alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
<slina>
calosc jest tak zrobiona to 19 listopada o 8 rano jestem w empiku -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kapitalna aranżacja. Ale jest jeden jedyny powód, dla którego wolę starą wersję. Takie tam szajby wokalisty. Otóż, dawniej Wiraszko śpiewał: "Galanteria, fanananaaa [jakby bardziej miękko i bez 'dopowiadania' tych sylab]". Nie wiedziałem czy tam jest fanananaj, a może fananana, a może fanaaaaa, a może cokolwiek, ale cokolwiek to było brzmiało kojąco i fajnie. A tu mamy wyraźne 'fanananaj'. Do kropki. Brzmi to jakoś dziecinnie i twardo zarazem. Teraz dopiero widzę jak ważny był dla mnie tamten sposób interpretacji tego 'zaśpiewu'. Broń Boże nie czepiam się na siłę. W ogóle trailer płyty zwiastuje naprawdę kapitalną rzecz. No ale nic nie poradzę, na fanananaja. Mała rzecz a wpieprza.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Tak jak teraz nie ma to znaczenia, że zasypiamy byle gdzie, oddychamy tym co jest na t i od niechcenia mamy te marzenia gdzieś
made my day. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 16.11.2007 21:52) Tak jak teraz nie ma to znaczenia, że zasypiamy byle gdzie, oddychamy tym co jest na p i od niechcenia mamy te marzenia gdzieś no bo przeciez jasne ze o 'powietrze' chodzi ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
sorry
![]() słucham Trójki i mam przeczucie, że to mi może wszystko zepsuć, ale trudno. edit: jednak wciąż jeszcze czekam ;> a na Porcysie 8.2 i oburzenie na ich forum, że te zachwyty dają odwrotny efekt. Ten post był edytowany przez Potti: 17.11.2007 21:25 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Trochę słuszne. Danie tej recenzji Waśce to był błąd. Ja mu wierzę, że szczerze, ale to jest jednak ocenianie kolegów i niesmak pozostał.
Słucham sobie The Smiths w ramach oczekiwania i szokuje mnie fakt, że żaden młody brytyjski zespół jakoś się do nich nie odniósł. Ze strachu? Trochę to podejrzane, że w sumie pierwszy raz w nowym indie wyraźne morrisseyowskie echa usłyszałem dopiero u Much. Może za mało słyszałem. |
Katon |
![]()
|
Na wstępie mają -1.0 za to, że dzisiaj nie było w żadnym sklepie. Osrać takie premiery co ich nie ma.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
lol jakie podejście. przecież to nie wina zespołu, że do krakowa daleko i śniegi po drodze ;P W warszawie płyta jest, nawet miałem dzisiaj w ręku, ale doszedłem do wniosku, że w empiku drogo i zamawiam na merlinie.
|
Katon |
![]()
|
oj tam żartuję przecież. odejmę tylko 0.5 =P
|
Potti |
![]()
|
w Warszawie też raczej średnio z tą płytą, przynajmniej wczoraj było. albo źle szukałam, ale w sumie i tak zamówiona już wcześniej, a nie zależało mi tak bardzo na jej dotknięciu ;>
po usłyszeniu sporej części w radiu- can't wait. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra, zaczynam się jarać
![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nowy zapach wrzątku miecie miażdzy i gniecie.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kasia, byłbym bardzo wdzięczny jakbyś mogła mi wstawić 'Najważniejszy dzień'. Chcę mi się strasznie słuchać tego kawalka, gdy posłuchałem trailera. [tak, wiem że to nielegalne, ale płyta już jest zamówiona ;p]
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(nutrias @ 20.11.2007 19:07) Dobra, zaczynam się jarać ![]() No i takie postawy właśnie nie rozumiem. Najpierw mówisz, że nie przemawiają a teraz zaczynasz 'się jarać'. Bo? Bo wszyscy dokoła słuchają, lubią? Bo wypada? Bo napisali wszyscy, że fajne? Ej sorry, to nie wstyd nie podniecać się ![]() ![]() Najka nie wrzucaj. Troche szacunku do artysty i cierpliwości. To dobra lekcja charakteru ![]() |
nutrias |
![]()
|
Źle mnie zrozumiałeś. Do Much zawsze miałem podejście takie, że 'mogę posłuchać czasami'. Zawsze lubiłem, ale bez większych podnieceń (tak jak np. Kombajn ;p). Po parokrotnym przesłuchaniu Galanterii podoba mi się coraz bardziej
![]() I nie idę za tym, co słucha magiczne ![]() Ten post był edytowany przez nutrias: 20.11.2007 22:16 |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(nutrias @ 20.11.2007 21:14) I nie idę za tym, co słucha magiczne ![]() dobra dobra ![]() muzyczne.pl i wszystko jasne ![]() |
nutrias |
![]()
|
A tak przy okazji, ostatnimi czasy mogę wam polecić The Enemy
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
zuch dziewczyna :]
|
Katon |
![]()
|
Ja jestem jak wiecie ortodoksem w kwestii wrzucania polskiej muzyki, więc i tak bym usunął. Jakkolwiek moja cierpliwość jest wystawiona na wielką próbę. W czwartek o siódmej rano wyjeżdżamy do Pragi na kilka dni i chciałbym do tego czasu mieć płytkę. A nie zapowiada się.
|
Neonai |
![]()
|
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() |
Potti |
![]()
|
poza tym, że Terroromans zaraz po włożeniu do napędu wychodzi, a na drugim komputerze wszystko jest ok- to mam wreszcie.
i co do tekstu Fototapety, książeczka prawdę Ci powie: "oddychamy tym co jest na 't'/ i od niechcenia mamy te marzenia, gdzie/ trochę cieplej robi się/ i trochę jaśniej też" jednak nic nie jest takie oczywiste ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=78019650759462359790
remixy 'Flux' Bloc Party. Coś dla tych, co szaleją na parkietach ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:07 |