The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Jestem Andrzej Lepperi też mam 12 lat.Szukam synka
Sev z gitarą? :D No superby było :D -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Agnessa @ 22.07.2005 23:09) Mira,wiesz...kocham mojemu przyszłemu tatusiowi kupować prezerwatywy XD Kurna,my z Seva metala robimy ![]() to że gumek uzywa to od razu metal ![]() ![]() -------------------- |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
nie metal tylko brud, fachowo nazywajmy. Mam takich dwóch braci... tylko nie słuchają metalu.
Edit: No i masz ci los, przyszła Klaud. Ale co tam, to wszystko matrix.. Ten post był edytowany przez Daga: 22.07.2005 22:14 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
nie no gumki to jedna rzecz,ale to,że Sev cały na czarno....z glanami i gitarą....Metal XD hmm.... Taki Severus wsrod mugoli zasuwający z gitarą i z poczochranymi włosami na cmentarzu...hym..hym ;]
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dobra teraz z innej beczki
wiecie co ja sie tak zastanawiam czemu on ma wiecznie przetłuszczone włosy?? no bo chyba wie co to jest szampon? |
Agnessa |
![]()
|
hmm....a może (mówie powaznie) to jakaś klątwa rzucona na jego fryz?No wiecie...Potter ma blizne,a Sev ma fryz (Ala ma kota,a Miriam ma ptaka :P)
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
A ja wiem czemu!! tylko nie mogę wam tego pokazać. Jak znacie kawał: Jasiu dlaczego masz takie zielone włosy, to wiecie o co chodzi.
A tak może tyci poważniej to hm.. jest tak beznadziejny że wyrobił sobie taką cechę charakterystyczną ![]() ![]() ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Agnessa @ 22.07.2005 23:14) nie no gumki to jedna rzecz,ale to,że Sev cały na czarno....z glanami i gitarą....Metal XD hmm.... Taki Severus wsrod mugoli zasuwający z gitarą i z poczochranymi włosami na cmentarzu...hym..hym ;] nom... tylko zapomniałaś o jednym drobnym szczególe... sev NIE MA gitary..... ![]() -------------------- |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a moze mu sie tak szybko włosy tłuszcza??
Daga:jaki beznadziejny? edit: anagda to w takim razie kupimy mu na Gwiazdke ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 22:20 |
Agnessa |
![]()
|
To sie mu kupi :P Moge mu pozyczyc gitare mojego dziadka! Ale kto go nauczy chwytów? :>
Daga |
![]()
|
QUOTE nom... tylko zapomniałaś o jednym drobnym szczególe... sev NIE MA gitary..... Całkiem tak samo jak nie ma glanów i kostki a zresztą reszty może i też. Taaakk Sev z pomalowanymi czarną kredką oczami kładący się z butelką wódki na grobowcach mhmmm.... to jest to... Edit: Ano BEZNADZIEJNY. a bleh. I jeszcze ma pewnie okularki typu matrix ![]() Ten post był edytowany przez Daga: 22.07.2005 22:21 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
i jeszcze zjadający koty
![]() Agness mój tatuś moze go nauczyć (nie jest metalem ![]() edit: otóż to matrixowe okularki obowiązkowo no i spluwa... chociaż on ma różdzke ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 22:23 |
Agnessa |
![]()
|
Daga,to zarzadzew TS skladki na nowe image Seva ;]
Ps.Chyba szlag trafił moją sygnaturke w podpisie ;p Edit:// nie jest?a moze jest jednak? :> Severus będzie za jakmu tam...jak ma ten gosc na nazwisko co spiewal z jakąs laską ''Trudno tak''? Edit2:// od razu karabin! Ten post był edytowany przez Agnessa: 22.07.2005 22:25 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
A za te składki na nowy image kupimy roczny zapas szamponu do włosów "Mrs. Potter" ???
Edit: Czyżby... Krawczyk??? BUHAHAHAHA uh, no gdzie karabin... to będzie broń masowego rażenia acz nowej generacji, wielkości chipa. Ten post był edytowany przez Daga: 22.07.2005 22:27 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
chodzi ci o Krawczyka??
![]() edit: jeszcze czołg edit2: ja proponuje Head&Shulders puszystość az od nasady do samego końca ![]() edit3: Krawczykiem? Tego ja nie lubie ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 22.07.2005 22:29 |
Agnessa |
![]()
|
ta,ale zdrapiemy etykietki,żeby Severus nie wpadł w szał..bo zmarszczek dostanie :)
Mira,tak :D Sever będzie Krawczykiem XD -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Daga |
![]()
|
ale akurat MRS. Potter jeszcze może być... ostatecznie.. I potem Sev pod prysznicem "ach, ach ACH.. och.. aaa..." (jak w reklemie jeszcze innego szamponu).
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
anagda |
![]()
|
e... chyba troche zbaczacie z temati
![]() ![]() byle nie szantu... bo mu jeszcze stanie i dopiero będzie... ![]() edit: własnei mnie ktoś uprzedził z tym pomysłem ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 22.07.2005 22:31 -------------------- |
Mira |
![]()
|
buahaha Timotei?
![]() a może Schauma? ej cos z podpisem "The Snapers" sie stało ![]() |
Daga |
![]()
|
SZAMPON POKRZYWOWY BABCI JADZI!!!!!!!!!
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Agnessa |
![]()
|
O jezu....umyje Sevowi wlosy pastą do zębów i bedzie ok ;p
Beda pachniec jak mietówki! -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
tak pociągająco
![]() nikt mu sie nie oprze ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Severus zamiast gumy do żucia bedzie mógł ciamkać swoje wlosy :))
hmm... a myslicie,że Severus latwo sie opala? -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
|
Agnessa |
![]()
|
hmm..albo na buraczka...a jesli sie opala na brązowo?Severus jko czekoladka...mmmmm....usisz spróbować. ;] Ja chce go przytulić!
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 21:35 |