Tłumaczenie Tekstu Pomocy!, Dla maniaków j. angielskiego...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tłumaczenie Tekstu Pomocy!, Dla maniaków j. angielskiego...
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uruchomiliśmy znowu panel: wyszukiwania, pomocy, użytkowników i kalendarz. Ponieważ tekst pomocy jest w j. angielskim nie wszyscy mogą z niego skorzystać - na pewno przydałoby się to nowym użytkownikom. Zwracamy się więc z prośbą do tych dla których angielski to "bułeczka z masełkiem" - jeśli możecie pomóc w tłumaczeniu (choćby jednego tematu pomocy) to będziemy wdzięczni! - a szczególnie ci do których angielski jeszcze nie przemówił "ludzkim głosem".
-------------------- |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ech, a jak przetłumaczymy, to co mamy z tym zrobić?
Pewnie zalogować się na serwer do naszych panelów administracyjnych, i wsadzić na forum, nie? ![]() Napisz jeszcze, co mamy zrobić z przetłumaczonym tekstem... Bo nie wszyscy mają na tym forum takie same prawa jak ty ![]() A tu jest link do internetowego słownika, jakby co... http://www.sadurski.com/sadurski/www/biznes/tlumacz.htm ![]() Ten post był edytowany przez MalGanis: 22.04.2005 19:22 |
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najchętniej gdyby jedno tłumaczenie obejmowało całościowo przynajmniej jeden dział pomocy. Można tłumaczenie wysłać do mnie na prywatną wiadomość, lub wkleić jako kolejną odpowiedź! Poradzimy sobie! a ślad zostanie dla potomnych!
Tłumaczenie wkleja się z panela admina... -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tego tłumacza to można o kant dupy sobie rozbić.
wystarczy wpisać kontrolne 'this program needs win 98 to work/run' pojedyńcze słowa jeszcze idą mu jako tako, ale zdania - cóż, przebija go tylko chyba Englisz Translator ;> Hym - mogę spróbować coś przetłumaczyć. z polskiego na nasze ;> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 22.04.2005 20:42 -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zrobilem Logowanie i Liste Uzytkownikow.
Zaraz wezme sie za Subskrypcje. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam odzyskiwanie haseł i postowanie.
i jeszcze cookies. ale to grafomańsko brzmi (; Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 23.04.2005 16:46 -------------------- |
Guardian |
![]()
|
I tak to dzięki TimmY-emu i Child of Bodom mamy już przełumaczone i wklejone 7 z 16 tematów POMOCY!
Wasza praca nie pójdzie w zapomnienie! ![]() Pod Waszym tłumaczeniem zostały umieszczone Wasze Nicki! Pozdrawiam ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
jejuuu... ale będzie wstyd, jak ludzie przeczytają, jak ja to przetłumaczyłem ;>
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja się dziwię , czemu wcześniej , 4 miechy wstecz nikt nie ruszał FAQ ?
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo nie było potrzebne? :>
-------------------- ...
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
przetłumaczyłam resztę.
z kalendarzem chyba sobie poradzicie, nie? ;> bo w sumie chyba tylko został nie do końca przetłumaczony. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ach, jak miło patrzeć, gdy strona (w tym forum) rozwija się, dzięki wszystkim fanom Pottera... Ta jednomyślność, chęć współpracy... Poświęcenie..
![]() Ten post był edytowany przez MalGanis: 24.04.2005 09:56 |
Guardian |
![]()
|
Norriśka bardzo łądnie przetłumaczyła nagłówki tematów widniejących na zbiorczej stronie "Pomoc" - potrzeba jednak tłumaczeń całości tematów - otwierających się po kliknięciu! Więc wstrzymuję sie na razie z podstawieniem tekstu Norriśki bo by to było trochę mylące! Ale i tak dzięki jej za to co zrobiła! (Tłumaczenie pozostałych tematów - nadal aktualne!)
Acha - zapomniałem jeszcze o czymś - konstrukcja pomocy pozwala na dodawanie własnych tematów - więc jeśli widzicie problem, który jest na tyle ważny, żeby go oddzielnie opisać a nie ma go w liście tematów pomocy - to możemy taki temat zupełnie nowy - dodać do istniejących już tematów! -------------------- |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
eee... hehe, no tak ^^" juz sie zabieram..
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Guardian |
![]()
|
Uwaga zostały już tylko 3 tematy do przetłumaczenia!
![]() Searching Topics and Posts My Assistant Viewing active topics and new posts Jak ktoś czuje sie na siłach - to prosimy o przetłumaczenie! -------------------- |
Norriśka |
![]()
|
Searching Topics and Posts i Viewing active topics and new posts zrobione
![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Guardian |
![]()
|
Dzięki Norriśce mamy juz tylko 1 temat do przetłumaczenia!
My Assistant ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Guardian |
![]()
|
Jeśli ktoś czuje sie na siłach to zachęcam do przetłumaczenia ostatniego tematu pomocy!
My Assistant ![]() -------------------- |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Jak jeszcze nikt sie nie podjal to ja moge przetlumaczyc. Tylko nie bede zaczynal jak ktos jutro ma to zamiar umiescic. Guardian napisz mi na privie czy ktos juz tlumazcy jak nie to sie tym zajme.
-------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
mozesz mi na pma podrzucic.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Dziekujemy Xelowi za przetlumaczenie dzialu "Mój asystent". Tym samym tlumaczenie pomocy zostalo ukonczone. Pragne przypomniec, ze rownie wiele porzytecznych rad zostalo zawartych w temacie "Cos dla nowych".
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 14:43 |