Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
od ostatniego razu trochę chyba technikę poprawiłam. tak więc daję trzy avki wyprodukowane w wielkim pocie:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 24.08.2005 23:41 -------------------- |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Ten ostatni mi się najbardziej podoba
![]() ![]() ![]() -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No, lepiej
![]() Tylko wiesz, czego mi tu brakuje? Ramek. Ja się przyzwyczaiłam do dodawania ramek do swoich. I są niektóre trochę ciemnawe, ale ogółem ok. Kto tam na tym drugim jest? -------------------- just keep dreaming.
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kkate chyba ma racje. Te ramki bogłyby byc nawet maksymalnie cienkie, ale żeby były.
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
też zawsze dodaje, ale jakoś tutaj mi nie pasowały
![]() kkate, na drugim jest trochę tego za dużo. a jest tam Harry, Draco, Ginny i Cedrik -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A, teraz widzę
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
bannerki i loga też robię. i może też się pochwalę (choć to mi wychodzi gorzej od avów. bynajmniej tak mi się zdaje). daje w kolejności od najgorszego do najlepszego (według mnie oczywiście):
pierwsze drugie trzecie czwarte piąte -------------------- |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
rzeczywiście, ten ostetni i av i banner mi się najbardziej podoba
![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
anagda |
![]()
|
dzięki
![]() -------------------- |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Świetnie.Zrób ino jeszcze dla TS ;]
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No, ładne avy, ładne... Ale już się przywyczaiłam (tzn. kkate mnie przywyczaiła), że na avatarze zwykle jest jakiś napis... Nie jest to oczywiście reguła, ale jakiś napis by mi się tam przydał. No i wczesniej wspomniane ramki.
Ale avatary ładne, a z bannerów najbardziej podoba mi się pierwszy i czwarty :) -------------------- |
kkate |
![]()
|
QUOTE(Nimfadora @ 02.07.2005 14:29) No, ładne avy, ładne... Ale już się przywyczaiłam (tzn. kkate mnie przywyczaiła), że na avatarze zwykle jest jakiś napis... Nie jest to oczywiście reguła, ale jakiś napis by mi się tam przydał. No i wczesniej wspomniane ramki. No ta, ja cię przyzwyczaiłam... ale ostatnio czasem robię też avki bez napisów. ![]() Mnie osobiście 3 i 4 baner najbardziej się podobają. 5 też jest fajny, ale ten Zgredek jakoś tak dziwnie wycięty. -------------------- just keep dreaming.
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Oooch, baner to najładniejszy jest czwarty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
robiłam jeszcze dla strony o grach. więc mogłabym spróbować. jak coś to na PRIVA
anagda |
![]()
|
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() i graficzka comming soon http://img.photobucket.com/albums/v325/anagda/coming.jpg i tak jeszcze niezwiązanie z HP: http://img.photobucket.com/albums/v325/anagda/nw01.jpg -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
avatary przyzwoite. ale szczególnie w te pierwsze to trzeba się chwilę wpatrywać, aby zobaczyć co to jest ;]
banery ładne, chociaż nie bardzo podoba mi się ten ostatni. ponieważ... każdy element jest tak jakby... z 'innej beczki'. bo tak naparwdę co ma do siebie np ten Zgredek, Rita i Departament Tajemnic? -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Mmm, Anagda! Nie wiedziałam, że robisz avatarki i to jeszcze takie ładne! Najbardziej spodobał mi się 1 i 4... 2 i 3 też są fajne, ale słabo na nich cokolwiek widać... a szkoda, bo miałaś naprawdę fajny pomysł z tymi czterema reprezentami i okładką HP
![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
anagda |
![]()
|
dzięki za komenty. postaram się poprawić następnym razem
anagda |
![]()
|
no to cztery avki prezentuję:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() -------------------- |
kkate |
![]()
|
Fajne
![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
dzięki. spróbuję następnym razem
![]() ps. ja tam lubię ciemne zdjęcia/avy ![]() -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Draco i Syriusz są wspaniali
![]() Reszta też fajniusia :] -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Lor3L!n3 |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 10.08.2005 ![]() |
Całkiem niezłe podoba mi się ten 2 nie wiem czemu ale jakoś do mnie przemawia
![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
oki. no to sprubujemy koleine
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 24.08.2005 23:45 -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo podoba mi się Dumbel
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:23 |