Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE To idz tam pogowac ;] Co jak co, ale nie jestem samobójcą ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dżast du it for metal ;p
mała sonda: Jak spędzasz wakacje [© to joemonster.org] > dorabiam w NASA... jako sprzątaczka > połowę czasu pod stołem > ukrywam się przy kadzi numer 3 w lokalnym browarze > sprzedaję pączki na plaży nudystów > masuję kandydatki do Wyborów Miss Nastolatek > wesoło spawam sobie kadłuby w stoczni > gram w pokera z kapelanem lokalnej jednostki WP > spadaj, nie dali mi urlopu > będę wędkowal z Rysiem w weekend! wacham się między trzecim, a piątym ;} -------------------- |
Hermionina68 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 27.07.2005 Skąd: Magiczny zaułek w Poznaniu ;P ![]() |
a ja cale wakacje bede siedziec i gadac na gadu
![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
2 i 3 w jednym ;]
re up: tya, w zeszłe wakacje. Ten post był edytowany przez MisieK: 27.07.2005 22:30 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
hłe hłe... dobrze ze mieszkam na Mazurach, jak byłem w karpaczu to rzeczywiście był problem z dojściem do całonocnego monopolowego ;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja jestem w niemczech, calymi dniami leze plackiem na basenie (murzynek bambo XP XD ) i wieczorami slucham muzyki na vivie gdzie hitem jest ostatnio piosenka Ilony XP XD
Posluguje sie klawiatura w ktorej nie ma "malpy", "z" jest na miejscu "y" i wogole co druga litera jest "ü" -podobna ; ) Ful wypas jak nic, no ; ) P.S. - Pozdrowienia dla wszystkich : * -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 27.07.2005 23:11) Blixa i Żorżeta rulezuje pozyczylem kiedys od kolezanki wszystkie numery =] A ja w domu sie gotuje, kufa juz mamy z 28C =( ps. Dzieki za pozdrowienia my ciebie tez pozdrawiamy ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 30.07.2005 09:43 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
powiem ci Black, ze u mnie jest gorzej ;p 30;////
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja właśnie siedze w sklepie sportowym i pracuję
![]() W Lublinie 29 i zdycham tu mimo ze mamy wiatraczki.... Ten post był edytowany przez Ahmed: 30.07.2005 13:23 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
wróciłam z Tunezji. Nie mam zdjęć przystojnych Arabów, ale przystojnych Polaków było mnóstwo.
edit: co do panny mówiącej o Chorwacjie etc. Nurkowałam w tamtym roku. Ryb pełno, od cholery i na dodatek śliczne. I proszę nie narzekać na skały. To jest właśnie urok Chorwacji. edit: co ja pieprzę? Ten post był edytowany przez Dajmond: 30.07.2005 19:52 -------------------- .
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
wielki minus dla Ciebie. a Polakom chociaż zrobiłaś?
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
fuu. czy zjawisko 'przystojni arabowie' w ogóle występuje?
woda w morzu ZIMNA! :D i są różne plagi, dwa tygodnie temu było pełno żuków, teraz atakują biedronki. faniefanie! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Imp - nie
Mysz - tak -------------------- .
|
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Skały to nie urok, przynajmniej dla mnie. Nie ma to jak piaseczek i brak użerania się z ostrymi kantami wbijającymi się w tyłek. Ryb w cholere to ja widziałam na rafach koralowych w Egipcie, choć i w Chorwacji zdarzały się ławice. Ale to nie to samo ...
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Ja tam wolę skały niż piach. Zarówno na Istrii jak i na północy jest pięknie. Krajobrazy trochę się róznią ale i tak bardzo mi się podobało. Czyste i ciepłe morze, poprostu poezja jak dla mnie. Pozdrawiam.
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Mnie tam w wodzie było zimno. Nie żartuję. Spodziewałam sie conajmniej trzech stopni więcej.
![]() ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Mi tam było ciepło... ;-) Ale krajobraz musisz przyznać niesamowity. A był ktoś z Was może w Plitvicach, w Parku Narodowym ??? Jeśli nie, a wybieracie się do Chorwacji w najblizszym czasie, to serdecznie polecam warto poświęcić jeden dzień na zwiedzanie tego pięknego miejsca. Pozdrawiam
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Luna Fletcher |
![]()
|
Tam gdzie ja byłam widoków nie było. To znaczy były ale nic nadzwyczajnego. W Polsce znajdziesz wiele piękniejszych miejsc. Co do jezior Plitwickich to ogladałam taśmę i to mi wystarczy. Nie jestem zbyt chętna do przespacerowania wielu kilometrów wśród ogromnych tłumów przy wysokiej temperaturze. Masz jednak rację, łądne miejsce ale ja nie czułam potrzeby pojechania tam. Jak ja wytrzymałam w Kairze i Luxorze ? To były miejsca, które obejżeć było trzeba. Bo co to za wyjazd do Egiptu bez zrobienia sobie zdjęcia przy piramidzie ?
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Berta Griphook |
![]()
|
Przypomniał mi się tekst z jakiegoś satyrycznego plakatu : Co to za wycieczka do Polski bez zrobienia sobie zdjęcia przy budce z piwem
![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja bym nie chciała odwiedzić Egiptu. prawdę mówiąc, najbardziej kręcą mnie wielkie, śmierdzące metropolie, pełne sklepów, biurowców i grubasów pożerających śmierdzące fast foody. nie mówiąc już o Londynie, który jest dodatkowo najśliczniejszym miejscem jakie widziałam i w którym dolegliwość spowodowana nadmiarem hamburgerów nie jest tak powszechna, za to zewsząd nadbiegają fani joggingu, wszystko jedno w jakich ciuchach, ze szpanerskimi i-podami w uszach.
no a co do kraju faraonów- coprawda lubię sobie w słoneczku poleniuchować, ale to miejsce mnie akurat bardzo odpycha. w miesiącach wakacyjnych jest zdecydowanie za gorąco, na cokolwiek. nie mówiąc o zwiedzaniu, w którym głupio nie brać udziału, jeśli już się tam jest. pozatym trzeba strasznie uważać na wszystkie zarazy, podobno bardzo na to co się je i pije, a to mi śmierdzi ograniczaniem mojej wolności. to nic, że dla bezpieczeństwa i to nic, że trochę kapryśna ze mnie dziewczynka, która często przesadza. i tak moje wakacje mogę spędzić tak jak spędziłam- na najlepszym obozie na jakim byłam, czyli w Londynie, potem w Mikołajkach, a na koniec na Korfu. Grecja może nie jest aż tak szpanerska jak Egipt, ale chyba o wiele przyjemniejsza. :> Ten post był edytowany przez Potti: 31.07.2005 19:28 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Luna Fletcher |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 31.07.2005 20:27) Grecja może nie jest aż tak szpanerska jak Egipt, ale chyba o wiele przyjemniejsza. :> Mnie się wcale w Egipcie nie podobało. Po prostu w porównaniu z Chorwacją ciekawsze rzeczy można było znaleźć pod wodą. No i mój kochany piasek. W kraju faraonów schudłam 5 kilo w dwa tygodnie i wcale nie chciało mi się jeść gdy widziałam co mam na talerzu. Egipt to były moje najgorsze wakacje więc ... Co do Grecji to jest zdecydowanie przyjemniejsza od Egiptu. Milion razy. Polecam wszystkim. Zabytków też w sumie ma wiele więc dla zwiedzaczy też dobrze. ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wróciłam
kolonia w dziurze z rodziną w drugiej dziurze cały sierpień - nic i muszę zapłacić 91,20 zł za jazdę bez biletu w autobusie bo mnie podadzą do sądu. trza było płacić 60 jak było taniej i się miało, a nie teraz długi zaciągać i w ratach spłacać _-_ |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja trace czas przez choroby. zapalenie ucha,potem szpital... wypas \;
a w weekend ze starymi pod Krakow,bleh. Niecierpie gor \: -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Zajebiste wakacje były:}
Działeczka, Letnia Szkoła Go potem Korsyka potem Europejski Kongres Go, Full Wypas pełną parą:} Dziecioszki, zostało nam jedynie 15 dni do końca tej procesji i powrót do życia normalnego:) Cóż, szit hapens:) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:58 |