alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wow! świetne, ale jednak wole 2080.
W ogóle pierwszy raz zobaczyłem jak oni wyglądaja - lekkie zaskoczenie. Gdybym nie wiedział, że są z nowego jorku to bym powiedział, że ten gitarzysta to jakiś rasowy indianin ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaki indianin kurew! rasowy arabski emigrant! XD
edit// i ta nowa mars volta strasznie biedna jest. STRASZNIE. Ten post był edytowany przez MisieK: 27.01.2008 13:18 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
kojarzy ktos co to za kawalek? http://pl.youtube.com/watch?v=XUbGIKwLpk8
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
a w jakim oni języku śpiewają? bo mam nieodparte wrażenie, że to niemiecki.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nie, nie, raczej inglisz. ten riff się powtarza przez cała piosenkę.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
najs
i jeszcze wchodzcie na http://www.myspace.com/guillemotsmusic i sciagajcie darmowy utwór kriss kross i słuchajcie promo get over it. to bedzie lepsze niż debiut. napewno. katon się pewnie ucieszy bo beach boysami na kilometr ciągnie. Ten post był edytowany przez MisieK: 02.02.2008 12:28 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 02.02.2008 11:01) Mam to na jednym wielkim loopie (na przemian z remixem Frankie Knuckles - chyba nawet lepszym niz oryginal) codziennie jak jade na zajecia. Przekozak! Btw skąd znasz? A przy okazji, jak będzie gdzieś grało tam u was The Car Is On Fire to obowiązkowo marsz! Nowy członek genialnie gra na gitarze, klawiszach, śpiewa najlepiej ze wszystkich - przerasta Borysa na każdym kroku. Transfer roku! Such a Lovely z prawdziwą trąbką, Neyorkewr z gitarą akustyczną i w końcu z solówką z prawdziwego zdarzenia, TCIOFEMI z klawiszami ala Daft Punk, wreszcie zagrane It's Finally Over! A do tego grają nowe piosenki! Jedna konstelacja/kompozycja nawet powaliła mnie na kolana w takim stopniu, że do tej pory leże i kwiczę. Wyobraźcie sobie Szabrańskiego na gitarze akustycznej, Czubaka z grzechotą i pałeczkami, Halicza na klawiszu i Pruszkowskiego na... (taram,tatadam,taram!!!) na SKRZYPCACH!! Fenomen! Nowa płyta będzie miażdżyć! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no i wreszcie sami się tym wszystkim cieszą, nie wygląda to już jakby wyszli 'odbębnić swoje'. dzięki czemu poza tym wszystkim co powiedział Wojtek, te najstarsze kawałki w końcu miały odpowiedniego kopa, a bez tego przecież w porównaniu do innych, generalnie lepszych, nie mogłyby porwać (tzn. chyba i tak tylko mi włączył się sentymentalny nastrój
![]() i to 'gdzieś tam u was' niech następnym razem obejmie też Warszawę, bo pustki trochę były (wiem, że się uczycie ;>). a "Blind" chyba wczoraj pojawiło się na Screenagers w "Miesiącu w singlach" ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a macie to może w mp3?
![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Hercules And Love Affair - Blind (feat. Antony Hegarty)
Blind (Frankie Knuckles remix) Jak chcecie to moge wrzucić wszystko co mam - bo nazbierałem już 7 tracków. Drugi duet z Antonym (Raise Me Up) też świetny. Chociaż nie ma co wrzucać bo chyba wszystko znajdziecie tutaj. Swoją drogą to nie pamiętacie pewnie, ale Blind leciał w jadło przed koncertem WRT ![]() |
MisieK |
![]()
|
Blind mi kumpel polecił. jakoś nie sięgałem a potem jak sie na screenagers pojawiło to mi sie wkreciło troche ;] ale nie bardziej niz Kriss Kross. Wiecie kiedy płytka tego wychodzi? Cała z Antony'm czy nie?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Za wikipedią: Five of the album tracks feature Antony Hegarty vocal. A płyta 10 marca - czyli już dzisiaj możesz ściągnąć z magicznego.peel
Hercules And Love Affair - Hercules And Love Affair (2008) |
Neonai |
![]()
|
do 'blind' chcialoby sie tanczyc, tanczyc, tanczyc!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 02.02.2008 13:12) A przy okazji, jak będzie gdzieś grało tam u was The Car Is On Fire to obowiązkowo marsz! Nowy członek genialnie gra na gitarze, klawiszach, śpiewa najlepiej ze wszystkich - przerasta Borysa na każdym kroku. Transfer roku! Such a Lovely z prawdziwą trąbką, Neyorkewr z gitarą akustyczną i w końcu z solówką z prawdziwego zdarzenia, TCIOFEMI z klawiszami ala Daft Punk, wreszcie zagrane It's Finally Over! A do tego grają nowe piosenki! Jedna konstelacja/kompozycja nawet powaliła mnie na kolana w takim stopniu, że do tej pory leże i kwiczę. Wyobraźcie sobie Szabrańskiego na gitarze akustycznej, Czubaka z grzechotą i pałeczkami, Halicza na klawiszu i Pruszkowskiego na... (taram,tatadam,taram!!!) na SKRZYPCACH!! Fenomen! Nowa płyta będzie miażdżyć! Ha! Miło, że mamy podobne odczucia. Ja jakiś czas temu poszedłem tak jakby trochę z sentymentu, a wyszedłem zakochany na nowo. |
MisieK |
![]()
|
ej ej. początek maja w krakowie?
CSF jak narazie: Circus, Mattafix i the raveonettes, jako 4 na 99% slut a będzie 6 zagranicznych + 18 polskich. Ten post był edytowany przez MisieK: 09.02.2008 17:20 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
Bomba!(myspace.com)
Pełna płyta(Bomba^n!) jakby trzeba było hasło to: http://mp3hq.blogspot.com/ Aranżacyjna perła. No i po 3 płycie BSP najlepsza pozycja tego roku imo. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
genialne.
"I think I gave Jeff Mangum a ride home" na końcu i w ogóle idealnie podsumowująca "In The Aeroplane Over The Sea" wypowiedź Elveruma, uwielbiam go. wszystkiego najlepszego. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
BLAGAM
dajcie mi blogspoty/strony z ktorych moge sobie sciagac jakies dobre plyty [wszystkotylkoniehiphop], najlepiej electro/dance/indie kocham Was z gory :* (aka i love ya from the mountain) -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kazdego kreci co innego
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki, ale ja chcę mieć coś przejrzystego, gdzie widzę okładeczkę, jaki to gatunek itd.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 19:01 |