Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
Mysiaaa13 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 11.11.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Ja nie należę do żadnego Wirtualnego Hogwartu
![]() A co do waszego pomysłu to jestem za |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy jest tylko za ale nikomu nie chce sie za to zabierać
-------------------- ..
![]() |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
No właśnie! Mi się wszystko chce przez pierwszy tydzień ;] Później jakoś takowo mam dosyć, ogłaszam zamknięcie szkoły, koniec zapisów i usunięcie stronki ^^
-------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Hm... Wirtualny Hogwart? 2 miesiące należałam, ale potem mi się znudziło, nie przychodzilam na spotkania i mnie wylali ^^
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
O WH powiem tyle:
o ile nie wymaga to przychodzenia codziennie na 100 000 czatów, odrabiania 100 000 bezsensownych zadań domowych, których potem nikt nie ocenia - jest w porządku. Sama kiedyś prowadziłam swój Hogwart - ale ponieważ byłam sama, bo wszyscy chętni nauczyciele się szybciutko wykruszyli, postanowiłam prowadzić go korespondencyjnie (lepszą nazwą byłby chyba Wmigurok). Pisałam lekcje w notatniku, zadawałam zadania, wysyłałam do uczniów, zamieszczałam na stronie itd, ale samotnie to zdecydowanie ZA dużo roboty. Korespondencyjnym WH mówię zdecydowane tak ![]() -------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ja też jestem za korespondencyjnym Hogwartem ;]
|
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
a wiecie co wam powiem te Wirtualne Hogwarty są do bani. niezogranizowane, przerywają prace w połowie...i tworzą zajecia na których nie ma zadnych psorów czy coś. Nie wiem może ja trafiałem na takie badziwene, ale mam juz zakodowane żeby w zadne wituale hogwarty nie wchodzic nie wchodzic...
-------------------- Raising Hell In The 90's!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ja kiedyś trafiłam na bardzo badziewy Hogwart - w którym nawet nie odbyła się pierwsza lekcja. Chwilkę potem zapisałam się do naprawdę dobrze zorganizowanego Hogwart. Po 2 miesiącach nie prychodziłam na lekcją i mnie wylali ^^
![]() |
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
lol
![]() ![]() -------------------- Raising Hell In The 90's!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |