alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A mi przysłali Hammonda wreszcie. Bardzo fajne nic ważnego. Przyjemne, absolutnie przewidywalne, słoneczne piosenki. Czasem bardziej w stylu własnego starego niż The Strokes. Do tego płyta jest ślicznie wydana i ogólnie poprawia mi nastrój. Ale nie przejdzie do historii.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrzuć na coś.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Narazie macie coś innego.. Nie w temacie do końca, ale miło kiedy ktoś miażdży wyjątkowo nielubiany zespół. Nawet jeśli robi to z pewną przesadą =)
P.S. Nie, nie, nic o Bloc Party. Zespół którego naprawdę nie lubię jest bohaterem tego linka, ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dejnarowicz to moj idol!
nie widze zadnej przesady w jego recenzjach ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
totalnie mnie pogibało ;]
-------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
teraz to sie powinienem obrazic...
czemu sie nie chwalicie ze macie tam w krakowie taki zespol fajny?! pewnie nie chcecie konkurencji chwalic ![]() http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendid=55772357 BlearEyed Discus Thrower i Passerby 'rzondzom' od dzisiaj na mojej plejliscie! |
Katon |
![]()
|
A skąd miałem wiedzieć, że mamy? Słabo się coś promują w terenie =) Zaraz posłucham i sprawdzę, czy dobre to.
A Dejnarowicz to tak różnie jako recenzent. Czasem wali na odlew bez sensu, czasem pada na kolana i bije czołem w ziemie troszkę za bardzo (to rzadziej, znacznie rzadziej...), ale ma swój styl i często trafia w sedno. No tu akurat utrafił =D |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Daajcie TCIOF nowe, proszę jeszcze raz bardzo bardzo ładnie.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
juz dawno bys mial tylko ja stracilem swoje to co mialem na dysku
a plyte mam w domu wiec najwczesniej w piatek bede mogl zrippowac wiec Ahmed albo Katon wrzuccie chlopakowi niech ma, cieszy sie i uwielbia ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czy wokalista nadal uprawia czynny gwalt na uszach?
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
wokalista tciof?
tym razem spiewaja we czterech nawet wiec gwalca jeszcze lepiej ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj idę załatwiać iPlusa. Jeśli wszystko skończy się pomyślnie, to wrzucę jeszcze raz TCIOFa.
Płytka świetna, polecałem już wszystkim, polecam jeszcze raz, zachęcam do przesłuchania. Mniej rockowa, bardziej różnorodna, genialnie wyprodukowana. Niezłe cacuszko jak na polskie warunki. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra pf, dzięki mam OD NEONAI, której z miejsca, bardzo dziękuję!
niech chomicza moc będzie z Tobą ;d Ten post był edytowany przez Neonai: 07.12.2006 02:02 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
pff a Najka ma ode mnie xP
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kto by pomyślał, że nie dość, że zacznę słuchać takiej muzyki, to jeszcze moje Lake&Flames będzie krążyć po znajomych i dowiem się, że w moim środowisku całkiem sporo osób słysząc o zespołach nrr nie powie ''o, a co to?''
![]() Ten post był edytowany przez Potti: 08.12.2006 15:05 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zasłyszane na MTV2. wokalista wygląda okropnie ale fajnie śpiewa
Ten post był edytowany przez Neonai: 08.12.2006 22:33 |
vold |
![]()
|
Wróciłem z TCIOFu. Bardzo fajny koncert, może klub mały, scena mała, ale klimat to swój miało. Chociaż powinni spokojnie grać z taką publiką jak choćby CKOD [sprzedajne pejsy, pfu]. Grają nierówno momentami i rzucaja kiepskimi zartami, ale mają energię i są naprawde porzadni. Fajny ten materiał, Love to chyba najlepszy kawałek, no.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
vold |
![]()
|
Normalnie prawie opcja <in love> w tej piosence
Te psikusy związane z niechlujnoscia zmieniannia tempa sa najfajniejsze. Sprawdze cala plyte, powiem cos wiecej. Ten post był edytowany przez vold: 14.12.2006 00:22 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
Arcade Fire już w marcu!
pięknie nam się zapowiada rok 2007. Luty: nowe Bloc Party oficjalnie. Na wiosnę Arktyczne Małpki, Maximo Park, Kaiser Chiefs. Franz również pracuje nad nowym materiałem, TWS także odpowiednie kroki podjęli...Aj! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Modest Mouse!
"The forthcoming record, We Were Dead Before The Ship Even Sank, is set for release early next year..." yeah! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
haha, skoro Dirty Pretty Things to najgorsza kapela, na Babyshambles chyba skali w dole zabrakło
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
No szkoda. Na idiotę wychodzi tymi wypowiedziami o DPT. Po co mu to?
Ja długo opierałem się pokusie dowiedzenia się w końcu czym są owi The Klaxons. Aż się dowiedziałem. No i muszę przyznać, że dobre toto. I że 'new rave' to nie tylko propagandowo-komercyjny wymysł. Faktycznie jest w tym coś z Prodigy momentami. I jakiś taki trochę inny klimat. Mimo fałszów. Part 1 Part 2 I kapitalny singiel. Ten post był edytowany przez Katon: 19.12.2006 21:36 |
Potti |
![]()
|
te rzygające oczy są strasznie śmieszne, choć niektórzy są tacy zniesmaczeni nimi =)) a piosenka mi się podoba, chociaż narazie jeszcze nie zdążyłam zakochać się w The Klaxons.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 06:34 |