The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
tiaaa XD teraz snuje fantazje eroty...tzn..e... przslyszalas sie XD
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
oj niedobrze i co ja takiego narobiłam
![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
wprowadzilas mnie w stan upojenia widokiem Seva ;]
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
tam jeszcze jest Lucek
![]() chociaż nie dorasta do piet Sevovi ![]() |
Agnessa |
![]()
|
no a kto by sie z Sevem równał? Nikt! Zreszta blondyni są juz nudni ;p
Mira |
![]()
|
na wszystko przejdzie moda, ale nie na naszego Sevusia
![]() tylko co potem bedzie jak już sie skończy cały 7 tomowy cykl? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
jak to co?Przejmiemy pałeczke za Jo.Sami zaczneimy pisac :P
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
uh....... przez was z krzesła zelciałam i się potłukłam sobie dupke...
nie no... moje zebiory z sevkiem sa całkiem spore, ale takich OKAZÓW to ja jeszcze nie miałam...... ![]() -------------------- |
Mira |
![]()
|
taaa całkiem fajne sa co nie
![]() i pomyśleć ze pierwszy raz na ta strone wpadłam jak miałam 14 lat ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Severus jest zniewalający. A jakby to było jakby był hmm..blondzio?Albo rudy?Hmm...wiecie co? Ja dzisiaj wstałam o 12:00 a poszlam spac o drugiej w nocy :D
Mira |
![]()
|
Oj tak jest uroczy
![]() ![]() Kochanie ja poszłam spać o 3.20 czyli już prawie nad ranem i wstałam dzisiaj o 11.30 ![]() edit: kurcze tak teraz patrze na te fotomontarze, przecież to prawdziwy majstersztyk ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 23.07.2005 12:26 |
Agnessa |
![]()
|
dobry pomysł.
anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? :D -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Mira @ 23.07.2005 12:55) ' a jak zdobyłas hasło?? :> -------------------- |
Mira |
![]()
|
QUOTE(anagda @ 23.07.2005 12:31) QUOTE(Mira @ 23.07.2005 12:55) ' a jak zdobyłas hasło?? :> buahaha dobry bajerek i znajomość niemieckiego ![]() ale ciiii ![]() edit: hmm a gdzie ja jestem na liście członków na blogu? ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 23.07.2005 12:44 |
Agnessa |
![]()
|
anagda,zedytuj liste czlonkow,popraw regulamin jesli zaszly jakies zmiany (wzoruj sie na poscie Klaud),i streść te dwa punkty które omowilismy.
Severus....Snape.... Jak to dumnie brzmi -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
razem ze zdjeciami, bo w końcu to sa walory naszego Snape'a
![]() |
Agnessa |
![]()
|
Oczywiście. zdjęcia obowiązkowo. :)
Ach....ta klata..... to co.Drugi punkt omówiony jest czy nie? -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
jaki drugi punkt?
wyglad to zesmy chyba az za dokładnie omówiły ![]() no ale szczegółowość tez jest ważna ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Aby zapobiec offtopicu, punkt 3.Zainteresowania Snape`a.
Praca anagdy: Zainteresowania Severus Snapea są bardzo rozległe. W dzieciństwie najbardziej pasjonowała go oczywiście czarna magia. Rodzice umożliwiali synkowi rozwijanie swoich pasji. Dzieki temu, kiedy chłopak w wieku 11 lat trafił do Szkoły Magii i Czarodziejstwa Hogwart, znał tyle zaklęć i uroków czarnoksięskich, ile niejeden dorosły czarodziej by się mógł pochwalić. W szkole przyszła ogromna fascynacja dość specyficzną dziedziną magii, a mianowicie eliksirami. Severus całą szkołę poszerzał swoja wiedzę w tych dwóch dziedzinach. W eliksirach doszedł do mistrzostwa. Nie było czarodzieja, który by mu dorównywał. Jego nietypowe zainteresowania zauważył od razu Lord Voldemort i zwerbował go do swojej "ekipy". Severus był zachwycony. Mógł łączyć swoje dwie pasje i tworzyć straszliwe eliksiry przepełnione czarną magią. Szybko jednak się przekonał, że służba Voldemortowi ma również i złe strony. Zaczął być szpiegiem Dumbledora. Zyskał czyste sumienie, jednak jego zainteresowania elikirami ograniczyły się do przygotowywania napoi leczniczych dla pani Pomfrey oraz przekazywaniu rąbka swojej widzy matołom z Hogwartu. No ;] -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
ślicznie
![]() matoły z hogwartu? to chyba masz na myśli gryfonów ![]() a tak swoja drogą to ciekawe czy Sev lubi muzyke i mugolskie filmy? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Jesli wie w ogóle co to jest film ;] a muzyke to hmm....
Ps. A wiecieze mi sie zachcialo Rote śpiewac? :> -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
mi sie Snape zawsze kojarzy z Nightwish i ich muza. Zawsze jak i słucham to myśle o Sevie
![]() no a film... hmm moze wampirkach i nietoperkach? On takie klimaty lubi ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Mira,ale filmy to mugolski wynalazek ;)
Ciekawe czy gazety czyta... :D -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
pewno Prorok Codzienny jak wszyscy czarodzieje.,.. moze jeszcze jakiś Alchemik albo coś w tym stylu o eliksirach... a może jeszcze mugolski CKM? Swoja droga ciekawe czy czarodzieje maja tez takie "meskie" pisemka
![]() wiem ze film to mugolski wynalazek no ale czarodzieje tez moga se iść do kina co nie? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Pewno mają te ''męsie pisemka''
Severus Snape oczytany....hmm...a co on mógłby czytać? Przepisy na eliksiry? :> -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.06.2025 01:23 |