alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakoś mnie to nie rusza, ale dobrze, że Dejnarowicz przestanie katować ludzkość swoim miernym wokalem ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no. Jestem w szoku. Mimo wszystko zawsze TCIOF = Borys i w jakimś sensie odbieram to jako koniec The Car Is On Fire w takiej formie w jakiej znałem ten zespoł. Ciągle też mam wrażenie, że to jakaś zgrywa. Jaja. Nie wiem. Szkoda bardzo. Dobry songwriter z niego.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://muzyka.onet.pl/0,1582323,newsy.html
to jest njus dopiero ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
*______*
urocza Scarlett i TVotR. mniam mniam. zapowiada się niezmiernie ciekawie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
Okkervil River - The Stage Names
http://www.myspace.com/okkervilriver do przesłuchania w całości. odemnie takie mocne 8/10 ;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zaglądam na screenagers i jest jakieś Tigercity, osiem dostało. Czytam, że z Nowego Jorku czyli już punkt za pochodzenie, bo z GB coraz rzadziej coś dobrego wychodzi ostatnio, a skoro już ten punkt to i posłuchać postanowiłem i nic dodać nic ująć - jest to zajebiste.
www.myspace.com/tigercity |
MisieK |
![]()
|
Jo. Zajebiste. Słuchałem dziś z rana i tak mi Talking Headsami zalatuje ze za samo to lubię
![]() ![]() Wkręciło mi się. Ogłaszam uroczyście 'Are You Sensation?' najbardziej letnim hitem tego lata ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 08.08.2007 18:26 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
|
MisieK |
![]()
|
http://pl.youtube.com/watch?v=xDlEXQaMBpk
fajne. nawet porcys docenił XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
http://www.mediafire.com/?8xnmtdbpxjg starsza EPka Tigercity, zdobyta po długich a cieżkich ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
My Teenage Stride - Ears Like Golden Bats !
sciagać, sciagać, sciagać. lata 80te jeszcze sie nie skonczyly. a mary onettes się chowają ;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hot Hot Heat - Happiness Ltd.
Beirut - The Flying Club Cup Nie słuchałem jeszcze, więc się nie wypowiadam. Ten post był edytowany przez Ahmed: 08.09.2007 14:58 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
łohoho, nowe HHH. Ciekawe czy tak zajebiste jak pierwsza, tak ch. jak druga czy jakiś niesatysfakcjonujący złoty środek. Zobaczymy.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Beirut jak zwykle świetny
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
aaa, nie mogę ściągnąć HHH
![]() -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
patrzcie co Kevin wymyślił
![]() a to ta nowa piosenka, tylko nie z festiwalu Pitchforka, ale z koncertu w Scali (ha, byłam tam ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
W latach 80. świat oszalał na punkcie Talking Heads, w 90. poznaliśmy geniusz Radiohead, a teraz nadeszła pora na BRICKHEADS (czyli jak sobie poczynają chłopaki z TCIOF bez Borysa):
TCIOFEMI Coś Nowego Ten post był edytowany przez Ahmed: 28.09.2007 10:51 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
A ten czwarty to kandydat na członka, czy tylko koncertowy grajek?
Brakuje frontmana. Teraz widać, że Dajnarowicz nim był jednak. Ale ten nowy numer daje radę nawet. Ej, czemu on odszedł? Muszą jakieś ploty po warszawce krążyć... |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Słyszeli 137. Arctic Monkeys - [Brianstorm #03] Temptation Greets You Like Your Naughty Friend ft Dizzee Rascal?
Miazga, jeden z numerów roku, w innej wersji na płycie Racala, ale w znacznie gorszej. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nowe Radiohead czułam, że coś sporego się zbliża po tym fałszywym odliczaniu, ale nie że aż tak szybko
![]() wczoraj w nocy zauważyłam, że słucham The Microphones/Mt. Eerie zawsze jak mnie ząb boli ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie moge sobie wyobrazic, ze w przyszlym tygodniu bede katowal nowe radiohead
![]() |
Neonai |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 01.10.2007 21:02) nowe Radiohead czułam, że coś sporego się zbliża po tym fałszywym odliczaniu, ale nie że aż tak szybko ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
OMFG! Kompletnie nowy singiel BLOC PARTY!
Jestem w szoku! Cytując Zane Lowe'a "Today, it's the Hottest Record In The World!" |
Neonai |
![]()
|
uuuu rzeczywiscie, mlask.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 20:34 |