Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A przez reszte wakacji bede patrzyla w niebo(lub sufit) i uzala sie nad sobą... A co, jestes taka brzydka, glupia i niekochana, a poza tym nie lubisz patrzec w niebo ew. sufit? Chcialam jechac z mezczyzna polazic po Grunwaldzie, ewentualnie oskrobac go z blota jak juz wstanie i pilnowac, zeby mu miecza nie podpieprzyli, ale wypadla impreza i trzeba byc. Wakacje spontaniczne, niestety sily wyzsze nie pozwalaja na samotne wypady za miasto przy pomocy srodka komunikacji zwanego pociagiem. Wiec ten spontan mocno ograniczony. Frustrujaca sprawa. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie mogę się powstrzymać [no offence]
QUOTE Chcialam jechac z mezczyzna polazic po Grunwaldzie - Ulryku, uważaj na swój miecz! Gdzie go pchasz?! - Do pochwy, mein liebe :} za niemczyznę nie odpowiadam - dojcze szpahe unter alles :> -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jedzie ktos na woodstock?
-------------------- |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
mroczna szynka, czyli ja avec tobą oczywiście ;d
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Tzn ze z Twoich odwiedzin nici?=(
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 13.07.2005 01:14) powinno być chyba meine Liebie :} QUOTE(GrimmY @ 13.07.2005 01:52) jak sobie pomyślę, że tam jest o kilkadziesiat tysięcy (?) wiecej ludzi niż w Węgorzewie... a co za tym idzie więcej pogoujących... pewnie więcej pijanych... o tony kurzu więcej... to słabo mi sie robi ;'] ale gdyby był Kult..... Coma... Farben Lehre... i może jeszcze coś fajnego... to jestem naprawdę w stanie znieśc te niedogodności... jedyną przeszkodzą jest odległość... bo słyszałam, ze namiotu nawet nie trzeba miec ;'p spi sie pod chmurka albo pod drzewkiem... jeden chłopak opowiadał mi , ze pojechał kiedys bez grosza i przezył bez problemu te dwa dni... nawet wiecej , zarobił na puszkach ;'D [o ile dobrze go zrozumialam ; ) ] jesli chodzi o checi, no to w zasadzie chciałabym ... a mozliwosci... to sie jeszcze zobaczy... (niech mi ktos przypomni, ktorego to jest? ) Ten post był edytowany przez Kira: 13.07.2005 10:18 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE powinno być chyba meine Liebie :} będziemy się tak poprawiać do nieskończoności ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
to ,,meine Liebe" było do mnie, prrraaawda Iiiimp?
Poza tym ja strzelam dla Impa zdjęcie jakiegoś seksownego araba. Chce ktoś jeszcze? Ten post był edytowany przez Dajmond: 13.07.2005 10:54 -------------------- .
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
jak ktoś sie wybiera gdzieś w pustynne piaski to proszony o strzelanie fot przystojnym arabom XD dziękuje. koniec komunikatu.
(skrzacie! ty mi tu takich rzeczy publicznie nie mow! XD) -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(avalanche @ 13.07.2005 12:41) literówka :} -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
tak sie tego wlasnie obawiam.. ><
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
obawiajcie sie na zdrowie, a tymczasem ja wrocilam z londynu... i musze sie z kims podzielic tym, ze bylo po prostu niesamowicie!
i teraz jak zwykle po czyms takim, co zdarza sie tak rzadko i jest takie swietne, czuje sie pusto i beznadziejnie. nienawidze wracac do pruszkowa, niech to wszystko szlag trafi! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nad morze!
po ziemie ojcow i dobrobyt \o\ \o/ /o/ ! -------------------- |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Ja byłam w Chorwacji. Wytrzymałam, bo nie było najgorzej lecz nie są to moje wymarzone wakacje. Od lat pragnę wyjechać do Londynu jednak na razie mi się to nie udało. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie odwiedzę stolicę Anglii. Teraz dobrze mi w domku i nie mam zamiaru się nigdzie ruszać ...
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Eva |
![]()
|
Jak siedzialas w hotelu jakims to wspolczuje. Ja bylam 2 razy ale z namiotem i jedzeniem puszkowanym, a do szczescia wystarczylo mi tylko morze, skalki i sprzet do nurkowania.
-------------------- |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Nie byłam w hotelu. Też miałam puszkowe jedzonko
![]() ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Eva |
![]()
|
Nic nie ma?! XDDD
No to powinnas obejrzec te skarby ktore z tej wody wylowilam ;] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
;>
Ja całe wakacje siedzę w domu. No. Czasem jakiś krótki wypad namiotowy czy cuś. Zresztą po co gdzieś jechać, najlepiej się napić na własnych śmieciach. przynajmniej nie ma problemu z powrotem do domu ;D I choć za oknem dys, wcale do słońca nie tęsknię ;p Po co mi one! Mhrok rlz ;C Zresztą nawet jeśli słońce by świeciło... jezioro mam pod domem od lat 17stu więc mi się a little znudziło;p a innyhch rozrywek w Giżycku nie uświadczysz. Ha jest jedna. właśnie mi za oknem wieszają... "Festiwal Hip-Hopowy w Giżycku" OSTRy, Doniu, Jeden Osiem L... ŁÓÓÓÓÓŁ! ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
To idz tam pogowac ;]
-------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jadę do Chorwacji 4 raz. Jest tam cudownie! Co prawda wycieczki mi się nudzą, jeżdzę z rodzicami w te same miejsca, za to na plaży
![]() Byłamw tym roku nakoloniach nad Bałtykiem - zapewniam, że małe kamyczki są o wiele lepsze od piasku. Gdy są duze głazy, jest problem. W Jarosławcu byłam na koloniach. Ładna mieścinka, fajne "miasto", tylko nie ma sklepów typu "Biedronka" itd. Są tylko małe sklepiki. |
Hermionina68 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 27.07.2005 Skąd: Magiczny zaułek w Poznaniu ;P ![]() |
Hehe...wymarzona szkoła...a istnieje taka? =D hehehe
ps. wy nic nie mowcie bo juz za miesiac koniec wakaaaaacjiiii.....i lipa! ![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
Misiek, Ostry jest Akurat
![]() ![]() ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Luna Fletcher |
![]()
|
Wracając do tematów podwodnych skarbów Chorwacji, to tam gdzie ja byłam a mianowicie koło Puli nie było zbyt wielu ciekawostek w morzu. Kilka zarosniętych glonami muszelek i szare rybki. Bogu dzięki nie było meduz. Pamiętam swoje wakacje w Egipcie. Piękne rafy koralowe. Po prostu cudo. Dlatego też wycieczka na jedną z wysp koralowych okropnie mi się podobała. Mimo to na mojej plaży, cała zatoka wypełniona była tym paskudstwem. Nie pływałam w morzu prawie wcale. Czemu nie może być idealnie ? Ciepła woda, piękne rafy i brak meduz. Nigdy mi się tak nie zdarzyło. Przynajmniej na razie.
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Eva |
![]()
|
Hmm, ja mam rozgwiazdy, muszle, skorupki od jezowcow, od cholery tego ;d + animacje w stylu ogladania osmiornic i takich tam gumiastych stworzen.
-------------------- |
Luna Fletcher |
![]()
|
A w jakim dokładnie miejscu byłaś ? Może tylko u mnie takie skąpstwo podwodnego świata się znajdowało. Byłam troszkę rozczarowana. Liczyłam na więcej. Mimo wszystko w domu nie miałabym nawet takich atrakcji.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |