The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heh no i znowy zrobił sie offtopic
![]() Daga czemu nie jest śmieszne? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Dobra dobra,powracajmy do punktu kulminacyjnego. Zainteresowania. hm...może alchemia?a swoją drogą to myslicie,że mógł znac Flamela?
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hmm całkiem możliwe...
ty a może Snape ma już 1000 lat? ![]() i za pomoca swych eliksirów sie tak dobrze trzyma ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
możliwe,możliwe :D
mysle,że Flamel mógłby przekazac mu część swojej wiedzy,skoro z Seva jest taki mistrz. -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
ale mi sie jednak wydaje ze Snape bardziej interesuje się czarna magią aniżeli eliksirami. W koncu cały czas ubiega sie o stanowisko nauczyciela OPCM gdyby bardzo kochał eliksiry nie chciałby opuścić tej posadki.
A jak Wy myślicie? |
Agnessa |
![]()
|
Mira,cenzto sie dowiesz czemu sie ubiegał troche.Ja niechce spoilerów dawac. ;]
Ten post był edytowany przez kubik: 23.07.2005 22:34 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
wiem wiem czytałam
![]() ale mi chodzi o to ze niektórzy nie czytali ![]() |
Agnessa |
![]()
|
heh...a myslicie,ze Sev interesowal sie kobietami?
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
eeee no nie wiem...
![]() ale chyba miał jakies kobiety? ![]() bo jesli nie... to znaczy ze nie ten tego...??? |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
no chyba, przecież jest normalny.. trochę. Wątpię tylko żeby którakolwiek go chciała. Więc, jak myślicie, jaki jest magiczny sposób na rozładowywanie napięcia seksualnego??
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Mira |
![]()
|
która by go chciała?
też mi pytanie ![]() eee a moze czarodzieje tez maja domy publiczne?? ![]() edit: na jaki teraz to temat zeszłyśmy ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 23.07.2005 19:14 |
Agnessa |
![]()
|
taa...łatwe czarnownice w night castle ;]
a moze miał jakis romans....np.z Narcyzą? :) Edit:// zainteresowania seksualne profesora Snape`a Ten post był edytowany przez Agnessa: 23.07.2005 19:21 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
z Narcyzą?? Tą flegmą?
![]() wiesz Sev chyba raczej by tego nie zrobił swemu przyjaclowi Luckowi edit: buahaha a moze miał potajmny romans z McGonagall??? Ten post był edytowany przez Mira: 23.07.2005 19:23 |
Agnessa |
![]()
|
to może z....Bellatrix? Moze miał z nią romans ale cos sie stalo,ze Bella ma teraz do niego uraz?
Edit://taa...z Minerwą...od razu z Perenellą Flamel :) Ten post był edytowany przez Agnessa: 23.07.2005 19:24 -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
Belle już prędzej lubie
![]() predzej by sie pozabijali niż poszli do łożka ![]() a moze z Trelawney?? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
absurd.
Ale z Bellą to możliwe.Bez powodu tak sie nie lubią -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
jak to bez powodu? cenz
Weście się powstrzymajcie. Bo temat poleci 2/3 Ten post był edytowany przez kubik: 23.07.2005 22:30 |
Agnessa |
![]()
|
kurcze nie pamietam powdu.Wyslij mi pm-ke z odpowiedzią.
No,ale z kim Sev moglby miec romans? A..a..a moze z Lilly? -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
z nikim
![]() sam sie zadowalał ![]() Agness chyba masz pełna skrzynke bo wysłać nie umiem |
Agnessa |
![]()
|
teraz spróbuj.
No,moze byl typem samotnika. -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
wiesz ja nie widze Snape'a na jakieś romantycznej kolacji z kobietą...
to do niego nie pasuje ![]() tak jak mówisz jest typem samotnika, no ale rozładowac sie kiedyś kazdy musi co nie? ![]() |
Agnessa |
![]()
|
no taa....ale wiesz...jak kobiety robią sobie dobrze,to może i Sev tak robi? (Nie sugeruje,że Severus jest kobietą!).Albo ma taki organizm,ze nie ma takiego popędu seksualnego :P
Mira |
![]()
|
dobre, dobre
a jak myślicie byłby dobrym tatusiem? ![]() (alem wypaliła ![]() |
Agnessa |
![]()
|
z pewoscią.Taki troskliwy...opiekunczy...stanowczy.
A myslisz,ze bylabym dobrą córeczką Severusa? :) -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
no nie wiem, nie wiem
![]() ale on chyba nie lubi dzieci. Jego stosunek do ucznów. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 23:21 |