alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
lepsze to niż emo pitolenie, że muzyka się kończy
![]() (i najważniejszy w recenzji był przecież dopisek, czytelnicy poczuli się urażeni. czas zmienić hobby!) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Fakty, iż:
a) stary już jestem b) nigdy nie zajawiłem się na nich aż tak bardzo jak powinienem c) jednak zalatuje klakierą, kurde, mam z tym problem d) ktoś musi być sceptyczny e) nie wiem czy Wiraszko zmienił styl tekstów, śmiem wątpić, zatem... nie jestem w stanie aż tak się podniecić. A jak widzę Terroromans rzędem z tamtymi płytami to jednak bunt w sercu. Obym się kajał i przepaszał za te słowa, ale przehajpowane te Muchy. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poczekamy zobaczymy. Jak na razie należy się Thiefem jarać.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja nigdy nie powiem, ze Muchy sa zajebiste. Sa spoko i tyle
![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hypacja @ 13.10.2007 19:20) Roisin u nas gra 29 w Klubie Studio. Już od 2 miesięcy mam ten termin w telefonie. AAA can`t wait nawet jeżeli dnia następnego będę miała 10 sprawdzianów. no to sobie jeszcze poczekamy. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybym wybieral sie na ten koncert bylbym teraz zapewne mocno wkurwiony
![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
błogosławię,że rąbnęła twarzą w moskiewskie krzesło xD nie mogłabym iść ;]
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Czasem czuję się jak idiota odkrywając coś dawno odkrytego i w dodatku dawno skiepszczonego, ale cóż poradzę. Włączam MTV2, a tam idzie piosenka. Patrzę, a to Weezer. Tak, Weezer! I myślę sobie - co to za zajebista nowa piosenka Weezera, tego Weezera co to go znam od strony strasznego szitu (nawet jeśli uroczego - casus Bewerlyhils). A to nie nowa piosenka - to stara piosenka. I może zbluźnię, ale jej lo-fi pavementowy klimat absolutnie mnie powalił i sobie ściągnę ten ich debiut, bo jeśli cały jest taki kapitalny to masakra! Na porcysie chyba nawet coś kiedyś było, ale nie uwierzyłem. Weezer? Eeeee.
Weezer - Udone-The Sweater Song - czek it aut; ten chórek, solo, ten amerikannajntisindi brud gitar, a potem końcówka! jestem uzależniony od godziny! Macie jeszcze "Buddy Holly". Takoż super, ale już nie aż tak. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja za dwie godziny bede na Editors
![]() Hłehłehłe. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To i ja. :]
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
WCALE NIE ALTERNATYWA
http://youtube.com/watch?v=wiuNd5SoU8E ale niech ktoś spróbuje zaprzeczyć geniuszowi Pharrella! -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
Noo, numer dobry
![]() Tymku, co to za kawalek jay'a. Za zadne skarby nie moge skojarzyc tytulu ![]() http://youtube.com/watch?v=UvLKC8mn_vs |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
wpierw My Name Is Hov, potem Enocre, oba z Black Albumu.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
Dzieki
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
EJ.
Ktokolwiek mial isc na dzisiejszy koncert a nie poszedl N I E C H Z A L U J E !!!!!1!!!!jeden!!! Muchy - mało. The Boxer Rebellion - akurat. Editors - szaleństwo muzyczno-świetlno-energetyczne. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
zgadzam się, wbrew wątpliwościom przed koncertem
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
Opowiadaj, Potti. Ty jesteś bardziej przesiąknięta porcysem i zawsze mniej się podniecasz, więc skoro twierdzisz, że było fajnie no to musiało być fajnie, I guess. Cóż, no money, no funny.
|
Potti |
![]()
|
no, bo to wszystko ma sens tylko kiedy rock'n'roll is a prostitute, a im się całkiem udało. wszystko dookoła perfekcyjnie zaplanowane, świetna oprawa i warunki dopisały. Smith brzmiał idealnie.
a że Editorsi jednak mają tych kilka chwytliwych piosenek, to chwytali. w jednych momentach bardziej, w innych mniej, chyba jednak standardowo Munich i Bullets mi najbardziej przypadły, chociaż bis też niczego sobie. żeby porwać na koncercie nie trzeba być najlepszym na świecie ![]() no i tyle ludzi, że aż się zastanawiałam przez chwilę czy aby coś mi się nie pomyliło jak przyszłam. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Katon |
![]()
|
Przesłuchałem pobieżnie solowego Veddera. "Into the wild" chyba. Muzyka do filmu. Nie da się tego napisać oględniej - Pearl Jam już go tylko krempuje. Chyba się skończyli. A przynajmniej mogliby spokojnie się skończyć, jeśli zamiast ich nowych płyt sam Eddie ma wydawać takie rzeczy. Nie żebym się poczuł zaskoczony ani powalony, ale raczej zaspokojony i nasycony na pewnym pradawnym odcinku mojej wrażliwości. Piękna płyta.
Babyshambles ostatecznie utonęło w przeciętności. Arctic Monkeys rozczarowali. Bloc Party nie zostali na dłużej (nową płytą - za to pierwszą zdążyłem już w pełni polubić, jakkolwiek bez szału jednak), Kaiser Chiefs to w ogóle jest jakiś śmiech na sali, Franz Ferdinand chyba jednak powinien być rozpatrzony przede wszystkim w kategoriach pewnej mody, The Kooks śmierdzą mi katastrofą na wiosnę i ogólnie srindie nigdy nie miało się tak dobrze. Dzięki Ci o Panie za new rave i Klaxons. To nie tak, że nagle zacząłem uważać, że indie-srindie. Nadal jestem entuzjastą takiego grania, tylko, że nie takiego. Lubię tą estetykę, ale właśnie dlatego żal, kiedy tak się stacza. Macie MTV2? Czasem naprawdę ciężko wytrwać. Stany mają się lepiej, ale NY to NY. Teraz świeci jeszcze jaśniej na tle brytyjskiego uwiądu. To juz Fall Out Boy czasem błyśnie patentem o jakim jacyś robotniczy buntownicy z północnej Anglii mogą jeno zamarzyć. Smutne. A przecież The Enemy ma potencjał pewien. Nawet w nich uwierzyłem na całe dwa dni. Płyta zbyt nierówna, żeby było o czym mówić, ale single dwa mieli naprawdę ok. Jest jeszcze taka podróbka Kooksów, która w swoim przesłodzonym siedemnastolectwie osiąga takie szczyty, że aż mi się podoba. Nie mogę sobie za cholerę przypomnieć co to, ale napiszę jak już sobie przypomnę. No i czekam na trzecich Futureheadsów, bo tylko oni się dla mnie mimo wszystko obronili. Mam nadzieję, że nie polegną. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Dokładnie zrozumiałem, dlaczego niektórzy uważają ich za najlepszy zespół na świecie i dlaczego koniecznie trzeba ich zobaczyć na żywo. Nie mam pytań. To jest genialne! Ja tu częściej chyba będę zaglądał. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zadziwiasz mnie przemku
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Galanteria!
doznajcie 00:47. jeejjj! nie mówiąc już o smyczkach! Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 15.11.2007 21:31 |
nutrias |
![]()
|
Mowisz, ze fajne a do mnie Muchy i tak nieprzemawiaja
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:44 |