Moje Grafiki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje Grafiki
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No to ja coś przedstawię... moje próby w Gimpie (więcje na www.waterfall92.deviantart.com)
Grafiki (miniatury) ![]() ![]() ![]() ![]() W związku z ostatnim wydarzeniem ![]() ![]() (sory za wielkość.. w pomniejszeniu nic nie widać ![]() Avatary ![]() ![]() Dopiero się uczę ![]() Prosżę o komentarze |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
deviant jeszcze wolniej chodzi niż DigArt...
a to już na prawdę....
co do graficzek... czy chodziło ci o te? http://tn2.deviantart.com/300W/fs6.deviant...waterfall92.j pg http://tn2.deviantart.com/300W/fs6.deviant...waterfall92.j pg http://ic1.deviantart.com/fs4/i/2004/232/d/8/Caer_Witrin.j pg http://tn8.deviantart.com/300W/fs6.deviant...waterfall92.j pg http://tn3.deviantart.com/300W/fs6.deviant...waterfall92.j pg bo ja tam innych nie widzę.... jeśli o te może być jak dla mnie tylko ta niebieska. reszta odpada... sorry... ale może to nie te ?? -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, to te (niebieska nie moja
![]() Tak wiem, dopiero zaczynam ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no cuż....
![]() ![]() -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Zachód słońcaTo tu wkleję adresy moich
"dzieł"
Idzie wiosna Avatarek Wolność Wiosna Zachód słońca Delfinki Papież To wszystkie lepsze prace ![]() |
anagda |
![]()
|
Zachód słońca - mi nie przypadł do gustu
Idzie wiosna - gdyby nie było tego napisu i dziewczyny, tylko zam krajobrazik, to byłoby cudownie Avatarek - mi nie przypadł do gustu Wolność - całkiem fajniutkie Wiosna - całkiem ciekawe Zachód słońca - mi nie przypadł do gustu Delfinki - ładniutkie nawet Papież - tu się nie wypowiem, bo nie. -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Zachód - kiepskie avatarek - już lepszy, ale w radość nie popadajmy wolność - hm.. całkiem, całkiem wiosna - tło ładne, ale ta postać :/ delfinki - nie przypadł mi do gustu papież - ładne.. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Nie wszystkie są piekne ale niektóre
bardzo ładne. Delfinki mi sie podobają no i jeszcze wolność.
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Mi najbardziej podobała się wolność.
Ale wszystkie są bardzo fajne. Jeśli dopiero co zaczynasz to masz dobry start -------------------- ...
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Hm.. rzeczywiście przydałoby się trochę samokrytyki :/
Prace mi się nie podobały.. pierwsze Twoje prace były dość znośne, ale te są b. nieładne, pracuj dalej, może coś z tego wyjdzie ;] -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
nie każdy jest Picassem od pierwszego dotknięcia pędzla. jak będzie ćwiczyć to poprawi się jeszcze.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiec.. spróbowałam avatarów potterowskich i nietylko
![]() ![]() Krolowa Śniegu ![]() Ron ![]() Hermiona ![]() ![]() Fresh... zapisałam w paincie i trochę się zamazało ![]() A z innych Słonik Wersję z lepszymi cieniami zeskanuję ![]() Ten post był edytowany przez Ania*: 05.06.2005 19:05 |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam wreszcie Photoshopa.
Jest to najlepszy program graficzny (lepszy niż Corel i Gimp - jedyne graficzne, z którymi miałam przyjemnosć ![]() Oto moje grafiki Sygnaturka z moim zdjęciem Wróżka w mieście Czy ty też czujesz tę magię? A zdjęcia Gra świateł v. 1 Gra świateł v. 2 Zachód słońca Wchód słońca Morze i niebo I jak? ![]() |
anagda |
![]()
|
graficzki średnie. jako takie przy małym rozmiarze ale przy powiększeniu widać prostokątne ramki zdjęć. to można by było łatwo usunąć.
zdjęcia też nie za dobre. jakoś mi kadr nie pasuje. -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Z graficzek to mi się podoba twoje ID. A te dwie pozostałe.... chyba niepotrzebnie robisz je takie blade. Postacie powinny być widoczne. Miałam gdzieś fajny tutorial, jak łatwo i dobrze obcinać brzegi, bo z tym jest czasem mały problem... Na przyszłość staraj się bardzieć akcentować postacie - bo nawet, jeśli są wróżkami, to powinno być je widać
![]() ![]() EDIT: A zdjęcia... nie są złe, tylko jak powiedziała Anagda, nieco dziwne kadry. Najlepsze jest Light game v.2 i Lovely sunset jak dla mnie. Ten post był edytowany przez kkate: 23.07.2005 12:44 -------------------- just keep dreaming.
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
taki kadr mam w aparacie
![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
eeee kadrowanie to nie opcja w aparacie
-------------------- |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Manipulacja takie średnie ;/ Przykładowo taka fairy inthe city - duża niekonsekwencja w świetle- siedząca wróżka jest oświetlona jeszcze w miare poprawnie w stosunku do otoczenia, ale ta stojąca wygląda conajmniej dziwnie- słońce pada na nią z tyłu, a całe światło jakimś cudem skupia się z przodu sylwetki. Można było to poprawić nawet przez podmalowanie pędzlem... Jak już ktoś wspomniał opacity powinno być raczej większe i chyba musisz popracować nad wycinaniem...
-------------------- ;D
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
anagda |
![]()
|
av nawet ładny.
co do grafiki. zdjęcie prześliczne. ta panienka ujdzie w tłoku. ale ten ptak to ni kij nie w drewko... ![]() -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
3 wersje nowego ava:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Poeskperymentowałam ![]() Ten post był edytowany przez Ania*: 11.09.2005 20:38 |
anagda |
![]()
|
niby to pierwsze najlepsze, ale za bardzo rozmazane..... jakoś takoś..... niewidać postaci zbytnio...
-------------------- |
Hermioncia13 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Nie znam się na grafice i na tym wszystkim ale dobrze znam się na zdjęciach. Zdjęcia są takie sobie ;/. Jak były robione z cyfrówki to były pewnie robione przez amatora. Zdjęcia to jedna wielka bieda ;(. Ale te zrobione ostatnio (11.09.2005) Są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten post był edytowany przez Hermioncia13: 27.10.2005 18:56 -------------------- |
Annik Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Ulala... ludzie marnujecie się tu zapiszie do jakiejś akademi sztuk pięknych, albo co... aż mi się serce kraje... gdybym umiała malować jak co po niektórzy świat byłby mój (a jak nie to bym zaavadowała niektórych hahaha)
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |