The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no pewnie przepisy
![]() a wyobrażasz sobie Snape'a na motorze? Skórzane ciuchy, wiatr we włosach i te sprawy *mówi rozmarzona* ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Agnessa @ 23.07.2005 13:28) dobry pomysł. anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? ![]() hę? jakie punkty?? ![]() ![]() -------------------- |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 23.07.2005 13:45) QUOTE(Agnessa @ 23.07.2005 13:28) dobry pomysł. anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? ![]() hę? jakie punkty?? ![]() ![]() wydaje mi sie ze chodzi o te texty członków, które tu zostały upublikowane ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a... spoko. dodam. tylko se karte na koma kupię, żeby stronę dodatkową wykupić...
-------------------- |
Szachrajka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Neverland ![]() |
O żesz! Raptem 2 dni niecałe mnie nie było, a tu kilka stron przybyło
![]() QUOTE pewno Prorok Codzienny jak wszyscy czarodzieje.,.. moze jeszcze jakiś Alchemik albo coś w tym stylu o eliksirach... a może jeszcze mugolski CKM? Swoja droga ciekawe czy czarodzieje maja tez takie "meskie" pisemka Nawet jeśli mają to Jo z oczywistych względów tego nie napisze... ![]() Eh... zastanawiam się ile Sev, jako nauczyciel, mógł zarabiać i co robił z całą tą kasą? ![]() ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
ile zarabiał to nie wiem, ale zapewne mało (jak to nauczyciel) a pieniądze mógł na różne rzeczy wydawać np. alkohol
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 23.07.2005 16:11 |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
na gitarę, pastę do butów (glanów), koraliki... tylko nie na szamtu
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Mira |
![]()
|
nie już wiem Sev oszczedza na motor i skórzane ciuszki
![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
no jasne, każdy gorsz wpłaca do Gringotta.. Tzn. każdego knuta. Żeby młóc kiedyś jak Syriusz latać na motorze aż do chmur... EHEHEEHE.. A skórzane ciuszki BUHAHAHA takie seksowne.. mhm.. Sev w wybitnie obcisłych skórzanych, błyszczących spodniach.. O BOSZ.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Szachrajka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE Sev w wybitnie obcisłych skórzanych, błyszczących spodniach.. O BOSZ. Potter padłby trupem na taki widok ![]() QUOTE nie już wiem Sev oszczedza na motor i skórzane ciuszki Taa... Sev jadący na motorze z włosami rozwianymi wokół twarzy, gitara w dłoni i pieśń na ustach... ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
Sev w obcisłych, skórzany spodniach to jest to!
![]() taki seksowny i pociagający ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
kurcze,temat o wyglądzie już przerobiliśmy. ;] A myslicie,że Severus mógł kiedyś być w drużynie Slytherina w Quidditchu?
Edit:// No to nieźle...zrobiłyśmy z Seva playboya`a Ten post był edytowany przez Agnessa: 23.07.2005 16:55 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
też sie nad tym zastanawiałam czy grał w Quidditcha. A jakby grał to na jakiej pozycji byście go widziały?
Bo ja na ścigającego lub szukającego ![]() facet mógł iść na modela, by wiecej kasy zgarnął a nie za nauczyciela ![]() |
Szachrajka |
![]()
|
QUOTE A myslicie,że Severus mógł kiedyś być w drużynie Slytherina w Quidditchu? Szczerze mówiąc to nie, nie sądzę, aby był w drużynie. Pamiętacie lekcje oklumencji podczas której Potter zobaczył Snape na rozbrykanej miotle? On chyba po prostu nie miał do tego wrodzonego talentu. ![]() a tak poza tym to chyba był "trochę" zazdrosny o zdolności Jamesa, a później Pottera, tak mi się przynajmniej wydaje. ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Szukający.Napewno szukający,skoro James by szukajacym ze strony gryfonów.
No i musial skądś wytrzasnąć tą nienaganną sylwetke,nie? :) Edit:// no,ale może to były marne początki...hmm...nie wiem,Szachrajka tez ma troche racji Ten post był edytowany przez Agnessa: 23.07.2005 17:03 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
mi się wydaje, że Sevuś chyba raczej wolał naukę aniżeli zabawe
![]() ale on w I tomie przeciez sedziował mecz quidditcha co nie? |
Agnessa |
![]()
|
Sev molem książkowym?Hmm...no sama nie wiem.Z drugiej strony..ta subtelna a zarazem ścisła sztuka warzenia eliksirów wymaga nie lada predyspozycji..byle Potter sobie nie poradzi.Och,to tak jak z mugolską chemią czy fizyką...mistrz z polskiego sobie moze nie radzić. (Bleh..chemia....x_x).Ano,Sev sedziował
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
no to jeśli Sev sedziował to sie znał na qiuddichu, a na miotle latać też umie
![]() Mi sie wydaje ze tak Sev w młodości był molem książkowym ![]() chemia... w gimie ją lubiłam ale jak w liceum dali nam taką przywaloną nauyczycielke to od razu mnie zniecheciła tym przedmiotem. Jedno szczeście ze już odeszła nam chemia i fiza w tym roku ![]() No ale jakby chemii uczył miszczunio Snape to chetnie bym korepetycje u niego brała a na końcu z tego mature zdawała ![]() |
Agnessa |
![]()
|
oj..jakby tak Severus nauczał chemii w moim gimnazjum to bym chyba podręcznik na pamięć wykuła ;]
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
ja bym tam wolała do razu do Hogwartu jechać
![]() miałabym Go cały czas pod ręką ![]() |
Agnessa |
![]()
|
Ach...siedziec w lochach i wdychac woń eliksirów...i..patrzec jak ocenia mnie nasz mistrzunio... to jego pasja...
Mira |
![]()
|
i te nocne wypady w teren ... a potem żeby tak Sevuś nas dopadł i dał szlaban
![]() ach szlaban z profesorkiem to szczyt marzeń ![]() |
Agnessa |
![]()
|
tak,tak,tak....szlabany z Sevem...jego oceny.Albo tak mu poprzeszkadzac na lekcji i patrzec jak nas strofuje....
Mira |
![]()
|
ta ale za to nie odbierałby nam punktów bo byłybyśmy w Slytherinie
![]() |
Daga |
![]()
|
uh uh bleh tfu. To już nawet nie jest śmieszne.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 23:57 |