Moje Grafiki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje Grafiki
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Słonik według mnie jest słaby, radzę rysować na dobry poczatek z natury.I nie rozmazywać paluchem bo to tylko pogarsza jakość. Proporcje i bryłowatość kiepskie. Ale ćwicz dużo .
|
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
QUOTE(Obliterator @ 05.11.2005 19:36) Jeżeli uzasadnisz pozornie absurdalną opinię, będzie cudownie. Jeżeli wyrazisz swoje zdanie bez jakiegokolwiek uzasadnienia, będzie koszmarnie.__ Kolory mi się na tych avach i w grafkach nie podobają. Cukierkowe, przesłodzone, jak 'czarodziejki z księżyca' czy inna produkcja tego rodzaju. Oczywiście, co kto lubi, ale to kompletnie nie trafia w mój styl. Plastikowe. Chyba najlepsza druga odsłona gry światła, bo nie taka totalnie oczywista. Co do zachodów słońca, to w głowę zachodzę, po co ktoś robi sobie tyle zachodu, żeby taki oklepany kicz fotografować. Klisz nie szkoda...? edit: a w sunset jeszcze coś w prawy dolny róg wlazło. takie rzeczy można spokojnie popoprawiać w PS, wystarczy chcieć... :/ Ten post był edytowany przez Anita: 06.11.2005 18:54 -------------------- |
Obliterator |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 05.11.2005 ![]() |
jedno za ostre, drugie rozmyte co tu duzo gadac
|
Mysiaaa13 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 11.11.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:12 |