Czy rewelacyjna? Nie wiem. Nie powala jak narazie, ale zobaczymy jak się ją przesłucha kilka razy.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przedewszystkim jest idealnie wyważona. Wszystkiego jest tyle ile powinno być, gitar, klawiszy, sampli... Nie lubie za bardzo elektroniki a na BH&R zupełnie mi ona nie przeszkadza. Ba. Nawet mi się podoba.
Nie ma tu może jakiejś superperełki w postaci jednej piosenki, która powala (tak jak na Showbizie "Unintended") ale płyta jest bardzo równa. O. Ten post był edytowany przez MisieK: 19.07.2006 20:24 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
NeMhAiN |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 19.07.2006 21:03) QUOTE(Ahmed @ 19.07.2006 20:45) mnie nieco bawi, bawił właściwie, jego fenomen. bo nagle 'heartbeats' lud usłyszał przy okazji reklamy (sony?)w której dali jego pisenkę wygrzebaną sprzed lat kilku i nagle okazało się, że wszyscy od dawna go uwielbiają i od zawsze słuchają;} wiesz śmieszna jest sława przez reklamę...ale jednak....się pokazał....cel uświęca środki:P ja za heartbeats nie przepadam ![]() |
Myśka |
![]()
|
ihihuhuhi ja tam bym chciala byc na jego miejscu. tak zeby mnie wszyscy uwielbiali dzieki jakiejs reklamie. nic zlego w tym nie widze, wrecz przeciwnie.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wg mnie niezaprzeczalna perełka. ściągnęła się zupełnie przypadkowo. ladytron. ale tym razem nie kapela, a tytuł utworu.
http://rapidshare.de/files/26120473/Roxy_M...dytron.mp3.html |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
ZOMG rapidshaer przypisało mi jakieś inne IP i pisze, że właśnie coś kradnę z neta.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
co?
to mi już wyskakiwało, że musze poczekać 2 godziny, ale zeby mnie rapid o złodziejstwo oskarżał to nigdy xd a ta pioseneczka naprawdę fajna jest;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
NeMhAiN |
![]()
|
a słyszeliście może kiedyś genialnego francuskiego multiinstrumentalistę <:P>Yanna Tiersena?....mogę dać posłuchać
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 19.07.2006 20:46) co? to mi już wyskakiwało, że musze poczekać 2 godziny, ale zeby mnie rapid o złodziejstwo oskarżał to nigdy xd a ta pioseneczka naprawdę fajna jest;> Czekam na FBI i jak za 6min znowu bede mogl sciagac -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(NeMhAiN @ 19.07.2006 22:07) a słyszeliście może kiedyś genialnego francuskiego multiinstrumentalistę <:P>Yanna Tiersena?....mogę dać posłuchać ![]() byłem pewien, że dasz utwór z 'Amelii' :}}} ten kawałek jest piękny, czasami zdaje mi się, żę mógłby lecieć u mnie w loop'ie przez tydzień i nie znudziłby mi się. reszta jego muzyki też godna uwagi, jeśli ktoś chętny dawać znać. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
TimmY ty to na poważnie?
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Nie niepowtarzalna, ale lubie takie dzwieki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
NeMhAiN |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 20.07.2006 00:30) byłem pewien, że dasz utwór z 'Amelii' :}}} ten kawałek jest piękny, czasami zdaje mi się, żę mógłby lecieć u mnie w loop'ie przez tydzień i nie znudziłby mi się. reszta jego muzyki też godna uwagi, jeśli ktoś chętny dawać znać. a ja nawet chętna tylko zależy na co ![]() a wybacz że Timmy nie skomentuje ody...ale mi się nie otwier ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 13:04 |