The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Zmodyfikowałam w takim razie pierwszy post z listą członków. Dajcie znać, jak regulamin TM się zmieni, to Cię dodam, Tenebris ;-)
|
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva. 3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a 4. Anagda -zainteresowanie 5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy. 6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi 7.Szachrajka-cechy charekteru 8.Daga-rodzina Seva 9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera 10.Mira - Przyszłość Seva 12.Bella - Gabinet Seva.Wyglad. 13.Tenebris69 - Poglądy Seva No,wszystko powolutku wraca do normy. Dzięki Ci Boże! Ten post był edytowany przez Agnessa: 20.07.2005 19:34 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o... alexa oddała pracę
![]() ![]() ![]() -------------------- |
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
E tam, jest jeszcze dużo czasu to wszyscy oddadzą. Mam nadzieję
![]() -------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Jeee!
Regulamin TM został zmieniony. Ponawiam moją prośbę o przystąpienie do TS. ![]() -------------------- ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Jestes przyjęta,powiedz ino Klaud by zmodyfikowała pierwszy post.No,zadanie wykonałaś, witamy w klubie :D
Ps.Boże,ja już od tej dzisiejszej pracy w html-u padam -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hehe... klub sie rozrasta
![]() -------------------- |
Agnessa |
![]()
|
I prawidłowo. :P
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
Agnessa a mi się wydaje czy wpadłaś w nałóg nabijania postów?
NIe było mnie - obóz, brak myszki, brak kompa-malowanie w domku. I nadal mnie raczej nie będzie. Ze względu na mój stan psychiczny nie gwarantuję oddania pracy, oczywiście z pokorą zniosę wtedy wydalenie. Zresztą zobaczymy. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Agnessa |
![]()
|
Ty sie tak nie rozkrecaj. Robota jest prosta,nie każde Ci książki pisać. 10 zdan to naprawde mało.
Edit A co do nieobecnosci,problem napisac PM-kę czy wiadomosc na gg,ze Cie nie bedzie? Ten post był edytowany przez Agnessa: 11.07.2005 21:38 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ano oddałam, a co? fika ktuś?
|
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
QUOTE A co do nieobecnosci,problem napisac PM-kę czy wiadomosc na gg,ze Cie nie bedzie? Ano jak się nie ma z czego to i problem. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
ale przed wyjazdem moglaś,prawda?
Do wszystkich członków The Snapers: Te praca to pierwsza częśc projektu ;] potem będziemy mieć drugą część którą byc moze skonczymy w grudniu ^^ -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
o boże... już się boje...
![]() -------------------- |
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
Ja też.. Uh! A ja już mówię, że od niedzieli mnie nie będzie, bo jadę na kolonie na 3 tygodnie i wrócę dopiero 8 albo 9 sierpnia..
-------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej ludziska słuchać mnie tu!!!... tj. czytać
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
anagda |
![]()
|
dzięki. lubię też huncwotów, ale chyba na razie wystarczy mi TS
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Huncwoci - bleh. Znęcali się nad Sevikiem. Nie lubić.
|
Daga |
![]()
|
QUOTE ale przed wyjazdem moglaś,prawda? A nie bo nie miałam myszki i net się psuł. Zresztą nieważne. Huncwoci? E za duży tłok. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Hm, ja już teraz zapowiadam, ze 22 lipca wyjeżdżam, wracam 3 sierpnia, ale zaraz potem znów wyjeżdżam i pewnie na dłużej zawitam dopiero pod koniec wakacji.
![]() Uno, mam pytanie. ![]() Na czym właściwie polega działanie tego klubu? Po prostu członkowie otrzymują zadania i trzeba je odrabiać czy można dyskutować na tych samych zasadach co TM? Czy są jakieś stałe dni wyznaczone na spotkania na czacie? -------------------- ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Dobrze,ze się usprawiedliwiacie.Nie bójcie się,druga częśc jest przyjemniejsza.
Anagda bedzie miałą trochę roboty przy blogu,bo wszystko nalezy opublikować. Druga częśc będzie dłuzsza,wiele was nie ominie chyba...a zaleglosci mozecie nadrobic jednym wielkim postem gdzie napiszecie to co bedie trzeba.jak jakies pytania to tutaj lub PM. Co do TM.Nie chcecie,to nie,ale nie komentujcie zbędnie bo znowu konflikt będzie. Goomisia,my liczymy,że ktoś od Was po za Tenebris dojdzie ^^. Tenebris: 1.Działanie klubu jest zbliżone do działanie TM,tyle,że niektórzy z Was się obijają,wiec wymyślenie projektu było koniecznością.Dobrze by było jakbyście sami zaczeli prowadzic dyskusje o Snape`ie,ale teraz to poczekajcie ;]. Konkretnie TS jest skupione wokół Severusa,ale nie wykluczam dodatkowej tematyki jak Voldemort czy ogólnie Śmierciożercy. W drugiej częsci projektu będzie bonus zwizany wlasnie z tym,ale to pod koniec. No,to tyle jeśli chodzi o działalność. 2.Tak,kazde spotkanie na chacie jest w pierwszym dniu kazdego miesiąca o godzinie 20:00,choć może to ulec zmianie. -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Agnessa skarbie
![]() ![]() ludzie ciesze sie ze TS wypowiada sie na tematy poruszane na TM normalnie spoko współpraca ![]() skoro zmienily sie regulaminy to ja mam nadzieje ze do TM z TS tez ktoś sie doklei ![]() Ten post był edytowany przez Goomisia: 12.07.2005 13:02 -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Agnessa |
![]()
|
Ja sie moze kiedys tam wypowiem,tez sie ciesze,ze współpracują oba fancluby.
A tak na marginesie...jak ruszy druga część projektu,też mogą ludzie z TM wypowiadać się. ;] -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
QUOTE Dobrze,ze się usprawiedliwiacie.Nie bójcie się,druga częśc jest przyjemniejsza. Anagda bedzie miałą trochę roboty przy blogu,bo wszystko nalezy opublikować. Druga częśc będzie dłuzsza,wiele was nie ominie chyba...a zaleglosci mozecie nadrobic jednym wielkim postem gdzie napiszecie to co bedie trzeba.jak jakies pytania to tutaj lub PM. to prześlij mi to co masz na maila. to poumieszczam. -------------------- |
marlenkka |
![]()
|
QUOTE(Agnessa @ 12.07.2005 13:40) 2.Tak,kazde spotkanie na chacie jest w pierwszym dniu kazdego miesiąca o godzinie 20:00,choć może to ulec zmianie. No to ja juz piszę, że mnie nie będzie, bo będę na koloniach.. Ja Huncwotów nie lubię, więc sie nie dokleje do TM ![]() -------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 12:03 |