alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra. Przekonałeś mnie. Idę zaraz do Empiku. Powiedz mi tylko na jaki wydatek mam się nastawić.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wybacz, że dopiero teraz - coś ok. 32 złotych.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o rany a 'Raise The Alarm' The Sunshine Underground jest n i e s a m o w i t e!
moja genialna siostra dokonała dziś zakupu (specjalnie, żebym ja przypadkiem tego nie zrobiła - taka mała rywalizacja w dziedzinie: kto pierwszy ten lepszy) miejscami przypomnia The Rapture, ale maja swoje specyficzne brzmienie http://www.youtube.com/watch?v=MfoZomC6w0M http://www.youtube.com/watch?v=x7tOPTm31tQ...related&search= btw...related też jest interesujące ;] -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chyba Twoja genialna siostra pożyczy mi tej płyty w ramach procentu za długo nie oddawanych Strokesów i Radio 4
![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajne
i nawet nie są tak przesadnie cipkowaci, jak 3/4 indie srockowych zespołów. A ten teledysk kojarzy mi ich momentami z Beastie Boys, nawet nie wiem czemu. Dobra plyta Ten post był edytowany przez vold: 18.11.2006 14:59 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Kompletnie mnie "Lake & Flames" uwiodło. Bilet na koncert dziś zakupiłem i właściwie nie chce mi się narazie słuchać niczego innego. No może jeszcze poza pierwszym TCIOFem =)
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rajcowałem się płytą przez cały weekend. Nie jest to twór genialny. Owszem, dobry, dopracowany, różnorodny, innowatorski. Jest kilka kawałków-killerów, ale niestety mamy również słabe kompozycje. Zaczynam akceptować zupełnie nowy image TCIOF. Brakuje mi gitarowych brzmień, które zostały wyparte na drugi plan przez całą orkiestrę innych instrumentów. Nie mniej jednak polecam i bardzo się cieszę tym longplayem.
No i pragnę odwołać złe słowa na temat "Neyokewr", który w albumowej wersji jest wspaniały, epicki, wzniosły. Cudo. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
chłopaaakiii
wspomóżcie osoby z pasją lecz ubogie -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
numer konta poprosze.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
przyjmuje jedynie koperty
siakas malo nowoczesna Oo Ten post był edytowany przez Neonai: 21.11.2006 20:20 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziś po nocy widzialem placzącego Barata na jakims kanale kiedy mowil 'i'll be libertine until the day i die' hmm...
![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 29.11.2006 20:34 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
łoooo to może jednak będą z tego dzieci...
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wątpilas kiedys?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
szczerze?
tak zwłaszcza biorąc pod uwagę ulotność życia muzyków ;] -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Och, to jasne, że się zejdą.
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
To mamy jakiś czas cudów, bo Coxon ostatnio też ostatnio coś przebąkiwał o powrocie do Blur ;)
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE Och, to jasne, że się zejdą. bet and win? prawdopodobieństwo równe temu, że Waters i Gilmour reaktywują Pink Floyd w pełnym składzie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://muzyka.onet.pl/10174,1443066,newsy.html
heh Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 01.12.2006 15:45 |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 01.12.2006 14:55) QUOTE Och, to jasne, że się zejdą. bet and win? prawdopodobieństwo równe temu, że Waters i Gilmour reaktywują Pink Floyd w pełnym składzie. musieli by wykopac Barreta ![]() -------------------- |
Niewinni Czarodzieje |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 08.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa Rockowa Rewolucja jest głupia. My słuchamy tutaj Paris i Hilton i innych murzyńskich lasek. O! Ahmed jara się Bijonsi, a Rihana wygląda jak małpka, ale i tak spoko. A Nataku lubi Cipokotolalki. Szkoda tylko, że ich liderka to facet.
No. Więc zamknijcie ten temat. Bo nikt już nie słucha takiego shitu. -------------------- Believe it or not, the bus can swim! Najka jest pijana w 3D. Eva ledwo przyjechała do stolicy, a już pewien koleś dostał od niej w ryj. Poznań miasto chamstwa i przemocy!!!! Avada - NIE WESZŁEŚ! -wszedłem! Ludwisarz to plądrownik. Po chuju Bambi i galopujące jeże. Katon edytuje sygnaturki, chociaż nie ma go na zlocie, czym ustanawia szokujący precedens. Acha, jest pan chujem, panie sędzio. Avady pies boi się Holokaustu. Lilith nie myje pach! no dobra, myje =* Avada robi burdel na głównym Hejzel nie ma w sygnaturce! Najka lubi pajdy z chlebem. Misiek to powodzianin. Mama Voldiusa baunsuje do muzyki Sigur Ros. Marcin to John mAkłowicz i pisze powieść o kedavach z wróżbą. Tymon wpierdala kubki! Katon ma dziure w nodze i nos mu odpada. Nataku spi z otwartymi oczami. Rysiek Kowal zawsze wie lepiej. Wo ist Wojtek? Martyna nawet nie jest zarejestrowana. Ahmed byl na Ricoloopie. Gruby balet. Potti doznala trwalego uszczerbku na sluchu. Hypacja gotuje obiady. A Vold przyjechał na Openera coś zjeść. A Dementi to przyczajony tygrys ukryty admin. em ma jajca jak Przem. Stary Tymona pisze wiersze na allegro. A Marcin podciera się telegazetom. A Avada śpi w berecie. PrzemekZ to Super Hiper Mega Furman TimmY się cofa przed autobusami. Hypacja zawsze przychodzi ostatnia matoos nie istnieje (i w tej sygnaturce tez go nie ma) a w ogóle to jest pławikonikiem i wsysa plankton! MisieK śpi na plaży i szyje dresy. Voldius w wieku 27 lat będzie milionerem. Postanowienie. TimmY'ego tata jest czarodziejem. A w dodatku Tymon twierdzi, że inteligentnym rymem do 'Tymon' jest 'bidon'. Kropka - Katona tata chodzi do żłobka. Ahmed - jego celem jest opanowanie wielbłądziego rynku na Middle Iście. Sihaja pracuje w TESCO! Przemek spieprza nad morze. Myśka to nigeryjski chłopiec. A Sumiko wszystko funduje. Nawet prąd, zią. No. I w dodatku tańczy na krześle. A Hagrid robi przewroty fotelowe. A Cat woli pić z tatą, a nie z nami. A Nataku woli bez lateksu. em chce być z małej litery. A Naika zawsze jedzie do domu zanim się impreza zacznie. A Rysiek Kowal jest sąsiadem Kasi Cicho-pek. I nawet Hakiel czasem zachodzi. ale to misiek śpi z otwartymi oczami jak gandalf i chrapie i sie wierci |
Katon |
![]()
|
Czasem palce są rozprostowane i machają. Wtedy to jest żart, Child.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wrzuccie TCIOF nowy, proszę.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE(Ahmed w Poszukiwanych @ 26.11.2006 17:34) The Car Is On Fire, czyli spełniam najskrytsze marzenia polskich nastolatek Misiek, dzięki za lynki. jeszcze jakieś prośby? ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
Ni działa
![]() Ten post był edytowany przez vold: 05.12.2006 09:56 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
-------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 02:24 |