alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dokładnie o tym samym pomyślałam czytając o największej klęsce ;]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jako ze AM to moi ulubiency, to sie troche zawiodłam. ta płyta jest za spokojna, brak jej pałera takiego jak na "Whatever people say...".
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://youtube.com/watch?v=F1PS882pylw
równie zajebiscie jak w oryginale i ta harmonijka ;d -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muchy Akustycznie!
Niech ktos teraz sprobuje powiedziec, ze to slabe piosenki albo ze przehajpowany zespol. Jak dla mnie mogliby miec normalnie takie aranże, a nie jakies tam rokendrole. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Icky Thump
ha! jeszcze tylko 2 miesiące...rozpoczynam odliczanie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z muchowych akustyków 'nie mów' lepsze niz w oryginale.stop.polecam wszystkim zarejestrowanie sie na stronie brmc w celu odluchania i odzobaczenia ich akustycznej sesji ;>
ewętualnie mogę udostępnic swoje kąto Xd Ten post był edytowany przez MisieK: 12.04.2007 12:39 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wychodzę z komautem.
Debiut Modest Mouse jest nudny. Ma genialne highlighty, ale toną w takiej ilości zbędnych dłużyzn, że ciężko się brnie okropnie. Na debiucie byli dopiero zespołem z wielkim potencjałem, nie zaś zespołem genialnym. Koniec komautu. Ile dokładnie lat ma Dejnarowicz? Wie ktoś? |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 12.04.2007 13:37) Ile dokładnie lat ma Dejnarowicz? Wie ktoś? Tu jest napisane, że w momencie wydania debiuty miał 22 lata, czyli jezeli teraz mamy 2007 to 22+2=24. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Ciekawe po ile beda bilety? chociaz w sumie cena nie gra roli - dla mnie to swietny prezent urodzinowy :]
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
O, szkoda że pewnie nie będę miał kasy, ale BARDZO chętnie bym wpadł.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pan redaktor podnieca sie słusznie czy nie? albowiem skubany zachecil do zaznajomienia sie ;)
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
IHMO jak najbardziej słusznie. Słuchalem akurat tej plyty dzisiaj rano i wiele wymienonych zalet moge spokojnie potwierdzic. Na przyklad te słowa: Świeżość, lekkość, swoboda wypowiedzi, mocne riffy i przykuwające uwagę melodie, naprawdę piekielnie mocne piosenki i charyzma wokalisty to tylko niektóre zalety tej płyty.Rzeczywiscie nie bylo zadnej piosenki, podczas ktorej bym sie nudzil albo na cos narzekal co potwierdza następne zdanie Kostrzewy: Szkoda miejsca na wymienianie tytułów piosenek, bo każda jest warta osobnej uwagi.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapuszczam torrenty ;]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
bardzo slusznie zachwala nawet.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
a ja jeszcze nie słuchałam, za to właśnie wreszcie kupiłam Different Class Deluxe Edition =) niektóre miłości nigdy się nie kończą.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 12.04.2007 19:46) dobrze, że będę miał akredytację (takie są profity z pisania do gazety studenckiej ;p). sialalala. Wojtku, jak dostanę dwa bilety, to mozesz śmiało liczyć na taki prezent urodzinowy ode mnie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
spoczko! :]
a skąd wy w ogóle bierzecie te akredytacje? wytwórnia? |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 12.04.2007 21:52) wytwórnie przeważnie. dokładniej się nie orientuję, bo się tym nie zajmuje bezpośrednio. muszę jeszcze tylko schreibnąć biogram !!! i może recenzję "Louden Up Now". wrzuci się na stronę Magla i luzik. idziemy na koncert ;-D -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
mateuszu oczywiscie na wspolnych studiach wkrecisz w mnie w organizacje ktore daja profity.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 13.04.2007 14:46) zaiste, prawdę powiedziałeś. Ja chcę się tylko pochwalić, iż po 4-krotnym przesłuchaniu nowego MM moje oczekiwania są w pełni zaspokojone. Z każdym następnym razem satysfkacja rośnie. A muszę się przyznać, że nie wiedzieć czemu miałem obawy, że będzie cienko. Stanęli na wysokości zadania - well done. Nowe BRMC - nieeeee. autentycznie, już wolę Howla. Baby 81 jest bezpłciowe. Z serii Ahmedino poleca: Blonde Redhead - 23 Polarkreis 18 - Polarkries 18 (czyli Niemcy tworzą ambitną elektronikę, jestem pod wrażeniem) CocoRosie - The Adventures of Ghosthorse and Stillborn (siostry Casady atakują po raz trzeci, dziwaczny kolaż różnorodnych dźwięków: przyjemne melodie, partie operowe!, elektronika, lekki hip-hop, całość utrzymana w psychodelicznych tonacjach. Artystyczny nieład. Pięknie) -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
To ja jeszcze dodam do tego wzmiankę o moim gościnnym debiucie prasowym. Troche mi tam nazmieniali, 3 razy przekroczyłem limit słów, ale ostatecznie może być. Słyszałem takie głosy, że są aż dwie osoby, którym sie podoba. Porażające! :]
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
spodobał mi się końcowy akcent kulinarny ;d
|
Potti |
![]()
|
|
MisieK |
![]()
|
!!!
![]() życie jest piękne. http://youtube.com/watch?v=SbXk9-80Nd4 a ja mialem wlasnie isc spac. http://www.youtube.com/watch?v=TRB34eeo6dY i to jeszcze;]]]]]]]] Ten post był edytowany przez MisieK: 13.04.2007 23:29 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:33 |