Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
koniec ze szkoła na 2 miesiące! macie jakeis plany na lato? cieszycie sie ze zostawiacie miejsce swej udreki? [coz za idiotyczne pytanie] czy tez moze zal wam sie rozstawac ze znajomymi z klasy [lub tez moze z nauczycielami ;P]? udalo wam sie osiagnac wszystko co zaplanowaliscie na ten rok szkolny i czy dostaliscie sie do wymarzonych szkol?
pisac! -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
do "wymarzonej" szkoły (hahaha... a akurat mam taki ogromniasty wybór. jest jedna w moim mieście) jeszcze się nie dostałam, bo wyniki będą dopiero w lipcu. z roku szkolnego ogólnie jestem zadowolona. średnia 5.0 po wielu trudach satysfakcjonuje mnie.
a wakacje? przesiedze w domu przed kompem i telewizorkiem -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mam zamiar się obijać
ekstrawagancja rzondzi |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
wybaczcie, ale jestem umówiona na plażę. adjoz!
![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Mam zamiar narkotyzować się od rana do nocy zapachem farby drukarskiej
-------------------- .
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
moje plany na lato:
-festiwal rockowy w węgorzewie (już 7 lipca [-do 9] ![]() -woodstock -obóz militarny :'P -być może (mam nadzieję) jeszcze jakieś koncerty w międzyczasie do szkoły się nie dostanę ;'] i to nie jest kokieterja,po prostu mam za mało punktów... no ale życie toczy się dalej. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
bede sie zulic.
i czasem moze spotkam sie z jaka kolezanka. Ten post był edytowany przez Lilly: 25.06.2005 12:49 -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zrealizowałem tego co zaplanowałem w tym roku szkolnym.
Żal mi opuszczać gmach szkoły przy Mickiewicza 6. Nie cieszę się zbytnio z wakacji i nie mam żadnych planów. waitin' for 1st september. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja się będę chwalić.
za niecałe 3 tyg. czeka mnie Londyn, który koochaam ponad siebie nawet ;D potem Zakopane z koleżanką. a dla smaku na koniec- Korfu. w międzyczasie spotkania ze znajomymi, może z lsm-owcami, może jakiś wakacyjny kurs tańca albo coś w tym rodzaju. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
QUOTE(TimmY @ 25.06.2005 13:28) Nie zrealizowałem tego co zaplanowałem w tym roku szkolnym. Żal mi opuszczać gmach szkoły przy Mickiewicza 6. Nie cieszę się zbytnio z wakacji i nie mam żadnych planów. waitin' for 1st september. no to tez fajnie ;p zreszta mam podobnie. z pieknych planow z poczatku roku praktycznie nic nie wyszlo, ale chyba do szkoly do ktorej chce sie dostac to sie dostane i chociaz to dobre. pozatym koniec gimnazjum to koniec klasy III e w skladzie 23 osobnikow plci meskiej i 2 zenskiej ;] ciezko sie teraz rozstawac, zwlaszcza ze niektore twarze widywalem od 9 lat [co stanowi wiecej niz polowe mojego usranego zycia] kazdy praktycznie idzie do innej szkoly. argh pozatym nie chce mi sie ustawiac wszytkeigo od nowa w liceum... klasa nauczyciele itd. a no i zadnych perspektyw na wakacje, ale dam sobie rade wkoncu zyje w jakze w pieknej i jakze czystej krainei 1000 jezior ![]() -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
nie zrealizowałam, bo się za bardzo obijałam.
nie mam planów na wakcje. miała być pierwszy raz zagranica, ale na 99% nic z tego nie będzie. morze jak co roku zostaje ale i to nie jest już pewne, bo finanse gwałtownie zmalały przez pewien splot wydarzeń w ostatnim czasie. nie odpocznę sobie chyba komfortowo przed maturą ;p -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
wakacjee......aaach ja w tym roku daje odpocząć mojej biednej głowie(w końcu za dwa miesiące czeka mnie 3 klasa gim) i nigdzie na wakacje nie wyjeżdżam chyba że na jakiś tydzień na kochane mazurki
![]() -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
oł je, 2 tygodnie słodkiego niecnierobienia w Brennej z paniami C. i M. morze, góry?
pasek mam! pasek! -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Nes |
![]()
|
czerwony?
tez mam! tez mam! tyle ze na *upie... XP -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc tak ... moje plany na wkacje to oczywiście LB, oglądanie telewizji i komputer
Zrealizować wszystko? Cóż - na pasek i tak nie liczyłem, średnią nie mam chyba złą - właściwie to nie miałem nic do realizowania z wyjątkiem ukończenia gimnazjum. No i teraz ten feler czy się dostałem do szkoły tej co chcę czy nie ... dowiem sie 29 czerwca, a do tego czasu ... będę sobie wyrywał włosy z głowy, a mam co wyrywać... -------------------- ..
![]() |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
poryczałam sie wczoraj za tymi ludźmi, serio. z większością żyłam przez 9 lat.
oni wszyscy praktycznie tu zostaną a my małą grupką na walizkach żyć będziemy 100 km od rodzinnego 'miasta', ale cóż, bywa. będę płakać za dwiema jednymi z najważniejszych osób: wychowawczynią [polonistka], bez której nie osiągnęłabym tego, co mam i za nauczycielem muzyki [i zarazem 'gościem od zespołu'], któremu zawdzięczam może jeszcze wiecej. zakończyłam te 3 lata z średnią 5.5, 93 punktami z testów, świadectwem z paskiem, listem gratulacyjnym dla rodziców i pięcioma nagrodami książkowymi. fajnie jest. wakacje? jeden wielki balet. dziękuje. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
gratuluję i życzę udanych wakacji.
myślę, że należą się. |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie się nie należą
bo w klasie II mam średnią 4,42 |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nawet jakbym chciała gdzieś jechać (a jest pare ukochanych miejsc) to i tak nie mogę
![]() ![]() a jak już moje oczka ochłoną (gdzieś tak w sierpniu) to może jakiś mały wyskok w góry np. do Szklarskiej ![]() a tak to bede się kumplami spotykać, oczywiście z tymi co zostali, bo 90% ludu pojechała arbeiten nach holland (też bym jechała jakby nie ten zabieg ![]() no ale przez to wróce do budy wypoczęta i pełna sił (mam nadzieje) bo od września klasa maturalna brrrrr ![]() też miałam czrwony pasek ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
moj pasek sie odkleil ;/ ale nic to ;]
na wakacjach pojade do siekierna gdzie bede lezal w cieniu gruszy i obserwowal jak gruszki rosną popijając przy tym piwo zimne, a temperatura otoczenia sięgać b ezie 40 stopni - oczywiście w cieniu skryty bede... Jak mi sie to znudzi pojde tu i tam, znajomi, dziewczyna, wiadomo... W nocy chce imprezowac a co 4 noc tygodnia spac bede jak zabity. Potem chce jeszcze ujrzec morze w związku z czym władysławowo obejrze z bliska a gdy wróce do pska przez kolejne 15 dni bede sie oddawal rozpuscie i takim tam uciechom. Wbrew wczorajszym planom by przesiedziec całe wakacje w heliosie (klub taki shitny ;]) juz za kilka dni wyruszam ;] ole "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Alexa666 @ 25.06.2005 20:21) w II lic. czy gim.? ;'] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
voldius, to tylko tak wygląda imponująco. tak strasznie się nie przemęczałam ; ]
ale dzięki. -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
dżimnazjum
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie dramatyzuj Alexa, to jeszcze nie tak źle, a wakacje każdemu się należą =)
ja tam jestem moimi wynikami w pełni usatysfakcjonowana. coprawda to dopiero początek prawdziwej nauki i nie było b. trudno, a średnia w I gim- 5,09. no i przeskoczyłam semestr w British Council, bo jestem ''najlepsza w grupie i szkoda marnować czasu''. mimo, że nie dojechałam na ostatnie zajęcia, nie zaliczyłam listeningu w teście końcowym, a to za sprawą warszawskiej kolejki dojazdowej. dobra nie chce mi się już dłużej chwalić ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
stary zapisał mnie na obóz żeglarski. ON chce, żebym JA zdobyła patent na żaglówkę bo chce kupić, a mu się nie chce iść. trzy tygodnie z głowy....
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 02:09 |