alternatywa/indie, pojmowane szeroko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
alternatywa/indie, pojmowane szeroko
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka z moich ulubionych:
Mandarkzilla no-datta Pop Apocalypse Bolachas We Drink Old Gold Robin Hood Of Indie Music Aquarian Exposed -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O_O
& i <3 Aristazabal Hawkes -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Stronę wcześniej pisałem o koncercie TCIOF w Melodii na którym byłem pod koniec stycznia. Jak się okazuje koncert był filmowany i można obejrzeć w necie 30 minutowy fragment z tego występu. (Nawet mnie tam widać gdzieś parę razy - Anię z resztą też
![]() Świetna jakość dzwięku i obrazu - tego właśnie mi brakowało w polskim intenetowym światku koncertowym. Jednak filmiki na youtubie to nie to samo. Jak nie chce się wam oglądać całości to OBOWIĄZKOWE minimum to ostanie trzy minuty. The Car is on Fire na wykopaliskach czyli brzmimy jak Belle and Sebastian. Genialne! THE CAR IS ON FIRE @ MELODIA Setlista: Ombarrops! Nexteam Such a Lovely Got Them CDs Babe, Thanks A Bunch JW Construction Oh Joe Oh girl you see |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
The Fashion - słuchać! megapozytywne.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdził ktoś debiut L.Stadt? Chopaki z Łodzi, poznałem nawet dwóch, bardzo sympatyczni kolesie, ale płyty nie słyszałem jeszcze.
W czwartek mam Muszki, ale raczej nie pójdę. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
L.Stadt jakoś ujdzie, ale ja tam wole trójmiejską scenę alternatywną;p cała reszta polski jest zasadniczo nieco w tyle.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
Mam nowe Tapes 'n Tapes jakby kto chciał.
a wogole to: O k...AA!!!!!@#$#*$@^@$)@^!!!! -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha, miał byc ten z klaxons i lily allen, pewnie nie wyszlo
![]() swoja droga jakas plota ze klaxons jednak na openerze? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
raczej plota, że yeasayer na offie może. przynajmniej rojek ma z managerem rozmawiać.
serio wam sie podoba to LSP? bida imo. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Genialny jest..a płyta w kwietniu
![]() |
MisieK |
![]()
|
Chciałem sobie posłuchać jeszcze raz a tu uj, usunięto. Także dalej twierdzę, że bidnie.
W ogóle, to się jaram nowym Cave'm trochę. Chyba nigdy Bad Seeds nie brzmieli tak przebojowo. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy Ostry jest Mega.
Nowe Gnarls Barkley słabe. Debiut Foals przyzwoity. Portishead wrócił po 10 latach milczenia, mam album i boję się przesłuchać z obawy, że się zawiodę. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
haha, Hercules and Love Affair 9.1 na Pitchforku. trochę dużo.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przed sekundą śmiałem się z tego samego ;D
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE Portishead wrócił po 10 latach milczenia, mam album i boję się przesłuchać z obawy, że się zawiodę. ja się zawiodłem niestety. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
ja chce nowe Tapes`n`Tapes
TCIOF superowy |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
tak btw, nie wiem czy to już było,pewnie tak,ale widzieliście Heime Sigur Ros? film w całości był dostępny chyba do wczoraj na youtube,teraz zablokowali. w każdym razie kamienna marimba rządzi!
ach, no i dziękuję baaardzo ![]() Ten post był edytowany przez Hypacja: 15.03.2008 12:09 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Heime ogladalam bodajze...w listopadzie?
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 13.03.2008 19:46) QUOTE Portishead wrócił po 10 latach milczenia, mam album i boję się przesłuchać z obawy, że się zawiodę. ja się zawiodłem niestety. może 2 kawałki jestem w stanie polecić (w tym jeden, który nadaje się tylko do słuchania poprzez słuchawki [takie mam odczucia przynajmniej]), resztę raczej przemilczę. album nie podoba mi się przede wszystkim pod względem muzycznym, nie wiem jak to nazwać - minimalizm w doborze beatów? w każdym razie brzmi to źle, a na pewno nie tak jak sobie to wymarzyłem. w sumie sytuacja przypomina mi premierę albumu 'always outnumbered never outgunned' prodigy. w sumie fajuchno, że znowu coś wydali, ale oczekiwałem czegoś więcej. -------------------- |
Hypacja |
![]()
|
oj no nie wiem, ja widziałam przedwczoraj, myślałam że to świeże. a jak oglądałaś w listopadzie to czemuś do cholery mi nie wysłała?
![]() |
Neonai |
![]()
|
bo ogladalam projekcje w Jadło(dajni)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 11:46 |