The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to całkiem górne zdjecie z lewej... co on sie nachlał czy co?
![]() ![]() taaa facet ma klase nie ma co ![]() ![]() słodko wygladał ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Mira,on jest poprostu uroczny. ^^ Hmm...ciekawe jaka ta jego szata jest w dotyku...albo jak duze ma dłonie...
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
ehh.. a wiecie co mnie najbardziej wkurza w tym kinowym?? SPOSÓB CHODZENIA. Bosz... przecież nikt normalny nie zawija tak szatą, taki qrde niepotrzebny gwałtowny ruch.. No i staro wygląda to fakt. I te zaciśnięte usta.. uhhhhh no wiadomo że Severus jest kreowany jako "zły" ale nikt tak nie robi.. bez przesady..
no już spokój spokój. Dziewczynki: wdech, wydech i powtarzajcie: Severus Snape jest postacią jak najbardziej fikcyjną i wygląda jak przerośnięty nietoperz, no bardzo dobrze i jeszcze raz: wdech... uh.. ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
JKR chyba pisała ze ma długie palce
![]() ciekawe jaki on jest wysoki? ile ma wzrostu? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
pewnie z 190cm ;]
On jest piękny :D *rozmarza sie* -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
no i jeszcze raz: wdech, wydech i powtarzamy...
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
czy mysmy czasem nie zboczyły z tego temaciku?
![]() chcociaż to wykazywanie walorów naszego ulubieńca ![]() Daga: owszem przerosniety nietoperz, ale jaki uroczy ![]() |
Daga |
![]()
|
UROCZY??? UROCZY??? UROCZY??????
a tfu, fuj, bleh, oj, plum, phe, eh, tfu tfu tfu!!!!!!!!! Słuchajcie mnie dziewczynki, SEVERUS SNAPE... a bleh bleh bleh, nic nie powiem. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
Daga...nietoperki sa piękne....ciekawe jak on pachnie..... :) Severus...Snape...jak to dumnie brzmi.Ej,laski ja chce byc jego córcią :D
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
przystojny?
![]() bo raczej nie obleśny, choć zapewne JKR miała to na myśli ![]() tylko ze wpadł Alan na plan i ot co tylko ze szkoda ze nie jest o 10 lat młodszy ![]() edit: dobra ja moge być kochanka, bo na matke i żone sie nie nadaje ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 21:50 |
Agnessa |
![]()
|
Alan ma koło trzydziechy...miedzy 30 a 40 ;] ale kurcze no... 20 lat wstecz i byłby jak znalazł :) Edit:// To chcesz być moją mamusią? :P Kurde córka bedzie miec wladze nad mamusią...super Mira :P Ten post był edytowany przez Agnessa: 22.07.2005 21:51 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
mam możliwość opuszczenia klubu w trybie natychmiastowym????????
moja psychika jest zbyt wrażliwa. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
ee Alan Rickman ma ok 60 lat
![]() hmm to i tak dobrze sie facet trzyma ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Daga nie masz.Mira,trza Dage przełamać.
Alan ma miec 60 na karku? Muahaha.....i gdzie te zmarszczki? -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
QUOTE(Agnessa @ 22.07.2005 21:50) Alan ma koło trzydziechy...miedzy 30 a 40 ;] ale kurcze no... 20 lat wstecz i byłby jak znalazł ![]() Edit:// To chcesz być moją mamusią? ![]() Kurde córka bedzie miec wladze nad mamusią...super Mira ![]() ja mówie ze moge być kochanka, a nie mamą ![]() mówie ze na matke i żone sie nie nadaje ![]() edit: jak co moge być macochą ![]() Daga kochanie spokojnie... wdech i wydech ![]() my tu zartować ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 21:55 |
Agnessa |
![]()
|
to mój tatuś ma miec kochanke?Ja nie chce miec rodzenstwa ;p
Mira |
![]()
|
|
Daga |
![]()
|
jej. Gwałcicie mój biedny, dziecięcy umysł. Takie żarty nie dla mnie. Jestem w szoku.
No Daguś, spokój, spokój... Kwiatki fruwają, motylki kwitną... wszystko jest na miejscu.. No już, już wdychasz pozytywną wydychasz negatywną, no już? I jeszcze raz... -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
Daguś moze sie przyłączysz? W trójke w łożeczku zawsze cieplej podczas zimy
![]() |
Agnessa |
![]()
|
Dobra,dobra.Koniec offtopicu,bo znowu bedzie mnie Klaud na gg strofować ;]
Jak myślicie,jak by sie ubierał Severus jakby był mugolem? Edit:// Mira,myslisz,że Sev lubi trójkąciki? A biedna Agnes to co ma robic? Gumki kupowac? :P Ten post był edytowany przez Agnessa: 22.07.2005 22:04 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
a mamusia mówiła: "Nie wchodź Dagmarko do Internetu", nie wchodź, mówiła... Ach, dlaczego ja jestem taka uparta.. Edit: Mnie tu nie ma. A ta łyżka tak naprawdę nie istnieje. Ten post był edytowany przez Daga: 22.07.2005 22:04 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
i miała racje... Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
![]() Sev zapewne nosiłby czarne spodnie (jeansy) czarna golf, czarny płaszcz i czarne buty ![]() edit: Agness no wiesz jesli nie chcesz rodzeństwa ![]() ![]() edit2: Daguś kochanie nie przerazaj sie tak ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 22:09 |
Agnessa |
![]()
|
Mira,wiesz...kocham mojemu przyszłemu tatusiowi kupować prezerwatywy XD
Kurna,my z Seva metala robimy :P -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
Ee, miałby czarne sztruksy, czarny golf, czarny skórzany płaszcz, czarne glany. Na plecach kostka. No i jeszcze hehehe rzemyki na przegubach dłoni. Koniecznie czarne. A na szyi wisiorek z mrocznym znakiem.
![]() Tak, tak, tak... JESTEM MIRA MAM 12 LAT I TEŻ SZUKAM PRZYJACIÓŁ. Edit: I JA MAM SIĘ NIE PRZERAŻAĆ?? Ja tu jestem tylko z powodu herbatki za zdrowie Snape'a. Ten post był edytowany przez Daga: 22.07.2005 22:12 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
taaa z gitara by zaczepiście wygladał
![]() troche by włosy zapuścił i w sam raz ![]() edit: Daga nie ma to jak szczerosc ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 22:12 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 19:04 |