Smok I Kurtyzana
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Smok I Kurtyzana
a-n-!-a |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 19.08.2005 Skąd: z Polski ![]() |
A ja popędzam, bo ostatnia część była naprawdę trochę dawno.
Ten post był edytowany przez a-n-!-a: 07.10.2005 22:20 |
Iluzja |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: tam, gdzie słońce nie dochodzi ![]() |
![]() Czy wszystko jest w porządku? Sonce nic nie jest? Dlaczego nie ma dalszych części? I to już TYLE czasu? Ff w porządku, oryginalny pomysł, w ogóle ciekawa i dobrze rozgrywana fabuła. Czekam z niecierliwością na kolejne części:D A na razie idę dalej pić ![]() ![]() Pozdrawiam |
acromantula |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 22.10.2005 ![]() |
bardzo, bardzo mi się podobało to opowiadanie, orginalny pomysł, ale przede wszystkim świetne wykonanie. Prawie nie ma się do czego doczepić:
QUOTE zbryzgane odłamkami szkła z ramki. - zbryzgane to może być coś jakąś cieczą, a nie odłamkami szkłaQUOTE Harry poznał jakąś fantastyczną francuską dziewczynę i wyjechał do niej na całe dwa miesiące. a potem tuż przed porodem QUOTE przyszło jej na myśl pewnego sierpniowego popołudnia czytając list od Harry`ego, który zapytywał w jaki sposób może jej pomóc (zapewne dowiedział się od Rona o jej sytuacji). przecież pwinien już wrócićQUOTE Uzdrowicielko, proszę szybko przynieść miskę z ciepła wodą, jakieś ręczniki i więcej prześcieradeł - nakazał szatyn i kobieta, która stała przy Hermionie i coś zapisywała, szybko wyszła z sali. czyżby uzdrowiciele się nie znali??a nawet jeśli, dlaczego per uzdowicielko a nie per pani?? krótsze i bardziej naturalne QUOTE Dziewczyna zaprała mocno i... - czy to aby na pewno tak się mówi??QUOTE była spokojna o przyszłość Destiny i o jej zdrowie, zwłaszcza, że mogła ją odwiedzać, aż dwa razy w tygodniu. - czy młodą matkę może utysfakcjopnować "widzenie" z dzieckiem 2 razy w tygodniu??QUOTE - Dziękuję za drinka, pani Malfoy – powiedziała odstawiając kryształowa szklankę na stolik stojący przed fotelem. Blondyn skinął nieznacznie głową i spojrzał na swego syna. - panie MalfoyI perełka, po prostu mój ul;ubiony fragment: QUOTE - Przebrała się miarka mojego litosierdzia! - śliczne- Czego?! - zapytał zaskoczony, przestraszony i zszokowany, wystąpieniem ojca, Draco. - Litości i miłosierdzia w jednym, wałkoniu, próżniaku, nierobie, półgłówku, erotomanie... to by było na tyle, powtarzam jeszcze raz, świetnie opowiadanie, czekam na ciąg dalszy z dużą niecierpliwością pozdrawiam i weny życzę acromantula |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
![]() Tacy ludzie mnie wnerwiają! ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
FF jest po porstu zajefajny!!!!:) I ludzie doceńcie tu też Sonke bo jak patrze na komenty to widze tylko i wyłącznie peany na cześć Kit. Ja opowiadanka Kit po porstu uwielbiam
![]() Brawo Dziewczyny Do boju Kara PS:Z niecierpliwością czsekam na next part ![]() ![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
ups napisałam dwa razy ale to z tego zachwytu
![]() Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
To skasuj.
Ktoś coś mówił o nabijaniu postów? ![]() ![]() ![]() |
Paulinka*** |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 07.11.2005 ![]() |
Matko, kiedy dodacie kolejny odcinek? Ileż można gryżć poduszkę z niecierpliwości??????? Nie chcę Was popędzać, ale wiecie. My sie niecierpliwimy
Pozdro* Paulina |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Pisanie jest trudną rzeczą wymagającą czasu.
|
Kara |
![]()
|
Słuchaj Paulinka...też się niecierpliwie ale cuż jescze troche cierpliwości trzeba wykazać gdyż nie pisze się ff'a bez zastanowienie...Dziewczyny na pewno nas czymś zaskoczą.
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Paulinka*** |
![]()
|
Wiem, wiem wiem. I mam nadzieje ze nas zaskocza;-) Mimo to naprawde sie niecierpliwie:-)
|
Kara |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
O rajuśku jak ja bym chciała nowy part
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Ja też nieśmiało przyłączam się do delikatnego przypomnienia autorkom o tym fan ficku
![]() ![]() Autorkom życzę weny, a nam, oczekującym czytelnikom - cierpliwości ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
Heike |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraków/Poznań ![]() |
Ja chyba przyłączę się do prośby większości
![]() Życzę szybkiego powrotu weny -------------------- Medium jest wśród nas.
|
Sosenka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 27.12.2005 ![]() |
Kiedy będzie dalsza część już się nie moge doczekać ,nudze się a tak to se zawsze coś poczytam
-------------------- SOSNY GÓRĄ A RESZTA KANAŁAMI !!!!!!!! NIKT NIE WYGRA Z n00bami!!!!!! \m/
|
Paulinka*** |
![]()
|
buuuuu..... Błagam, litości.... ostatnio bylam 15 listopada chyba, a tu ciągle nicccccc
|
Victoria Vouivre |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 18.12.2005 ![]() |
Czytałam już to opowiadanie na innym forum. Było to bardzo, bardzooooo dawno temu. Przez pierwsze kilka miesięcy wchodziłam na tamto forum, żeby sprawdzić, czy jest już nowy part. W końcy przestałam. Od tamtej pory nie przybyło ani jednego rozdziału. To jest bardzo załamujące, zważywszy na to, że to jest właśnie moje ulubione opowiadanie. Rozumiem, że można nie mieć czasu, może brakować weny, może być jeszcze milion innych powodów, przez które nie pojawia się nic nowego. Ale byłoby uczciwie powiadaomić czytelników, czy wogóle będziecie pisać dalej, bo ja powoli zaczynam w to wątpić. Apeluję do bardzo utalentowanych autorek (oczywiście zero wazeliny...
![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam, Victoria V. ![]() -------------------- Anioł odszedł...
Skrwawione ręce, opalone skrzydła - Anioł usłyszał - "Odejdź! nic nie wskórasz": I już nie błyszczą srebrne w słońcu pióra, Lecz czarna wstaje przeciw chmurze chmura... Maria Pawlikowska - Jasnorzewska Wejdź koniecznie! Moje tłumaczenie... |
Kara |
![]()
|
Teraz to już umieram z niecierpliwości...prosze...prosze o chociaż jakąś informację na temat czy wogóle macie zamiar dokończyć tego ff'a??Wiem że pisanie to rzecz wymagająca czasu i weny...ale prosze chociaż o taką informację...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Tida |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 29.12.2005 ![]() |
Hmmm...Jak na razie to mi sie podoba,tylko trochę tego mało.Nie chodzi o całość,tylko urwałyście na pierwszym dniu,które Hermiona spędziła u Draco w domu...Ale nie popędzam,bo sama jak nikt wiem,że na pisanie potrzeba a)WENY no i niestety b)czasu, a tego drugiego teraz coraz mniej...Jednak mam nadzieję,że jedno i drugie przyjdzie w tym samym czasie i dodacie coś nowego.
-------------------- "W zasadzie najważniejsze jest życie.A jak już jest życie,to najważniejsza jest wolnośc.A potem oddaje się życie za wolność.I już nie wiadomo co jest najważniejsze."-Marek Edelman
"Ktoś kiedyś powiedział,że w chwili,kiedy zaczynasz zastanawiać się,czy kochasz kogoś,przestałeś go już kochać na zawsze."-Cień wiatru |
Lord Dragon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 14.01.2006 ![]() |
sonka , odpisała mi na moje pytanie . Napisała że przed końcem lutego powina dalsza część się pojawić
|
sonka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 06.12.2004 ![]() |
Oj. Przepraszamy, ze na razie nic sie nie pojawia... Dla jasnosci - PISZEMY. Tak jak powyzej pisal Lord Dragon , nastepny odcinek powinien pojawic sie pod koniec lutego, moze wczesniej (to jeszcze zalezy od kilku czynnikow). Jedno jest pewne - opowiadanie na pewno bedzie skonczone wiec sie nie martwcie:) Pozdrawiamy serdecznie i bardzo, bardzo prosimy o cierpliwosci
Sonka&Kit p.s nie ma polskich znakow gdyz pisze ze szkoly Ten post był edytowany przez sonka: 16.01.2006 12:31 -------------------- Cause' everybody wants to hide their secrets away
Nobody wants to stand up to the pain But I will stand up to the pain Wake up and fight again If you could dance with me through this rain And we will fight, we?ll fight again, fight again [Good Charlotte; Secrets ] |
hermionka_7 |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 01.01.2006 Skąd: Zabrze ![]() |
koniec lutego????? to przecież za 5 wieków......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
QUOTE hermionka_7 Napisano Wczoraj, 13:23 koniec lutego????? to przecież za 5 wieków...... Nie marudź, ważne, że w ogóle piszą ![]() ![]() Stety i niestety ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
hermionka_7 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 01.01.2006 Skąd: Zabrze ![]() |
Dzięki za pozytywne wsparcie
![]() Z wyrazami poważania, hermionka_7 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:26 |