Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
sciagnołem to na moj komp ale wogóle nie ma obrazu słysze muzyke i jakies głosy a obrazu nic
Co sie stało?? -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Itilien |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
QUOTE(avalanche @ 08.05.2005 14:15) a czyj ten głos ostatni? orientuje si ktoś? ;p Ja stawiam na głos Alana Rickmana czyli Severusa Snape'a, ale to tylko moje domysły. A trailer fajny, co prawda nie przeszły mnie ciary, ale zaintrygował mnie, do kina na 100% się wybiorę. -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Bardzo dobry zwiastun. Chyba najlepszy ze wszystkich części HP. Zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że dobry zwiastun, zwiastuje dobry film. Okaże się niebawem. Pozdrawiam
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Fajnie widac, na tym zwiastunie jak Harry sie zmienia. W sumie Radcliffe najbardziej do roli Harry'ego pasowal mi w 1 i 2 części filmu.
Hm.... Madam Maxime troche jest dziwna, zupelnie inaczej ja sobe wyobrazalam :| Taka jakaś wydłużona.... Eeee z filmu wynika, ze Harry nie bedzie przy pierwszym zadaniu korzystal z miotly :| No in juz widac, ze chyba ucznowie Hohwartu nie wyjda na spotkanie swoim gosciom ![]() Zwiastun.... fajny tylko za malo pokazuje ujec z filmu. |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 15.07.2005 01:23) Odtwarzałem własnie za pomoca Quick Time i dlatego nie wiedzialem co robic bo go prawie nigdy nie uzywam. Juz sobie poradzilem. Zwiastun jest cool. Tylko te ujecie niekture jakies dziwne. Raz Harry wygląda nawet fajnie i normalnie a raz widac ze ma w tyle kłaków na głowie ze ja nie moge. Ten głos na koncu to głas Bumbledora z tego co zrozumiałem jest to ten tekst "Pamiętajcie o nim gdy nadejdzie czas w którym bedziecie musieli wybrac miedzy tym co słuszne a tym co łatwe" On nie mówi całego tego fragmentu z tego co słyszałem to mówi tylko to co pogrubiłem Ten post był edytowany przez Tomak: 16.08.2005 16:24 -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uuuu niezły jest ten zwaistun
![]() Wszystko mi sie podoba tylko, ta Madam Maxime...moim skromniutkim zdaniem jest jakas ...dziwna ![]() I szkoda, ze troche odbigaja od ksiazki, no ale na to juz nie poradzimy ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Poprzedni widziałam już gdzieś, całkiem mi się podobał. Niezły jest motyw z pokazywaniem trójki bohaterów jak się zmieniali przez te cztery lata.
A to właściwie nie trailer, ale króciutki program o filmie ze scenami nie uwzglednionymi na pierwszym trailerze ani na zdjęciach. W sumie gadajązy facet trochę wkurza, ale czasem wtrąca ciekawe rzeczy. Muzyka w tle, którą ów mężczyzna zagłusza jest bardzo ładna. Kto chce zobaczyć, niech klika tutaj Ten post był edytowany przez Sihaja: 20.08.2005 13:04 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:05 |