Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
QUOTE BlackOmen Posted Today, 08:38 AM Tu juz zaczelo sie pojawiac gowno a nie perelki. ejże! radiohead gównem? a może Tori Amos, której muzyki pewnie i tak nie znasz...? i właśnie, dla mnie też hiphop to "gówno". o! -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ja mowie ze wszystko jest gownem co
podajecie? Ale napewno "Despre Tine" O-zone, do perelek nie
nalezy. Tak samo Manowar ktory z Rhapsody i im podobnymi nie powinien ujrzec
swiatal dziennego. Trchoche powagi odnosnie tego co zamieszczacie poniewaz
chcial bym przynajmniej czesc z tego co podajecie skompletowac na dysku
ocenic i jak ebdzie fajne to zostawic.
QUOTE - W
postach nie używamy wulgarnych sformułowań. - Szanujemy zdanie innych, bo o gustach się nie dyskutuje! Czy to nie jest forum dyskusyjne? Ps. HH nie jest muzyka ktora mozna uwazac za perelke. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.11.2004 17:57 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Arwen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell ![]() |
[OFFTOP]
Post usunięty, w sumie thx. Kira ![]() ![]() [/OFFTOP] Edit: "Despre Tine" to był swego rodzaju żart [jakby ktoś nie wiedział, sorry] A co do Rhapsody na przykład może tak jest dla Ciebie. Ktoś inny to weźmie za swoja ulubioną perełkę, a temat jest po to, żeby ją tu zamieścić, co to kogo obchodzi w ogóle, że Ty chcesz sobie to na dysku umieścić, nikt Ci nie każe. "Trochę powagi" - ja powiem jak najbardziej poważnie że mnie się Rhapsody podoba. Ten post był edytowany przez Arwen: 04.11.2004 18:08 -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Omen nie badz ciemniak, wszakze powtarzam
nie od dzis, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, a ze ty jestes
mega hiper mhroghczny tru celtic hammer metal to nie musza ci sie podobac
'perelki' wypas ziomali i vice versa. Troche powagi, do kutfy nedzy,
a nie cholernych ograniczen.
p.s. A ja kalibra i daba uznaje za perelke. Hip hop. I co, buczysz? ;d -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Edit: "Despre Tine" to był
swego rodzaju żart [jakby ktoś nie wiedział,
sorry] Ma sie te poczucie humoru. QUOTE ty jestes mega hiper mhroghczny tru
celtic hammer metal Dzieki ze mnie za takiego uwazasz. Specjalnie dla ciebie moge nim byc 24/7. QUOTE Troche powagi, do kutfy nedzy, a nie
cholernych ograniczen. Jak bym nie chcial zadnych ograniczen to bym nie pisal perelki. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004
19:29) QUOTE ty
jestes mega hiper mhroghczny tru celtic hammer
metal Dzieki ze mnie za takiego uwazasz. Specjalnie dla ciebie moge nim byc 24/7. Wiem ze potrafisz slonko ale podziekuje ;d Mozesz sie ograniczac, ale od ograniczania innych wara. A ze inni uznaja O-zonowcow za perelki to juz ich sprawa. Trzeba tak z gownami od razu..? Alez z was nietolerancyjne misie rysie. ^^" -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Wiem ze potrafisz slonko ale
podziekuje ;d ![]() QUOTE Mozesz sie ograniczac, ale od
ograniczania innych wara. A ze inni uznaja O-zonowcow za perelki to juz ich
sprawa. Trzeba tak z gownami od razu..? Alez z was nietolerancyjne misie
rysie. ^^" Ilekroc uzywasz misie rysie to ja zaczynam sie bac. Ja tam tolerancyjny niestety nie jestem jezeli o spieprzone gusta muzyczne. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Arwen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 04.11.2004
19:41) Te te te, nie galopować się, żeby nie było, bo wyjdzie na to, że to moja perełka X_x :] Może czyjaś ale gwoli jasności nie moja :> BlackOmen: ano ma się, ma się to poczucie humoru. -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
Eva |
![]()
|
Sie boj, bo ja perwersyjna jestem, o. Misiu
rysiu.
Mam nadzieje ze nie jest ci az tak bardzo smutno [uwazaj bo poleca na ciebie na listosc] ale wg wielu jednostek spolecznych to MY [bo niekiedy widze jakies analogie w naszym postrzeganiu dobrej muzyki] mamy spieprzony gust muzyczny ;] Arłen, juz sie nie wypieraj, my wiemy swoje ;d -------------------- |
Arwen |
![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 04.11.2004
20:12) Łe, rozszyfrowała mnie ![]() ![]() -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc perełką dnia dzisiejszego jest...
Toccata i Fuga D-moll ;]
Niektórzy jak ja lubią sobie czasem poważnej muzy posłuchać. Bo jest mega-elo-wypasiona ;] i tutaj poważnie mówię, tylko muzyka poważna wprowadza mnie w nastrój zadumy głębokiej i leczącej. Bo BR słucham ze względu na texty głównie, pewność, przekonania z ichniejszej muzyki płynące itd A muzyka poważna... to zupełnie co innego :} poprostu niesamowite brzmienie, kompozycja :} mniam. Szczególnie w okresie zimowym :> patrzysz za okno, snieg pada, wiatr wieje a ty słuchasz Mozarta (Pachebel...) Blah :] A teraz via nietolerancja Ależ argumenty mam :> nie bede ich tutaj przytaczał jestem nietolerancyjny nie w 100% ale jestem. Nietolerancja to bynajmniej nie jest powiedzenie komuś uj ci w oko ;] no ale jak uważasz... Dzisiaj nawet mieliśmy test ;] od 40 punktów było że jestes nietolerancyjny, chociaz odpowiadałem szczerze to i tak nabiłem 84 ;] Nioe cieszę się z tego,. nie jestem dumny, ale taki po prostu jestem ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
No w sumie co sie bedziesz ograniczal ;d
Tak prawde mowiac to pelnia tolerancji jest nieosiagalna [chyba, ze sie ktos kompletnie odetnie od swiata]. Osobiscie rasizmu, antysemityzmu, wszelkich uprzedzen, bezpodstawnej agresji i brutalnosci i takich innych jeszcze 'perelek' wspolczesnego swiata tolerowac nie bede i basta. Jam jest dziecko szkoly muzycznej i wprost kocham Chopina. Kocham, kocham, kocham, uwielbiam, miluje. Nic we mnie takich uczuc nie wywoluje jak wlasnie jego muzyka. Och och och. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
21:02) dla mnie nazwanie Anathemy albo Radiohead gównem jest równoznaczne z nazwaniem gównem Chopina albo Mozarta. to jest klasyka. gdybyś miał choćby minimalne pojęcie o tych zespołach i o tym ile wniosły to muzyki, to nie powiedziałbyś czegoś takiego. poza tym, człowieku, zrozum wreszcie, że spaczony gust to rzecz względna. dla hhowca spaczony gust ma metalowiec, a dla metala hhowiec. Pawelord, jeśli czegoś sie w sobie nie lubi, to można starać się to zmienić... ;] Ten post był edytowany przez Kira: 04.11.2004 21:41 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Więc perełką dnia dzisiejszego jest...
Toccata i Fuga D-moll ;] DAJ PYSKA! ![]() QUOTE dla mnie nazwanie Anathemy albo
Radiohead gównem jest równoznaczne z nazwaniem gównem Chopina albo Mozarta.
to jest klasyka. gdybyś miał choćby minimalne pojęcie o tych zespołach i o
tym ile wniosły to muzyki, to powiedziałbyś czegoś takiego.
Na oczy ci padlo? Jakos nigdzie jeszcze nie napisalem Anathema lub Radiohead to gowno. Jezeli uwazasz ze to powiedzialem to nie wiesz co uwazam za spieprzony gust muzyczny. Ja osobiscie jakos znam wiecej osob ktore nawet nie kochaja metalu ale wola sluchac metal niz hh (sa to ludzie tzw neutralni). Owszem nie beda trawily deathu albo jakiegos ostrego blacku. Jednak juz trashem sie zainteresuja. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
21:50) [offtop] Bedziecie sie, chlopcy, calowac? ;d [/offtop] Nie moglam sie powstrzymac, wybaczcie. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Nie, tutaj bedzie chodzilo tylko o misia.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
22:50) QUOTE dla
mnie nazwanie Anathemy albo Radiohead gównem jest równoznaczne z nazwaniem
gównem Chopina albo Mozarta. to jest klasyka. gdybyś miał choćby minimalne
pojęcie o tych zespołach i o tym ile wniosły to muzyki, to powiedziałbyś
czegoś takiego. Na oczy ci padlo? Jakos nigdzie jeszcze nie napisalem Anathema lub Radiohead to gowno. pod postem, w którym ktoś wymienił m.in Radiohead i Anathemę powiedziałes cos w stylu, ze 'teraz to juz zaczynaja wymieniac gówna a nie perełki'. więc nie miej teraz pretensji, ze ktos mógł odebrac to w taki sposób. to Twoje słowa. zreszta, dobra, skonczmy juz drązyc to, bo to nie ma sensu. z mojej strony to juz koniec tej 'rozmowy'. do zadnych wspólnych wniosków nie dojdziemy, Ty jestes nietolerancyjny, a ja nie moge gadac z takimi ludźmi. QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004 22:50) Ja osobiscie jakos znam wiecej osob
ktore nawet nie kochaja metalu ale wola sluchac metal niz hh (sa to ludzie
tzw neutralni). Owszem nie beda trawily deathu albo jakiegos ostrego blacku.
Jednak juz trashem sie
zainteresuja. ja osobiście jakos znam więcej osób, które nawet nie kochają hh ale wole słuchac hh niz metal [sa to ludzie tzw. neutralni]. i co? nie rozumiem więc tego 'argumentu'. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
P2 - tylko żeś tych argumentów ani razu nie
użył. a chuj Ci w dupę też jest przejawem nietolerancji.
Owiec - a o co Ci dokładniej chodziło ? |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Psz... nie bedziemy, ostatnio ucze sie
sporo o Hiv i jestem przeczulony - a co jak Omen ma mini ranki w ustach?
[off]Btw - jedną z moich ulubionych form nietolerancji jest brak jakichkolwiek pozytywnych uczuć dla pedałów :} czy tez jak się szumnie nazywają - homoseksualistów :] O ile wiem o kimś że jest pedał - ominę i tyle... ale jeżeli zorganizują sobie tacy paradę i wręczą mi ulotkę nawołującą do tolerancji - na ich oczach podrę i zwymyślam ;] Czy ja chodzę po mieście i krzyczę że wolę kobiety? nie ;] oni też nie muszą. W sumie nie moja sprawa kto komu, gdzie i co wpycha ale i tak - pedałom wstęp wzbroniony. [/off] Osobiście polecam też muzykę poważną gitarową :] Kiedyś umiałem zagrać część basową Asturiasa (Izaac Albeniz - Asturias) ;] uj ci w dupę jest przejawem zhiphopowienia ;p Prawdziwy metal mówi kij ci w oko ;p Albo szpachlosprężarka... BTW - czytaj ;] to nie temat o nietolerancji zebym moich argumentów uzywał...napisałem o tym kilka postów temu "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 04.11.2004 22:09 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE pod
postem, w którym ktoś wymienił m.in Radiohead i Anathemę powiedziałes cos w
stylu, ze 'teraz to juz zaczynaja wymieniac gówna a nie perełki'.
więc nie miej teraz pretensji, ze ktos mógł odebrac to w taki sposób. to
Twoje słowa. zreszta, dobra, skonczmy juz drązyc to, bo to nie ma sensu. z mojej strony to juz koniec tej 'rozmowy'. do zadnych wspólnych wniosków nie dojdziemy, Ty jestes nietolerancyjny, a ja nie moge gadac z takimi ludźmi. Mama zakazala ci rozmawiac z nietolerancyjnimi? Podkresle jeszcze raz jedno (ty chyba omijalas moje posty albo czytalas je bez zrozumienia) jestem nietolerancyjny pod wzgledem spieprzonych gustow (a w szczegolnosci muzycznych). Nie zdzierze czlowieka ktory chce wcisnac gowno pod pretekstem czegos dobrego. Odziwo rasowych uprzedzien nie mam. Szkoda nie? Po drugie pozniej juz napisalem co uwazalem jako gowno. Czytaj uwaznie. Specjalnie juz dla was zaczne cytowac dokladnie kazde slowa. QUOTE Owiec - a o co Ci dokładniej chodziło
? Z czym? Z gownem? To chodzilo mi o wszelkiej masci ozoniastych i gejmetali ktorzy zaczeli byc propagowani. Na hh nie zwracalem uwagi ![]() Teraz obawiam sie zakladac tematu z filmowymi perelkami. QUOTE Psz... nie bedziemy, ostatnio ucze sie
sporo o Hiv i jestem przeczulony - a co jak Omen ma mini ranki w
ustach? 1) Nie mam hiva 2) nie mam mini ranek w ustach Co ty czlowieku insynuujesz? ![]() ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.11.2004 22:22 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a tam P2 bez argumentu to wiesz ;] to ja
dziś będę metal i powiem: kij Ci w oko! [psycho laugh mode
on]hahahaha[psycho laugh mode off]
|
BlackOmen |
![]()
|
To nie byl norfeski aryjski smiech.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pokaż jak to się robi ;d
/ale ja tru gotów nie lubię. nie podoba mi się ich zachowanie i styl cały ;d najtłisze Wy wszyscy/ |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE /ale ja tru gotów nie lubię. nie
podoba mi się ich zachowanie i styl cały ;d najtłisze Wy
wszyscy/ Bo najtlisz to ch*** ![]() Oto cala prawda o gotach i ich gotyckich dolach Ps. Jedynym gotykiem ktory jest dobry jest Dargaard (chociaz najnowszy album zrobil na mnie srednie wrazenie) i Haggard. Z reszta Gotyk sam w sobie zly nie jest ale gotyk metal ech... armageddon, gej metal. ![]() Ps2. Nie pokaze prawdziwego norfeskiego aryjskieo smiechu bo nie jestem tru grimm necro metalem ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.11.2004 22:37 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
eh szkoda.
a jest taki człowiek w hip hopie [białas ;p], który zwie sie Necro. i on w swych kawałkach umieszczał orgie seksualne, różne masakry piłą mechaniczną itp. taki pojeb dla prawdziwych hard coreowców [im też z tym jest chyba cieżko ;p] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:27 |