The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widzę że nam temacik usycha... wiec może niech nasza dzielna Tenebris69 pozbiera rysuneczki do kupy tak jak już wcześniej to zrobiono i zaczniemy głosowanie?
-------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Słuchajcie (czytajcie) mnie uważnie!
Jest źle z naszym klubem. Głównie dlatego, że mało osób jest na forum a co za tym idzie - w naszym temacie. Rozumiem, że zaczęła się (pfff.) szkoła, jest dużo nauki, ale na pewno każdy z nas chociaż raz dziennie, raz na dwa dni jest na forum. Postarajmy się jakoś podtrzymać ten temat, bo warto. Jak już rozwinie się jakaś dyskusja, to aż miło się pisze. Tyle, że nie ma tematów. Damy radę? (Tak!!!) ![]() No to od razu rzucę temacik: Czy gdyby nie było Snape'a to Huncwoci zachowywali się inaczej? -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Co racja to racja - uroczyście przysięgam, że będę knuć coś niedobrego, czyli pisywać w naszym Huncwotowym temacie, trochę częściej!
A więc, podejmując kolejny temat: Wydaje mi się, że nawet bez Snape'a Syriusz i James nie umieliby siedzieć cicho i spokojnie - tacy ludzie często po prostu szukają kozła ofiarnego, takiego czy innego, po to żeby się rozładować. Mam podobnych (lekko 'nadpobudliwych' (; ) kolegów w klasie i widzę, że nawet jeśli ich ulubionej ofiary nie ma w szkole, to oni i tak muszą znaleźć sobie kogoś do pożartowania. Moim zdaniem, sprawdza się tu zasada "jak nie ten, to inny", więc nawet gdyby nie Snape, na pewno znalazłby się ktoś, kto zazdrościłby Huncwotom takiej fajnej paczki, popularności etc. i przy okazji stanowiłby dla nich cel żartów. Pomyślcie tylko, gdyby Pettigrew nie był Huncwotem to myślę, że stanowiłby dla nich niezły cel. Sorki za motanie, ale trochę dzisiaj jestem śnięta (: Ten post był edytowany przez emoticonka: 20.10.2005 18:15 -------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Wasza dzielna Tenebris będzie musiała poprosić kogoś innego z zarządu o podsumowanie artów z Łapą, bo nie działa jej funkcja "kopiuj" na forach. Jeśli ktos wie co z tym zrobić - proszę o pomoc.
A przepisywanie tych adresów trochę... eee... czasu by mi zajęło. ![]() Głupi komputer. Co do klubu - cisza jest, to fakt. Ja sama nie mam ostatnio zbyt wielu wolnych chwil. :/ Przepraszam. ![]() Co do pytania... QUOTE Czy gdyby nie było Snape'a to Huncwoci zachowywali się inaczej? Nie. Snape był ich główna ofiara, ale jeśli by go nie było, jego miejsce zająłby ktos inny. Tylko ze może w mniejszym stopniu. -------------------- ![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
No fakt. Ostatnio coś tu pusto było. Jak otwierałem temat to wszędzie pełno pajęczyn
![]() A co do tego pytania to o ile wszyscy Huncwoci nie lubili (jakie łagodne określenie:) ) Snape'a to szczegóła nienawiść rozkwitła między nim a Jamesem. Snape zazdrościł mu sławy. Przedewszystkim tego, że był tak dobry jako szukający. Myślę, że nawet jeśli nie byłoby Severusa Snape'a to nasi wspaniali Huncwoci znaleźliby sobie kogoś innego tego typu. Może wtedy wszyscy traktowaliby go jak nasza Czwórka Snape'a w równym stopniu, a nie, tak jak w tym przypadku, tylko James pałałby prawdziwą nienawiscią. -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się wydaje, że oni byliby inni. Przecież nikt tak na nich nie działał jak Snape. Chociaż dalej robiliby kawały i "świetnie" się bawili. Możę słowo "nienawiść" w stosunku do Snape'a jest zbyt duże? Oni po prostu się z niego nabijali, ale czy nienawidzili? Czy on im coś złego zrobił? (jak czegoś nie pamiętam z książki to wybaczcie, mam za sobą noc historyczną :/)
I ja postaram się pisać częściej. Jeżeli tylko czas mi na to pozwoli. A możeby spotkanie na czacie? :> -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
QUOTE(Magya @ 20.10.2005 20:59) A mi się wydaje, że oni byliby inni. Przecież nikt tak na nich nie działał jak Snape. Chociaż dalej robiliby kawały i "świetnie" się bawili. Możę słowo "nienawiść" w stosunku do Snape'a jest zbyt duże? Oni po prostu się z niego nabijali, ale czy nienawidzili? Czy on im coś złego zrobił? (jak czegoś nie pamiętam z książki to wybaczcie, mam za sobą noc historyczną :/) I ja postaram się pisać częściej. Jeżeli tylko czas mi na to pozwoli. A możeby spotkanie na czacie? :> Nie mówie, że wszyscy. Chodzi mi tylko o Jamesa. Może rzeczywiscie troche wyolbrzymione określenie, ale jednak chyba były jeszcze takie osoby, których James nie lubił. A w HP opisane jest tylko kilka razy jak to oni się niecierpili. I, że dlatego teraz Snape niecierpi Harry'ego -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Z tym się zgadzam. James i Snape jeśli się nie nienawidzili, to baaaardzo nie lubili, a za różne chamskie kawały itp Snape tak traktuje Harry'ego.
Potterman: jeśli odpowiadasz na posta, który poprzedza od razu Twój, to nie musisz go cytować... ![]() -------------------- |
potterman |
![]()
|
A no właśnie
![]() ![]() A jeśli chodzi o tego edita to zdawało mi sie, że ktoś pisze w tym temacie i wolałem tak zrobić gdyby jakis post się pojawił przed moim ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Spotkanie czatowe na życzenie (a więc macie być, jasne? a nie jak ostatnio...).
OGŁOSZENIE W niedzielę (23 października) odbędzie się drugie spotkanie klubowiczów TM o godz. 18:00. Jeżeli tym razem nie zjawi się przyzwoita ilość osób czat zostanie zawieszony. Jest mi także nieprzyjemnie ogłosić, ze wszyscy olali sobie konkurs. Wiem, ze pewnie macie dużo zajęć, ale domagacie się działania klubu, chcecie konkursy, ale oprócz tego ktoś musi brać w nich udział! Ten post był edytowany przez Tenebris69: 22.10.2005 14:50 -------------------- ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Kto mi powie jak mam wlaczyc Jave ? Bo mi znowu zaden chat nie wejdze, nie smiac sie , nie ironizowac tylko pomoc kolezance w biedzie , proosze :*
![]() A co do tematu, to mysle , ze nie ma Snape`a jhest ktos inny. Czyli Huncwoci dokuczaliby komuś innemu, chociaz Snape jest przeciez taki niepotarzalny ;D -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Hm, Tenebris, to nie tak że sobie konkurs olałam - prawdę mówiąc zapisałam się do TM ze względu na ten konkurs literacki i zaczęłam pisać - ale jak to zawsze bywa, wena jest bardzo kapryśnai zamiast wysmażyć krótką opowieść o jednym z Huncwotów wyszło mi takie w zasadzie nie wiem do końca jeszcze co, ale o Lily... Przepraszam ): następnym razem obiecuję się poprawić. A jeśli tylko nie złapię niedzielnego szlabanu, na czacie oczywiście się pojawię.
-------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a o której jest ten czat?
|
Magya |
![]()
|
To możę rzucę następny temat do "rozważań":
Co by robili Huncwoci gdyby Harry tamtej nocy zginął (chodzi mi o noc, w której zginęli jego rodzice) ? P.S. huhuhu 700 post ;] Ten post był edytowany przez Magya: 21.10.2005 21:58 -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
Myślę, że Syriusz poleciałby gdzieś na motorze, którego nie pożyczyłby Hagridowi, bo nie byłoby takiej potrzeby, i ukrywałby się tak długo jak byłoby trzeba. Lupin pracowałby w Hogwarcie moze trochę dłużej bo może nie wydałoby sie, zę jest wilkołakiem. Peter najprawdopodobniej i tak dołączyłby do Czarnego Pana, a sytuacji Jamesa raczej by to nie zmieniło. Zakon działałby normalnie, możliwe tylko, że Syriusz nadal by żył.
@up Congratulation ![]() Ten post był edytowany przez potterman: 21.10.2005 22:10 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Magya |
![]()
|
Dzięki
![]() A mi się wydaje, że Syriusz by nie zginął. Glizdogon na pewno przeszedłby na stronę Volda, a Remus? Co do Remusa to w ogóle nie mam pomysłu. Nie wiem czy uczyłby w Hogwarcie, nie wiem czy... ( nie mogę bo to spojler ;P) Syriusz możę nawet nie uciekłby z Azkabanu. -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
ty to chociaż napiszesz, że nie chcesz pisać spoilerów a inni to sypią tekstem z HPikP bez żadnych skrupułów
![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Magya |
![]()
|
A możę gdyby Harry zginął to Syriusz pałałby jeszcze większą nienawiścią do niego i jeszcze bardziej chciałby go zabić? Bo chciałby pomścić i Jamesa i Lilly i Harry'ego. A Remus chyba by mu na dodatek pomógł ;P
-------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
Możliwe. Ale gdyby Harry nie miał tej wizji o Syriuszu pojmanym w Departamencie Tajemnic lub gdyby Stworek nie okłamał go, to możliwe, że członkowie Zakonu nie dowiedzieliby się o tym, że śmierciozercy tam są. Ale możliwe, że Czarny Pan nie przybyłby to Ministerstwa, bo nie miałby kto zabrać dla niego tej przepowiedni. O ile więc Syriusz nie zginąłby potem w jakieś innej walce to ndal mógłby żyć.
Fajny avatar sobie wstawiłaś ![]() Ten post był edytowany przez potterman: 22.10.2005 14:22 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Magya |
![]()
|
Dzięki ;P Uwielbiam tą panią, jak koń owies ;p
[/offtop] To co napisałeś ma sens. Teraz myślę, żę to Stworek przejdzie na stronę Volda ![]() Czerny Pan nie przybyłby do Ministerstwa a Syriusz by żył. -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
A no właśnie. To pewni stworek odegra kluczową rolę w VII części
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Przepraszam za niedopatrzenie. Czat jest o 18:00. :] -------------------- ![]() |
Magya |
![]()
|
Postaram się być na czacie ;] O ile nie będę się uczyć ;P
-------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
Ja też sie postaram i mam nadzieje, że będzie więcej osób, bo jak będą 3-4 to się nie opłaca i równie dobrze można na gg
![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Próbowałam zebrać razem wszystkie arty o Syriuszu ale mi się nie udało
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 12:26 |