Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
QUOTE(Lilly @ 29.06.2005 21:45) QUOTE(Puszczyk @ 29.06.2005 21:45) Dokładnie, a jak człowiek rozumie fizykę to może zrozumieć wszystko... za wyjątkiem mózgu dziewczyny bo ten to już do końca nie wiadomo jak działa... hahaha,zrywam boki. hm Puszczyk z pewnoscia chcial tylko powiedziec ze twor tak skomplikowany jakim jest umysl kobiety zawsze pozostanie zagadka i tajemnica dla naszych jakze prymitywnych meskich mozgow... ;] a nawet jesli nikt nie przezyl zawodu milosnego to jeszcze wszytko przed nim! nie ma przeciez lepszego czasu na wakacyjna milosc od no wakacji wlasnie ;P -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
jesu niecałkiem prawda!
teraz jak idę ulicami, to najlepsze kąski pojawiają się niczym dżdżownice po deszczu, ale - kuresko niestety - wraz ze swoimi dżdżowniczkami. Ten post był edytowany przez Myśka: 30.06.2005 13:03 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
I wiesz ze tutaj masz racje jak nigdy
-------------------- |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Mamy szansę na przedłużenie wakacji"... poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć.
No a jak rzeczywiście strona ma być klikana przez 1,5 miliona to wystarczy na jakimś blogu czy w katalogu napisać że to link do strony erotycznej i odrazu będzie te pare tysiecy głosów... -------------------- ..
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up:
Link ten wywołuje u mnie usmiech politowania na ustach. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zrobić bota który się będzie łączył przez proxy i niech wchodzi 10 000 razy na dobę na tą stronę
![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Zgadzam się z panem Timmim
-------------------- .
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
spoko, timi jest jeszcze panną
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Zgadzam się z piękną panną Timmi.
Ej, świetna strona, po prostu ==''. -------------------- .
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ha ha ! niech zyja studia ( i dwie poprawki we wrzesniu...)
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja mam wakacje od połowy marca i co, łyso wam? XD
a propos panny timi, to miały być jakieś zdjecia nowego czubka głowy. i co, wszyscy widzieli tylko nie ja, czy w ogóle nas nie uraczono? |
Dajmond |
![]()
|
To drugie.
-------------------- .
|
Myśka |
![]()
|
kupiłam turkusowo-magentowe bikini i pstrokate kolczyki pod kolor, jestem bossssska ;D
a w tv zespoły mojego życia live8 mrę MRĘ! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
Nie przebijesz mnie. Ja mam oczojebnie różowe bikini i różowe okulary
Ten post był edytowany przez Dajmond: 02.07.2005 19:56 -------------------- .
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
apage! ;p
przez najbliższy tydzień mam zamiar siedzieć nad jeziorem, pracować nad odleżynami, marskością wątroby i kontaktami miedzyludzkimi ;] a potem? około 8 lipca w Malborku ma grać m.in. Destruction i Horrorscope. Chętnie bym się wybrał, ale dla dwóch zespołów to mi się nie chce szczerze mówiąc ;p na resztę grajków leję, bo hewi nudzi, a kapele deathowe o których nikt nie słyszał to łupanina niemiłosierna, bez ładu i składu. Chaos ;] QUOTE a w tv zespoły mojego życia live8 mrę MRĘ! btw - o której gra Velvet Revolver?Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 02.07.2005 20:25 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Zespół Mojego Życia też tam gra... REM oczywiście (:
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
popieram childa...
moje plany sie chwilowo jebły, kilkudniowe opóźnienie nie z mojej winy ;/ no ale zaliczyłem 18stke znajomego ktorej nie miałem w planach ;] wiec sa i pozytywne strony "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mysz, bedzie w Gdansku rajmark? Bo jak bedzie to ja chce te kurna lody. O.
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
aaa ;))))
ale mnie pewnie nie będzie, słithart. bo on sie chyyyba jakos na początku sierpnia zaczyna. a ja wymykam wówczas. no ale jarmarki są dupne maksymalnie, na dobre lody możemy se pojechać do gdyni do centrum handlowego, zajebiste jogurtowe tam są ;} -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Znooowu Jelenia Gora czy inna Zielona? ;ppp
Te, list Ci napisze. -------------------- |
Myśka |
![]()
|
mniamusio! ;D
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 04.07.2005 23:31) Ej, jak jechać na wakacje do tylko do Jeleniej Góry. Nie obrażać tutaj takiego pięknego miasta jakim jest Jelenia Góra. -------------------- .
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Na wiesiem jadem panowie i panie
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
A tak do tematu....
za klasą tesknic nie bede bo jest glupia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:50 |