Smok I Kurtyzana
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Smok I Kurtyzana
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Hermionko...zgadzam się z tobą całkowicie...Ale cóż Sosenka zignorowała moją prośvę jak również innych ludzi więc teraz trzeba po prostu zignorować ją...pozdrawiam wierne czytelniczki i czytelników którzy nie wchodza na fora żeby tylko "se poczytać"
Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Tasha13 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 25.08.2005 Skąd: Z Otchłani Ciemności Płeć: Kobieta ![]() |
Wspaniałe!!...
Ale czemu tak dawno nie było kolejnego parta ?? Czy ktoś wie kiedy ukaze następna część ?? Ten post był edytowany przez Tasha13: 30.01.2006 10:09 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Jezu... Komentujecie w tak ekspresowym tempie i zadne z waszych komentow nie sa konstruktywne i sa prawie takie same ze sie zastanawiam czy wy wogóle cos tu czytacie...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
QUOTE Ale czemu tak dawno nie było kolejnego parta ?? Czy ktoś wie kiedy ukaze następna część ?? Wydaje mi się, że gdzieś zgubiłam swoją szklaną kulę ![]() @hermionka_7 No wiesz, może one sobie poczytują ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 01.02.2006 18:36 |
Kara |
![]()
|
![]() Pozdrawiam Cię gorąco Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Tida |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 29.12.2005 ![]() |
JUŻ JEST LUTY!!!Błagam wklejcie kolejną część!Bo domysły jak to się dalej potoczy mi nie wystarczają
![]() -------------------- "W zasadzie najważniejsze jest życie.A jak już jest życie,to najważniejsza jest wolnośc.A potem oddaje się życie za wolność.I już nie wiadomo co jest najważniejsze."-Marek Edelman
"Ktoś kiedyś powiedział,że w chwili,kiedy zaczynasz zastanawiać się,czy kochasz kogoś,przestałeś go już kochać na zawsze."-Cień wiatru |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Jakis miesiąc temu Sonka napisała:
QUOTE nastepny odcinek powinien pojawic sie pod koniec lutego, moze wczesniej (to jeszcze zalezy od kilku czynnikow). więc ja cierlpiwie czekam na koniec lutego. Dopiero potem wynajme płatnych morderców, żeby coś zrobili z tymi "kilkoma czynnikami" ![]() ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
Andzialipa |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 24.12.2005 ![]() |
Opowiadanie swietne, zreszta koemntowalam je juz na DK.
Piszecie obie swyetnym style, macie oryginalne pomysły...Nic dodac nic ując. czekam z najwieksza niecierliwoscia na ciag dalszy! Andzia |
migotka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 18.02.2006 ![]() |
bardzo fajne opowiadanko
![]() |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Jest juz luty, a nowego parta ni widu ni słychu
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
angelkitty |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 11.02.2006 ![]() |
heh opowiadanko bardzo mi sie podoba, szczególnie pomysł z Draco Malfoyem jako słodkim i wyrozumiałym facecie
![]() ![]() ![]() -------------------- Anime....
|
Iluzja |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: tam, gdzie słońce nie dochodzi ![]() |
Czytałam tego ff z jakieś dwa miesiące temu i z tego co pamiętam, ogólnie mi się podobał. Ale teraz po tak długiej przerwie, musiałabym zacząć czytać od nowa, żeby z powrotem wczuć się w klimat. Takie długie czekanie naprawdę odbiera opowiadaniu urok
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
W takim razie, Iluzja, zapraszam do działu "Labirynt wyobraźni", gdzie znajdziesz opowiadania zakończone, co oszczędzi ci męki czekania.
W ogóle polecam ten dział wszystkim marudom, tym bardziej, że nie można w nim spamować. Ten post był edytowany przez emoticonka: 20.02.2006 21:39 -------------------- |
paulinka872 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.12.2005 ![]() |
emoticonka jakos nie moge znalesc tego opowiadania w 'Labiryncie wyobrazni'
|
Kara |
![]()
|
Jezu!!! Przecież w "Labiryncie Wyobraźni' są ficki ZAKOŃCZONE a ten jeszcze nie jest!!!
|
Ciasteczko |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 69 Dołączył: 03.12.2005 ![]() |
czy wyumiecie czytac?
wszyscy rozpaczaja 'juz luty a nic nie ma'. no, moje biedactwa. koniec koniec. POD KONIEC. tak napisala sonka to tak bedzie, czyz nie? zle ciasteczko -------------------- najpiękniejsi, najmądrzejsi, najbogatsi, najsprytniejsi, najlepsi.
Slytherin. Wielka fanka Blaise'a Zabiniego & Severusa Snape'a <33! |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
No właśnie, a do końca lutego jeszcze prawie tydzień, więc wyciszmy się i uspokójmy, a nasza cierpliwość będzie prawdopodobnie wynagrodzona
![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
Kara |
![]()
|
Teraz już nie jestem spokojna bo dzis ostatni dzień lutego i nic nie ma... zlitujcie się1
|
Fauna |
![]()
|
nom... teraz, to ja też trochę się denerwuję
![]() ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
MoniQ |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 22.08.2005 Skąd: tam gdzie przyjaciele... ![]() |
kiedy następna część...??mi sie ogolnie bardzo fajny pomysl...
![]() ![]() |
Naya |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 26.12.2005 Skąd: za siedmioma górami ... ![]() |
no proooosiiimyyy o nasteppna czeesc!! ostatnia byla 27 stycznia, czyli bardzo duzo czasu juz minelo i spragnieni czytelnicy bardzo chca zaczytac sie znow:P
-------------------- "Well baby I surrender
To the strawberry ice cream Never ever end of all this love Well I didn't mean to do it But there's no escaping your love" |
angelkitty |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 11.02.2006 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Anime....
|
Naya |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 26.12.2005 Skąd: za siedmioma górami ... ![]() |
niedługo bedziee =)
-------------------- "Well baby I surrender
To the strawberry ice cream Never ever end of all this love Well I didn't mean to do it But there's no escaping your love" |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Naya @ 07.03.2006 20:12) A skąd wiesz? ![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Naya |
![]()
|
""A skąd wiesz?
![]() ![]() wysylalam wiadomosc do Sonki. Smok i kurtyzana ma byc niedlugo =) ale zalezy jak Kit sie uwinie ;D tzn. mialo byc wczoraj, albo ewentualnie dzis ![]() ![]() -------------------- "Well baby I surrender
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 12:42 |