alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Noworocznym hajpom mówimy DZIEŃ DOBRY:
![]() MGMT - Oracular Spectacular z pozoru indie-srindi-pop z domieszką elektroniki. dają się lubić. sprawdźcie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od wczoraj Electric Feel i Kids to podstawa mojej egzystencji.
UWAGA! Uzależnia! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no wiadomo, w końcu supportowali gdzieś tam Of Montreal ;]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie Kids niesamowicie jara. ale Electric Feel też przaśne.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 08.01.2008 00:06) ![]() Ten post był edytowany przez GrimmY: 08.01.2008 02:03 -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a to jakiś problem z tym linkiem co mateusz wkleił?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Electric Feel!
pozatym Weekend Wars i Kids. Time To Pretend i The Youth tez fajne. Tylko po Kidsach sie wszystko pierdoli. tak ze 3.7/5.0. oczekuję 3 marca bo może być fajnie. to zależy czy te dwa utworki są raczej płytowymi średniakami czy czymś na płycie najlepszym. bo jak to pierwsze to może być fajnie. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
ooo! dzieki, mialem ten link ale zapomnialem posluchac. Dulli jest bossem, tak jak Lenegan z resztą. mam nadzieję na coś dobrego z tego!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ahmed, dzięki ci człowieku za mgmt.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elvis Costello zagra na festiwalu Malta!!!
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
nihil novi. pozwolę sobie zarzucić linkasem, który Rysiek mi zapodał - click!
|
MisieK |
![]()
|
nie tam takie nic nowego skoro to link z przed 2 dni ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
jak sprzed dwóch jak czterech
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
4 dni - staaaroć. oto materiał na dziennikarza.
|
MisieK |
![]()
|
Tez pewnie staroć. Nowy, słaby trochę Hot Chip
I Pink Freud nowe. Ten post był edytowany przez MisieK: 22.01.2008 11:12 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ej, marny się ten open'er szykuje.
|
MisieK |
![]()
|
tez mi się tak widzi. zobaczymy.
Rysiek_Kowal |
![]()
|
a to nie tak, że w końcu zorientowaliście się ze przestajecie być targetem dla tego festiwalu i co innego was w muzyce pociąga?
A swoją droga to nie nazwałbym zestawienia Massive Attack-Interpol słabym. |
MisieK |
![]()
|
Słabym nie.
Ale Massive Attack mnie zupełnie nie jara. A Interpol i tak pewnie zagrałby większość z nowej płyty. Męczyłoby mnie to strasznie. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Massive Atack uważam za strasznie przereklamowany. Fajni są, ale to jednak nigdy nie była liga Portisheda. No a Interpol fajnie. Przy całym rozczarowaniu nową płytą fajnie będzie jednak usłyszeć na żywo 'NYC' czy 'Evil'. Prawda jest taka, że ja się trochę wyżywam, bo jestem bardzo rozczarowany brakiem Radioheda. Oczywiście to wina Radioheada właśnie, a nie organizatorów HOF, no ale kurde strasznie szkoda.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jakoś nie wierzę w Massive Attack (byli na openerze w 2004 i za dużo powtórek byłoby w tym roku). Interpol możliwy, chociaż za nimi nie przepadam.
Mam w sumie tylko jedno wielkie marzenie (oprócz radiogłowych)...Arctic Monkeys! A do posłuchania, ostatnio strasznie się wkręciło mi do głowy: http://rapidshare.com/files/34016579/Shitd...dom_Of_Fear.rar |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boże, dlaczego to przeczytałem. RATM
![]() Na Interpol to bym poszedł, chętnie BARDZO nawet, Radiohead też byłoby fajne. Kurde, pieprzę chyba Openera, ale czekam na jakies update'y line-up'u [ktos wie kiedy?]. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
jutro w programie alternatywnym ogłoszenie kolejnej gwiazdy. w związku z artykułem obstawiam Interpol.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ich nieobecność miała powetować wizyta najbardziej zbuntowanej formacji świata – The Rage Against The Machine. Niestety, prywatne problemy jednego z muzyków opóźnią tournée. k....i nawet 'zakręt' mi ocenzurowało >< Ten post był edytowany przez Child: 22.01.2008 17:26 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 19:02 |