The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Tenebris69 @ 25.08.2005 18:48) Obrazki sa b. fajne, ale mnie na Remusa nie pasuje gościu w ogóle. ![]() Może ja jakaś dziwna jestem, ale wyobraźam go sobie zupełnie inaczej. ^^ jak? :> -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Twój "Młody" był już kilka razy
![]() Ten pierwszy beznadziejny, herbata fajna, On ładny ![]() -------------------- Motylem jestem.
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
1) Remus jako Książe Półkrwi
![]() http://i2.photobucket.com/albums/y18/calad...s/lupin-hbp.jpg 2) Remus z- niestety- Snapem w tle http://www.jareth.com/snapelupin0.JPG 3) Młody Remus http://www.disanthus.com/dis/index-2.html musicie kliknąć na Galerię i FanArts- bo inaczej nie chce się wyświetlić 4) Remus w trakcie przemiany http://img.photobucket.com/albums/1003/kei...tter/scream.jpg 5) Remus przed domem http://img.photobucket.com/albums/v449/nas...ins_colour2.jpg 6) Młody Remus http://www.artisticalley.org/gallery/data/...35650Lupin2.jpg Ten post był edytowany przez Mione: 25.08.2005 23:34 -------------------- ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
czy ta 1 to to co ja myśle? ==
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
A o czym myślisz?
-------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
avalanche |
![]()
|
bo jak to spoiler to ta osoba ma przechlapane i to mocno
jak nie to ma szczęście ale coś wątpie -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
Byłam w spoilerowni, I zapewniam Cię, że to nie spoiler. Ta osoba ma szczęście. Ten rysunek to ppo rpostu ''Co by było, gdyby''.
-------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
avalanche |
![]()
|
no to dobrze. jestem już przeczulona bo w zeszłym roku popsuto mi niespodziankę głupim wpisem na Onecie.
<jednak ma szczęście ;p> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Joan P. |
![]()
|
Ja mam gorzej, sama sobie popsułam, Następnym razem poproszę Mychę, żebyspuściła mi takie manto, że nie weim, gdy tylko zobaczy, że zaglądam do spoilerowni.
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Magya, jak sobie wyobrażam Remuska?
Hmm... Jasnobrązowe włosy. Niebieskie oczy. Szczupła sylwetka. Ale nie potrafię tego zebrać w całość. -------------------- ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Hmm... Jasnobrązowe włosy. Niebieskie oczy. Szczupła sylwetka. No własnie Lupin powinien być taki bardziej "wątly", jakby schorowany (przynajmniej dla mnie) Ja z tym opisiem wygladu przedstawionego przez Tenebris69 zgadzam sie w stu procentach ![]() Znajdzcie mi takiego, bo sama nie potrafie ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm no właśnie, radzę uważać na spoilery
![]() I OGLĄDAĆ to, co inni wklejają, żeby powtórzeń nie było. I wklejać te, które wam się podobają, a nie wszystko jak leci. :] Pokażę wam jeden sympatyczny szkic... tak się składa, że powstał trochę z mojej prośby... jeśli autorka go pomaluje, to będzie cudo! Remus i Lily Chyba niedługo kończymy, bo się troszkę tego zebrało. ![]() EDIT: Pościągałam prawie wszystkie, co tu podaliście... już mam swoich faworytów ![]() EDIT2: Nie wiem czemu, ale oprócz tego co Ava podała (TU), cholernie mi się podoba TEN. Nie mam pojęcia czemu, ale... hmm ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 26.08.2005 13:02 -------------------- just keep dreaming.
|
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Ech... Pokażę wam (jak znajdę!) jedyny obrazek Remusa jaki mi się podoba.
Wiem, że miało nie być z tej strony, no ale... ![]() Remus Nie jest tu do końca zgodny z moim wyobrażeniem, lecz w ostateczności mógłby być. W ogóle wszyscy Huncwoci z TCoK (The Chambers of Keys) pasuja mi całkiem, całkiem... ^^ I Lily również. -------------------- ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Owszem, ale w tym Remusie mi się jego włosy nie podobają
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
grlouiee |
![]()
|
Co do tego Lupina, to ogólnie ujdzie. Tylko te włosy jak dla mnie powinny byc innego koloru
![]() Ale i tak jest ok ![]() A jak bedziemy wybierać najlepszego Remusa ? Przez glosowanie czy coś w tym stylu ? ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Tenebris69 |
![]()
|
A mnie się właśnie włosy podobają. Może tylko za bardzo napuszone.
![]() Offtop: zauważyliście, że parce na TCoK zostały opatrzone takim napisem. Chyba, żeby nikt nie ściagał i nie używał. ![]() -------------------- ![]() |
kkate |
![]()
|
Ja też
![]() ![]() No tak, ja wrzucę wszystkie w jeden folder na Photobuckecie, i potem jakoś wybierzemy najlepsze ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
grlouiee |
![]()
|
QUOTE No tak, ja wrzucę wszystkie w jeden folder na Photobuckecie, i potem jakoś wybierzemy najlepsze ![]() Można by też było zrobić dwie kategorie : młody Lupin, chodzący do Hogwartu i starszy ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
kkate |
![]()
|
Tak, to też mam zamiar zrobić
![]() Będzie as soon as possible. -------------------- just keep dreaming.
|
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Kkate super obrazki. Zaraz bede mial wszystkie na dysku. Reszte zresztą też
![]() Najlepszy obarazek (lub zdjęcia ![]() QUOTE(grlouiee @ 25.08.2005 12:38) Naprawde niektore grafiki, sa swieetnee ![]() Joan P. dziki taniec Syriuszkaa Rlz ![]() No to ja też cos dodam, coś co lubimy najbardzije, czyli Huncwotów ![]() 1. Po egzaminach (...) Ten obrazeczek rox !!! ![]() QUOTE(avalanche @ 26.08.2005 10:41) no to dobrze. jestem już przeczulona bo w zeszłym roku popsuto mi niespodziankę głupim wpisem na Onecie. <jednak ma szczęście ;p> Hu!hu! a jak przeczytałem opis to normalnie mnie zaczynało nosić już komptuer był na parapecie (za dużo by mu się nie stało 1 piętro) a konto na usunięciu. Na szczęście przeczytałem jeszcze parę postów ![]() -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Magya |
![]()
|
kkate myślę, że narazie starczy tych rysunków. Może umówmy się tak, że teraz głosujmy na najlepsze rysunki. Ja zagłosuję później, bo musiałabvym obejrzeć jeszcze raz rysunki a teraz nie mam czasu
![]() -------------------- Motylem jestem.
grlouiee |
![]()
|
QUOTE kkate myślę, że narazie starczy tych rysunków. Może umówmy się tak, że teraz głosujmy na najlepsze rysunki. Ja zagłosuję później, bo musiałabvym obejrzeć jeszcze raz rysunki a teraz nie mam czasu ![]() Czyli jak głosujemy, tzn gdzie ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Magya |
![]()
|
Myślę, że trzeba wszystkie rysunki wrzucić do jednego posta ( ponumerować je ) każdy potem będzie podawał numer, który mu się najbradziej podoba, zliczymy głosy i wyłonimy zwycięski rysunek
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 26.06.2025 23:39 |