The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
anagda,przesle 20 lipca.
marlenkka jesteś usprawiedliwiona.Kurcze,pisanie raportu spadnie na kogoś innego ;] -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
Ale jak tylko wrócę, to ja będę pisała raporty
![]() -------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Tak,Ty jestes od pisania raportów. ^^
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mnie może nie być na spotkaniu zależy jak wrócę z wakacji
ale postaram się być |
Agnessa |
![]()
|
Ok.W takim razie juz teraz szukam chętnego do pisania raportu z sierpniowego spotkania. Oczywiście,ta osoba musi być na spotkaniu,logiczna rzecz.
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
to może sama napisz co? bo nikt tego z pocałowaniem ręki nie weźmie.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
marlenkka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: z łona matki ![]() |
No, nikt nie weźmie, bo jak zwykle nikogo nie będzie na spotkaniu
![]() -------------------- ![]() Alchemik - Klub The Snapers Uwaga!! Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]] Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie... |
Agnessa |
![]()
|
Daga,jeśli nikt nie weźmie,to to tylko swiadczy o tym,że TS macie w de.Och,a jeszcze niedawno tak siepytaliscie co bedziey robić..najpierw narzekanie,a potem pretensje bo lenistwo doskwiera
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
a gdzie tu widzisz lenistwo? Jak takaś mądra to napisz sama. Ja wolę nie, a zresztą nie wiem sama czy będę wtedy bo wyjeżdżam "na początku sierpnia". A kiedy konkretnie to zebranie? W poniedziałek? No to ciekawe mam nadzieję że tak nie będzie w roku szkolnym. Shit ale tą pracę napiszę nie ma co, tylko MEHEHEHE trochę mam tego mało hmm?? Jakoś o ro0dzince się tam nie wspomina.. To musi być 10 zdań?
Agnessa |
![]()
|
Pewien anonim napisze raport.Daga,widac tu lenistwo u niektórych niestety bardzo wyraźnie.Już mówiłam,że zebranie jest poierwszego dnia kazdego miesiąca lub w pierwsza sobote kazdego miesiąca o godzinie 20:00.10 zdań minimum.Mówiłam wyraźnie,że można pogdybać,pofantazjować,podomyślac się etc.Czytać uważniej.
Daga |
![]()
|
a jak będę cholerrrnie konkretna to się nie obrazisz co? I moim zdaniem fantazjowanie jest tu nie na miejscu bo jest to cvałkiem bez sensu. Gdybanie mam jedno. A ja się nie lenię hehehe!
Agnessa |
![]()
|
Brawo,że sie nie lenisz!Postaraj sie te 10 zdan napisac. Rodzinki bywaja duże ;]
Daga |
![]()
|
Ekhm.. więc.. Oficjalny termin składania prac mija wraz z dniem jutrzejszym (20 lipca), o godzinie 20.00. Kto nie odda... Nie uniknie gniewu Mistrza Eliksirów. Więc strzeżcie się, Snaperzy. Agnessa czuwa.
Znaczy się po prostu jutro po 20. kto nie odda wylatuje. I finał. CHyba że zostanie ułaskawiony z racji niesprawiedliwości. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
brzmi baaardzo groźnie
![]() dobra ja już wysłałam (trochę późno, ale przed terminem ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 20.07.2005 01:46 |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
co niektórzy to się szybko obudzili
![]() -------------------- |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Daga |
![]()
|
a coniektórzy nie obudzą się wcale.. Ehh.. a szkoda żeby klub znów tracił członków.. No cóż, ich problem
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
hehe fajnie by było
![]() a mam pytanko: czy dzisiaj o 20 bedzie organizowane jakieś spotkanie? Jako oficjalne zakończenie projektu? ![]() |
Daga |
![]()
|
o, to jest nawet myśl, nawet bym przyszła i jestem ciekawa co reszta tam wypociła..
![]() a ten termin do 20. to jak najbardziej przypadkowy, albo raczej taki hehe no wiecie jak 20stego to do 20stej phihi, to się nazywa magiczna liczba dnia. ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
Wasze prace będa publikowane.Nie będzie spotkaia ,bo narazie zrobiliście pierwszą częśc projektu.Póki co narazie zanosi sie na wydalenie dwóch członków i zawieszenie jednego. 3 osoby wlasnie zalegają z pracą:Miwako,Szachrajka i Kate z cyferkami przy nicku(prosze nie miec do mnie żalu,ale jk ktos sobie cyferki wprowadza,to niech sie nie dziwi,ze ktos nie pamieta dokladnie jego nicku.).O godzinie 20 oficjalnie napisze post konczący pierwszą czesc i zaczynający drugą.
Edit: Daga,zbieg okolicznosci. ;p Ten post był edytowany przez Agnessa: 20.07.2005 13:31 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
phi, no wprost zajebiście. Ale w sumie ważne że się odda, a jakość pracy się nie liczy?? No bo w sumie NIeKTÓRZY (
![]() Edit: Agnes, a ja wiedziałam że jak napiszę "Mistrz Eliksirów" to zmienisz sygnaturkę... ![]() Ten post był edytowany przez Daga: 20.07.2005 13:37 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
LIczy,oczywiście. A ja dosłownie skaczę z radości jak dostaje dłuuuugie PM-ki :P
Oddajecie,wszystkie prace były na temat (nie sprawdzam pod katem gramatycznym,ortograficznym,leksykalnym etc.),ogólnie były ok i calkiem wciągające. Szkoda,tylko,iż wyraźnie widzę,że Szachrajka nas olewa.Przecie wypowiada się w innych tematach.Oj Szachrajko... Ps. Zarząd zastrzega sobie prawo do ewentualnej subiektywności. Edit No wiesz... jak trza to trza!Klimat musi być! Ten post był edytowany przez Agnessa: 20.07.2005 13:40 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
QUOTE Ps. Zarząd zastrzega sobie prawo do ewentualnej subiektywności co należy czytać "ewentualnej niesprawiedliwości". -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
No taak... bo wiesz.. niektórzy jak Szachrajka nie zrobili jeszcze nic,a taka Miwako przynajmniej chodzila na pierwsze spotkania TS.I dlatego jej nie wydalę
Daga |
![]()
|
no SPOKOJNIE ja tylko tłumaczę na polski...
(no i jasne, nie trzeba było tego pisać blehehehe teraz to jush na pewno żadnej pracy nie dostaniesz.. ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 11:27 |