Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
wakacje? planuje wbic sie z kumplem na woodstock, pojsc do pracy na sierpien, pojechac nad morze. w zasadzie to wole siedziec w szczecinie zamiast wracac na stare smiecie, ale mieszkanie juz wynajete wiec nie ma co narzekac.
no i gownianie kierunek wybralem. przezylbym sobie liceum jeszcze raz ;/ -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Na wakacje nie mam żadnych planów. Blade przyjechał starym zwyczajem i się obijamy przy kompach. Względnie jeździmy na działkę.
W każdym razie brat jedzie na obóz 3 lipca, Blade szóstego, a mi się pewnie nie będzie chciało jeździć do Mazańcowic (lokalizacja działki), to będę się przemieszczać na stacjach łóżko-kuchnia-komp-łazienka. Z dużym naciskiem na łóżko i komp. A co do wypełnienia planów szkolnych, to nie jestem usatysfakcjonowana. Mimo tego, że pasek jest i jakaś nagroda książkowa za udzielanie się. Liczyłam na wyższą średnią niż 5,1. Wiem, że mnie na większą stać. A to, że ze mnie leń największy na świecie to inna sprawa. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Klaud ze Slytha @ 27.06.2005 17:44) Chyba jestem już stary, bo strasznie to dla mnie abstrakcyjnie brzmi ![]() W wakacje planuję: - poderwać dziewczynę, która mi się nieziemsko podoba i zmieść rymala z powierzchni ziemi ![]() - od dziś do 5tego lipca - straszne picie i żulernia - 5ty - koncert U2 - 6ty - odsypianie - 7my - pakowanie - 8my i 9ty - Open'er Festival w Gdyni - potem już do końca picie, żulernia i próby z przerwami na długofalowy cel u góry, a we wrześniu jedna poprawka. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE - 8my i 9ty - Open'er Festival w Gdyni ajjjjj bogowie, też się wbijam! wszystko jest priti kul - ósmego idę na małą scenę rzucać majtkami w pięknego sebastiana, a dziewiątego fikać przy white stipes i the music. istne siusiusiu wakacyjny zawrót głowy! ;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Ja to zbytnio wielkiego wyboru nie mam- najpierw jade do Kutna do siostry ( o rany, ale atrakcja XD) a później czy tego chce czy nie jade do Paryża sie opalać (chociaz mi jest to niepotrzebne)
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Wakacje- nie, to nie dla mnie.
Tegoroczne lato zamierzam przespać snem zimowym przerwanym jedynie przez obóz harcerski. Może uda się jeszcze jakiegoś grilla zorganizować. Ale pewnie nikomu nie będzie się chciało. Dlatego nie lubie wakacji :| Jest upał i wszystkim leń wchodzi w pupe. Taka bezsensowna wegetacja :| -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no, ale przynajmniej do budy nie trzeba
![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dopiero 1 lipca...
-------------------- |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
komus chyba nasrali do mozgu przeciez teraz rok szkolny jest za dlugi przez ostatnie dwa tygodnie i tak nie ma zajec.
-------------------- szkoła :( :( :(
|
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A myslicie ze ja chodziłem teraz przez ostatni tydzień do szkoły...?
Nie chodziłem i nawet nie wiedziałem na którą mam godzinę zakończenie i nie poszedłem na apel bo sie spóźniełem ![]() Problem w tym, że opóźni się oficjalne zakończenie roku, i ktoś nie będzie mógł wcześniej pojechać za miasto, bo musi odebrać świadectwo... Nie wiem kto takie bzdury wymyśla... Menele... ![]() Ten post był edytowany przez MalGanis: 29.06.2005 11:08 |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 29.06.2005 11:53) Mi to w sumie teraz już rybka, bo jako przyszłoroczna maturzystka i tak kończe wcześniej^^ Ale zgadzam się z tym, ze to totalnie bezcelowe. Uczenia się i tak dodatkowego nie będzie, a tylko może popsuć plany wakacyjne. Edit: Są tutaj jacyś tegoroczni maturzyści? Jak Wam poszło? Ten post był edytowany przez Atina: 29.06.2005 11:48 -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ej mówicie, że przez ostatni tydzień/dwa nic się nie dzieje? kurna fajnie macie - ja 22 pisałem zaliczenie z fizy ;]
a propo matury i fizy - na podstawie tego, co mieliśmy w tym roku, mógłbym zdawać maturę z fizy na podstawowym ;] ale i tak najlepsza jest szkoła pewna z elbląga, gdzie nikt nie zdał matury :}}} -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Atina @ 29.06.2005 12:46) QUOTE(anagda @ 29.06.2005 11:53) Mi to w sumie teraz już rybka, bo jako przyszłoroczna maturzystka i tak kończe wcześniej^^ Ale zgadzam się z tym, ze to totalnie bezcelowe. Uczenia się i tak dodatkowego nie będzie, a tylko może popsuć plany wakacyjne. Edit: Są tutaj jacyś tegoroczni maturzyści? Jak Wam poszło? ja tam sie ciesze (i zarazem wspolczuje mlodszym), ze zdawalem jeszcze starym systemem, nowe matury sa chore. od polowy kwietnia w tym roku maturzysci mieli teoretycznie wolne. potem jakies egzaminy pisemne z dupy,z ktorych wyniki byly 1,5 miesiaca pozniej (ja na swoje czekalem... 3, moze 4 dni? nie pamietam juz dokladnie). po prostu miodzio. nie wiem jakim prawem ministerstwo edukacji wystawilo sobie '5' za tegoroczna mature. aa jeszcze nie wspomnialem ,ze podczas matur trzeba bylo zapewnic zajecia mlodszym klasom, ktorym tez sie mimo wszystko oberwalo. juz nie mowie o wynikach (jeden wielki lol) i systemu oceniania prac maturalnych, bo to juz ponizej krytyki. -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
No dobrze teraz bardziej na serio, bo lubię się chwalić.
Teraz siedzę w domu i czytam wszystko co mi wpadnie w czyste, piękne etce, ręce. Potem jadę do Tunizji na dwa tygodnie... wszystko super tylko, że z rodzicami _-_. Potem do babci niestety, później na kilka dni do Warszawy, a potem siedzę i się nudzę. Jakieś wycieczki po Karkonoszach pięknych naszych, albo coś w tym stylu. -------------------- .
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Child - tyle tylko ze 7 osob do niej podchodzilo...
20 w 3ciorocznych. |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Największa wtopa tegorocznej organizacji matury, to fakt, że pare prac uczniów (z chemii chyba) "zginęło w akcji". Tzn. podobno zostały wysłane, ale nie dotarły. Jak w takiej sytuacji sie nie stresować? Nawet jak dobrze napiszesz, to nie wiadomo czy Twoja praca dotrze do sprawdzających. Co znamienne ta matura decyduje o przyjęciu na studia. I bądź tu człowieku mądry...
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
MalGanis |
![]()
|
W ogóle cała edukacja wymaga gruntownej reorganizacji.
Ja poczekam, aż do produkcji wejdą zderzaki samochodowe, które zatrzymują pojazd tuż przed uderzeniem pojazdu w przeszkode nie powodując zadnych zniszczeń i ofiar, przy okazji odawadniając, że Newton i paru innych fizyków się myliło i ich zasady i prawa są do bani ![]() ![]() A matematyka to kompletna porażka. Nawymyślali wzorów, wzoreczków, pierdół... Które są kompletnie niepotrzebne i jeszcze zaprzeczają sobie nawzajem... No, ale mam to z głowy na 2 miesiące! Ten post był edytowany przez MalGanis: 29.06.2005 19:28 |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
matma, fiza i inne scisle nauki to bardzo pozyteczne rzeczy, przynajmniej wiem ze moim zyciem nie rzadzi jakas magia z kosmosu a wlasnie fizyka.
-------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie, a jak człowiek rozumie fizykę to może zrozumieć wszystko... za wyjątkiem mózgu dziewczyny bo ten to już do końca nie wiadomo jak działa...
-------------------- ..
![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No jasne, Puszczyk, jasne
![]() Ja tam z jednej strony z wakacji cieszę się, że sobie trochę bardziej niż zwykle pobimbam. Z drugiej strony wiem, że się będę nudzić często. Wyjeżdzam na 10 dni, może na parę do pewnej osobniczki.... A tak to siedzę w domu. Plany zrealizowałam, aczkolwiek nie do końca, bo mi zabrakło 0,1 średniej do stypendium jakiegoś, o którym się dowiedziałam w dniu zakończenia ;] -------------------- just keep dreaming.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a moje liceum jest 3 w regionie, 98% zdało. ha.
|
Atina |
![]()
|
W moim licku chyba jedna osoba nie zdała, więc ogólnie jest ok.
I, cytując fragment powyższej wypowiedzi, "ha". ;) -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Puszczyk @ 29.06.2005 21:45) Dokładnie, a jak człowiek rozumie fizykę to może zrozumieć wszystko... za wyjątkiem mózgu dziewczyny bo ten to już do końca nie wiadomo jak działa... hahaha,zrywam boki. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Puszczyk @ 29.06.2005 21:45) Dokładnie, a jak człowiek rozumie fizykę to może zrozumieć wszystko... za wyjątkiem mózgu dziewczyny bo ten to już do końca nie wiadomo jak działa... przezyles zawod milosny?;[ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:57 |