Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dzieki. jeszcze 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Pirrania |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 15.11.2004 ![]() |
Ogółem mi się podoba ale te późniejsze są lepsze bo bardziej przejrzyste ten z Draco w ostatniej serii bardzo mi się podoba. Grafiki też niczego sobie, ale nie które nie chciały mi się wyświetlić. Co do kwestii ramek i napisów to zalerzy jak co pasuje do konkretnego ava. Życzę dalszej owocniej twurczości i pozdrawiam Pirrania
-------------------- Persfazja to fascynująca umiejętność, gdy działa poprawnie pozwala dostać to czego sie chce i to w ładnym opakowaniu
Pirrania http://s8.bitefight.pl/c.php?uid=46382 <<< Mroczna sprawa, ale jaka fajna |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dzięki za ocenę
![]() -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Draco jest fantastyczny! Taki.... fajny
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
anagda |
![]()
|
-------------------- |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ogolnie rzecz biorąc coraz ładniejsze Ci wychodzą te avatary. Z tej ostatniej poracji najbardziej podobają mi się dwa ostatnie i ten ze spojlerem, ale wszystkie są dobre.
A co do wczesniejszej porcji, to naprawde, wszystkie bardzo mi się podobały. No, gratulacje ![]() -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Robisz postępy
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(kkate @ 02.09.2005 20:35) o.. dzięki kkate ![]() ![]() -------------------- |
kondzioff |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 09.05.2005 ![]() |
![]() Według mnie najlepszy draco ![]() |
anagda |
![]()
|
parę nowych avatarków. mam nadzieję, że się spodobają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 16.09.2005 21:26 -------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi się oczywiście najbardziej podoba ten z Voldemortem!!! W ogóle preferuje takie czarne że tak powiem
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |