alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dla wszystkich miłośników nowojorskiego rocka. Cobyście wiedzieli skąd się wzieliście =D
Hmmm... Kto tak śpiewa=P? Ten post był edytowany przez Katon: 24.08.2006 17:30 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
oh sweet sweet nuthin
![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mam płytę ich. Koncertówkę z 70tego chyba. I strasznie się jaram. Fajni byli. I faktycznie Strokesi duuuużo im zawdzięczają... Aż chyba za dużo mmentami =P
|
Katon |
![]()
|
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nowe the killers moze nie powala tak jak Mr.Brightside ale spoko
chyba jedyny zespol ktory jakos sobie radzi z tymi klawiszami... |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nowe killers ssie. zupelnie mnie nie rusza ten kawalek.
the kooks to definitywnie moj ulubiony zespol jak na chwile obecna i rozplacze sie, jesli zobacze ich na openerze :> prosze prosze prosze, napiszmy jakas petycje! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 01.09.2006 13:08) prosze prosze prosze, napiszmy jakas petycje! czekaj zaraz napisze do mojego nowego ziomka Stelmiego zeby jak bedzie nastepnym razem rozmawial z Ziolkowskim z AlterArtu zeby wspomnial mu ze 'lud prosi' o The Kooks ![]() |
Myśka |
![]()
|
a potem wygraj dla mnie bilety na koncert. z gory dzieki ;p
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
ok, tylko musisz sie postarac troche bardziej bo jestes w trzeciej dziesiątce oczekujacych na najblizsze wygrane bilety ;p
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wojtuś, ty wygrywaj bilety, ja będę wygrywał płyty ;] Możemy się jakoś dogadać? Wysłałeś już fotkę Stelmachowi na mejla?
Stellastarr*!! Może Wam nie pasować wokal, ale całokształt jest przedni, wręcz wyborny. Zakochałem się w pierwszym albumie. Kolejna rewelacja nowojorskiej sceny. Polecam chociażby cudowne "My Coco" albo "Pulp song". -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 01.09.2006 18:32) Wojtuś, ty wygrywaj bilety, ja będę wygrywał płyty ;] Możemy się jakoś dogadać? Wysłałeś już fotkę Stelmachowi na mejla? no proste ze wyslalem zdjecie razem z lista zespolow, ktora ma przekazac ziolkowskiemu :] nie zdziw sie jak bede teraz wygrywal wszystko pod rzad bo mam nowa metode jak tylko ja opatentuje i bedzie jakas okazja dobra to wyprobuje ;] a My Coco 'rzondzi'! ![]() |
Myśka |
![]()
|
a jaaakaa to listaaa?
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 02.09.2006 11:00) oj tak walnalem na firistajlu wszystkie zespoly ktore przyszly mi do glowy: Bloc Party, Editors, Radiohead, The Futureheads, Razorlight, The Raconteurs, Arctic Monkeys, The Twilight Singers, The Strokes, Muse, The Kooks, !!!, Interpol, Arcade Fire , TV on the Radio, Archie Bronson Outfit, Coldplay... czegos brakuje? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wolfmother
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oasis i U2
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Metric i DPTs
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
SLD i UP
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
lsd i thc, antony and the johnsons, cansei de ser sexy, moldy peaches, brmc, felix da housecat, pj harvey, the go team, the pipettes, the thermals, the von bondies, we are scientists.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym tylko o the roots prosil
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Myśka |
![]()
|
LUKE! mnie tez zrob dobrze!!!!!
wojtus, dorzuc stelmachowi to, niech sie przekona ze the kooks to zespol doprowadzajacy kobiety do orgazmu [obecnie takich niewiele] i warto w niego inwestowac. to naprawde drobiazg, ze nikt nie rozumie, co mowi wokalista [za to jak sie smieje ![]() ![]() ![]() spinto band i wiele innych od tego uzytkownika. a mialam isc spac ;( Ten post był edytowany przez Myśka: 02.09.2006 22:22 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie, to w tej liście brakuje Kaiser Chiefs, Hot Ho Heat i I'm From Barcelona. No i obowiązkową pozycją jest MANDO DIAO [Jejku, jejku. Jak ja się jaram ich nowym albumem! Hurricane Bar się przy tym chowa. MD rox my sox rajt nał! No i medal dla nich za kawałek "Killer Kaczynski"]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
dobra to bede ta liste aktualizowal i mu podesle pozniej znow, zobaczymy co z tego bedzie...
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kaiser Chiefs jest STRASZNIE słabiutkie, w ogóle mi się nie podoba, wokalista jakas parodia.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
ha! Ja Kaiser Chiefs doceniłem dopiero po jakimś czasie. Na początku w ogóle mi nie podchodzili. Teraz są jednymi z moich ulubionych reprezentantów NRR. "Employment" to taka płyta, którą docenia się dopiero po jakimś czasie. Jak wino, im starsza, tym lepsza. Wokal dobry, nie ma co narzekać. Posłuchaj sobie Clap Your Hands Say Yeah lub Interpolu, wtedy zrozumiesz, co to znaczy "cienki wokal". Może sam odważysz się podjąć karierę wokalną po takim doświadczeniu ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 12:21 |