The Snapers.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Snapers.
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no jak to kto?
![]() ![]() ja jej tylko pokazałam dwa niewinne zdjątka... ale przyznaj, że fajne te fotomontaże ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
co Agnes?co Agnes? :P Mira,nie bądź świętoszka,samaś nie lepsza :P
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dobra, dobra. Ale ja się tak mocno nie napalałam
![]() chociaż kto wie, co bym mu zrobiła jakbym Go dorwała w jakimś ciemnym korytarzu... ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
muahaha.Ciekawe,czy on nosi stringi.....:)
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
ta z ogonem węża na przodzie
![]() i co znów robi się offtopic ![]() |
Agnessa |
![]()
|
hę?To ty online jestes? :P
Severus,to pogodny,niesmialy chlopiec :) -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Mira |
![]()
|
a czemu bym nie miała być online? ;>
przecie to takie pikne forum, a ludzie wprost odlotowi, żal się rozstawać choćby na sekunde ![]() ta pogodny i nie śmiały... w szczególności wobec małych dziewczynek i małych chłopców... A tak na poważnie Severus ma strasznie ciężki charakter i gdyby miał taką żone jak ja to nie wiadomo, które by pierwsze opusciło to padole... ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie ciekawych jakich perfum używa? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Agnessa @ 25.07.2005 02:26) ja tam bym wolała żeby odsłaniał przeciwległą część ciała... -------------------- |
Agnessa |
![]()
|
Ogłaszam,że wyjeżdżam na tydzień do Norwegii.
Zebranie 01.08 jest przesunięte na 08.08.2005. Podczas mojej nieobecności nie chce by doszlo do offtopicu,punktow nowych nie zaczynajcie beze mnie.Anagda,Daga chwilowo mnie zastępujęcie ;] jak nowi dojdą to powiadomcie Klaud PM-ką żeby nowych dodała do listy.Trzymajcie się ;] -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
spokojna głowa Agnesia... my tu już zaprowadzimy porządek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
taa Agnes nie chce żeby doszło do offtopicu bo nie będzie mogła się włączyć
![]() To co organizujemy NOWY PORZĄDEK??? ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
anagda |
![]()
|
hehehe...... WŁADZA WŁADZA WŁADZA!!!!!!!!!!! jjjjjjjjjjjeeeeeeeeaa!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Mira |
![]()
|
łoooo Jezuuuuuu tylko nie ON
![]() ![]() ![]() jak rzady maja podobnie wyglądać to ja może spadam ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
no dalej, co najpierw psujemy??
![]() jak Agnes wróci to tu musimy być już co najmniej rewolucja.. ![]() ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Mira |
![]()
|
a co mamy psuć?
może zrobimy revolution i wprowadzimy rządy autorytarne, totalitarne i despotyczne w jednym ![]() |
Daga |
![]()
|
no dobre dobre dobre, nie powiem że nie..
![]() jak to co psuć??? Trzeba najperw zepsuć stary porządek żeby zaprowadzić nowy!! To tak jak zrobić bałagan żeby można było posprzątać ![]() zastanówcie się do jutra ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Szachrajka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE jak to co psuć??? Trzeba najperw zepsuć stary porządek żeby zaprowadzić nowy!! To tak jak zrobić bałagan żeby można było posprzątać zastanówcie się do jutra offtopiki zróby! ![]() ![]() Anagda, tak na przyszłość to uprzedzaj czyje zdjęcia umieszczasz. ![]() ![]() ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
ta Sev z czerwono białym krawatem...
![]() offtopy ale na inny temat aniżeli Snape... a jak już jestemy w tamecie Lepper to może dać "polska polityka jest do bani" ![]() szchrajka dobrze że predzej nie weszłas, bo była jeszcze fota Adolfa H. i Mussoliniego tylko, że cenzura je zmiotła ![]() i dobrze - dop. cenzura ![]() a czy ja mówie, że żle ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 26.07.2005 14:30 |
Szachrajka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Neverland ![]() |
Myślałam razej o offtopach z serii "Sev, motor i skóra"
![]() QUOTE szchrajka dobrze że predzej nie weszłas, bo była jeszcze fota Adolfa H. i Mussoliniego tylko, że cenzura je zmiotła Oj, cenzura się panoszy ![]() ![]() ![]() QUOTE a jak już jestemy w tamecie Lepper to może dać "polska polityka jest do bani Taa, zgadzam się (ciekawe czy Sev jest za lewicą czy prawicą?) Błagam,(tak na przyszłość) wszystko, tylko nie Lepper! Mam ograniczoną wytrzymałość nerwową. ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
nie Sev nie interesuje się polityką, bo on inteligentny facet jest... tylko matoły bawią się w (p)osłów za co naród zbyt dobrze nie wychodzi
![]() może, by tak Seva na prezydenta? ![]() klata Seva? To pikuś w porównaniu z innymi "okazami" jakie sa dostepne na pewnych stronkach ![]() |
Szachrajka |
![]()
|
QUOTE klata Seva? To pikuś w porównaniu z innymi "okazami" jakie sa dostepne na pewnych stronkach Na jakich stronkach? Ładnie proszę o adres ![]() Sev na Ministra Magii ![]() No i już nam się piękny offtopik tworzy ![]() -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
to mogą ogladać tylko osoby pełnoletnie
![]() ale moge Ci przesłać na pm ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 26.07.2005 14:48 |
Szachrajka |
![]()
|
Hm, zauważyłaś, że kubik czatuje na tym temacie już od dobrych kilku minut?
Cenzurka once again? ![]() Mam pytanko- kto umieszcza wypracowania forumowiczów, bo coś nowego by się zdało ![]() Ten post był edytowany przez Szachrajka: 26.07.2005 15:10 -------------------- "Mierz wysoko" - wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Stanisław Jerzy Lec |
Mira |
![]()
|
wydaje mi się, że wypracowania członków są postowane tylko przez Agnes, a jej teraz nie ma, co nie oznacza, że sami sobie nie możemy utworzyć tematu
![]() |
Daga |
![]()
|
no właśnie Agnes nie pozwoliła
![]() A ja myślę że Snape by był w PSL.. hehehe.. (Rolnik, rolnik, rolnik.. pod rolnikiem ciągnik.. na ciągniku rolnik worek maa.. ![]() ![]() ciekawe że cenzura nie zmiotła Leppera.. więc ja proponuję temat: Co Snape nosi pod szatą? Slipki, bokserki czy też (wspomniane wcześniej) stringi?? ![]() To specjalnie dla ciebie Mira. Będziesz się mogła się wykazać. Ten post był edytowany przez Daga: 26.07.2005 16:07 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 15:29 |