The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie no... agnes... nie zostawiaj nas...
-------------------- |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Póki co nie zostawię,byc może Ty,anagdo,lepiej sobie poradzisz,zawsze mozesz tam gadać z Klaud. Ale prędzej czy później odejdę.Narazie się nie martwcie,to tylko plany.
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak ty odejdziesz to i ja
-------------------- |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Nie zostawiaj marlenkki samej ;]
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
Oł jea, zawsze o tym marzyłam, żeby zostać sama w klubie, w którym nikt się nie udziela =/ Dzieki bardzo.. Eh =//
-------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Znieście ten głupi zakaz, że do TS nie może należeć nikt kto jest już w innym klubie, a będziecie miec nowych członków. Np. mnie.
![]() -------------------- ![]() |
anagda |
![]()
|
agness, nie uważasz, że to by był dobry pomysł?
-------------------- |
Agnessa |
![]()
|
Nie wiem,co Klaud by na to powiedziala.Ja zaś myślę,że jakby sie wsadziło nowych z innych klubów,to...cóż.. możeby wtedy TS ożyło...musze się zastanowić.Niech inni sie jeszcze wypowiedzą.
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
Może nareszcie przybyłoby troche UDZIELAJĄCYCH się członków?:> Nie sądzicie?:>
-------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Ja już kiedys pisałam do Klaud, ale bezowocnie. Może gdyby inni poparli ten pomysł to by się złamała.
Naprawdę, kochani, pewnie wiele osób z chęcią by dołaczyło jeszcze do TS, tylko że ta wrogość jaką pajały do siebie jeszcze niedawno trzy kluby po połaczeniu TFM i BiB jest nadal. A postacie Rowling maja to do siebie, że własciwie każda z nich zasługuje na uwagę i naprawdę trudno jest powiedzieć tak zdecydowanie za kim się jest. Ja nie zostawiłam TFM, bo był on po prostu pierwszy, a raczej zdrady nie popieram. Gdyby TS powstał wczesniej to pewnie byłabym teraz z wami. ![]() -------------------- ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Niech sie sama Klaud wypowie. co do was,to macie rację nawet...
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, tak, najlepiej poodchodźcie wszyscy, a na pewno się poprawi sytuacja klubu. Jestem tego pewna na sto procent i jeszcze więcej nawet. Ty też jesteś co do tego przekonany, prawda, mały? (zwrot do malutkiego globusa, który stoi na półce i ma wszystko w nosie) Tak? No to dobrze.
A teraz do tematu właściwego. Nie mnie o tym należy decydować, bo oficjalnie mnie już w klubie w ogóle nie ma. Choć, jako obserwator postronny, że się tak wyrażę, uważam, że tak byłoby najlepiej. Trochę ukształtowały mi się poglądy od czasu ostatniej odmowy. Ogólnie jestem na tak, mam nadzieję, że przybędzie trochę świeżej krwi (...a potem zawoła się wampiry...). Oczywiście nie mam prawa za was decydować, ale skoro Agnessa prosiła mnie o wypowiedzenie zdania, to wypowiadam. Tenebris - globus kazał stwierdzić, że się złamałam już jakiś czas temu ;-) Ma chłop rację, dać mu herbaty, a niech ona da mu siłę na utrzymanie kontynentów i oceanów na sobie! |
Agnessa |
![]()
|
Ja zawsze mówiłam,że przedmioty dydatktyczne są naprawde madre,lecz niesmiałe.
Ok,decyzja podjęta. Mozna byc w TS bedac jednoczesnie w innym klubie. Oby to byl bilet do poprawy sytuacj. Co racja to racja,ja bym odeszla,anagda i reszta...i TS byłoby pustą twierdzą <_< No,sukces. Kolejnym byłoby naklonic Klaud do powrotu ^^ Ciao -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Globus się oburzył twierdząc, iż nieśmiały nie jest.
Największym sukcesem byłoby zakneblowanie Agnessy. A może sztylet? (Hmm... A może budyń?) Regulamin na pierwszej stronie tematu został zmodyfikowany. Dobra, radźcie sobie ładnie. Va fail. |
Agnessa |
![]()
|
Sztylet?Dzięki,mam juz naście blizn ;p ale możesz budyniem,budyń dobry ^^.
Wybacz globusie,śpij dobrze. Klaud masz wrócić :P -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
marlenkka |
![]()
|
No i dobrze, ze zmieniłyście zasady
![]() -------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
anagda |
![]()
|
blog zaktualizowany.
-------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
Wysłałam PM w sprawie teraz modyfikacji regulaminu TM. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zaraz ktoś mnie ochrzani, ze się wtrącam, a w TS jeszcze nie jestem, ale... Po pierwsze: czy Klaud mogłaby się jeszcze trochę poświęcić i do PIERWSZEGO postu wkleić te wszystkie linki na bloga, czy tam czat? Bo naprawdę ciężko to teraz znaleźć. Po drugie: ostra wymiana zdań na poczatku tematu może nieco zrażać nowe osoby dlatego proponuję go wyczyścić, bo nie wygląda to zachęcająco. Po trzecie: sprecyzowanie działań klubu. To również powinno być w pierwszym poście, bo ktoś kto dochodzi znów musi się przekopywać przez kilkanaście stron, żeby cokolwiek zrozumieć. Dziękuję za uwagę. ![]() -------------------- ![]() |
anagda |
![]()
|
może tak od razu nowy temat założyć
![]() -------------------- |
Agnessa |
![]()
|
Poprosze Klaud,o modyfikacje tematu.Te żałosne wypowiedzi Blacka z pewnością należy usunąć.A co do sprecyzowania,to tak,będa w modyfikacjipostu pierwszego.
Szkoda mi robić nowy temat,gdyż sa posty,które świadcza o postawie niektórych. Tenebris,Ty w końcu jestes w TS,czy nie? :P -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
melduję, że nie było mnie 2 tygodnie ponieważ byłam na kolonii
ale już wróciłam i nie wiem co robimy XP |
Agnessa |
![]()
|
. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva. 3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a 4. Anagda -zainteresowanie 5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy. 6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi 7.Szachrajka-cechy charekteru 8.Daga-rodzina Seva 9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera 10.Mira - Przyszłość Seva 12.Bella - Gabinet Seva.Wyglad. 13.Tenebebris69 - Poglądy Seva Czas do 20.07br ,prace na PM,minimum 10 zdań. Ile mam wam powtarzać o tym? Alexa,masz napisac historei Seva. Kto nie odda wylatuje. Ten post był edytowany przez Agnessa: 10.07.2005 13:15 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Hmm... trochę posprzątałam (5 stron tematu aktualnie jest w kosmosie), zmodyfikowałam listę osób i dodałam adres czata, oraz bloga do pierwszego postu. To wszystko, czy czegoś jeszcze sobie życzycie?
|
Agnessa |
![]()
|
Dzieki,tylko zaznacz na czerwono zarzd :)
Edit by Klaud: Uhm. Zrobione. To ja sobie idę... Ten post był edytowany przez Klaud ze Slytha: 10.07.2005 14:04 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Tenebris69 |
![]()
|
Hej, nie rozpedzajcie się tak! Ja jeszcze nie mogę być w TS, bo nie ma zmiany regulaminu TM. Dopiero gdy oba regulaminy zostaną zmienione będe mogła w pełni poczyć się członkinią TS.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 07:06 |