The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej! Nie dałoby rady przełożyć czata na dwudziestą? Bo ja musze iść do Kościoła na osiemnastą!
![]() |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra to zaczynamy głosowanie. Najlepiej żeby osoby biorące udział w konkursie nie głosowały albo nie głosowały na swoje arty. Dobra ja się wypisuje i nie glosuje bo moje propozycje są w konkursie. Czas oddawania głosów: do 29 !!!! ja 30 postaram się już dać znać kto jest zwycięzcą
![]() P.S. dzieki Mione kawal dobrej roboty ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Mrrrau... Te obrazki są naprawdę niezłe! Ciężko wybrać tylko trzy... (bo podejrzewam, że zasady takie same jak przy wyborze Jamesa, ne?) Okej, niech stracę: 9, 16, 24 (:
-------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Mione - jesteś wielka! :*
Katarn - przykro mi, nie ma sensu już przekładac czata, jest zbyt późno. ![]() I moje głosy: 9, 10, 33 -------------------- ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
1,9,31
wszystkie rysunki są świetne. Przy niektórych kopara opadała mi na ziemię. Jestem pod duuuużym wrażeniem ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Moonchild |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 120 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: z daleka ![]() |
no to ja tez zagłosuję: 2, 9, 16
-------------------- ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Moj głosy : 9, , 10, 30.
A na chacie było bardzo fajne i mile grono kobiece ![]() A ja jestem geniuszem, i udalo mi sie zainstalowac jave ;P ( nienawidze wszelkiego rodzaju instalacji..;D) -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zacznijmy od tego, że miało być niby dużo osób na czacie. Ale i tak było fajnie dziewczynki
![]() -------------------- Motylem jestem.
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Nie byłam - rodzinka mnie wygoniła do kościoła :/
I mam jeszcze taką sugestię: następnym razem, bardzo, bardzo, bardzo proszę, róbmy czata tak po 20, oki? Wtedy już nie ma Mszy w kościele (; -------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie, nie po dwudziestej po wtedy są spotkania mojej pogańskiej sekty!
![]() Dobra, głosuję na: Stary Syriusz Jeszcze jeden i młodzik Ten post był edytowany przez Katarn90: 24.10.2005 15:55 |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam małą prośbę głównie do Katarn90 i Ania* - podajcie numerki wybranych rysunków. Tak będzie mi łatwiej wyznaczyć później zwycięzcę... choć już widać który rysunek najbardziej się podoba.
![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Szkoda, że można tylko na 3 głosować, bo wszystkie są fajne. No, ale skoro tylko 3 to niech będą : 5, 7 i 23.
-------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Katarn90 |
![]()
|
Racja trochę namieszałem. A zatem głosuję na: 2, 8, 18. I oby wygrały
![]() Ten post był edytowany przez Katarn90: 25.10.2005 16:54 |
Magya |
![]()
|
ale tu cichooo
zaproponowałam naszej kochanej Tenebris czat, ale z powodu jej nieobecności musimy poczekać na oficjalny termin ![]() Zarzućcie jakimś tematem, bo nudno ;/ -------------------- Motylem jestem.
em |
![]()
|
Faktycznie, trochę się zrobiło głucho tutaj...
Hm... temat mówicie? kurczę, coś bym może i rzuciła, ale musiałabym przeglądnąć cały temat jeszcze raz, żeby sprawdzić, czy się nie powtórzę, a na razie nie mam na to czasu (cholerne deadline'y *#$%#*) Ale jak ktoś bardziej obeznany coś wymyśli, to bardzo chętnię się poudzielam ![]() -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A wiec, może coś takiego (lepszy jakis temat, niz zaden
![]() Gdyby Nasi Huncwoci mieszkali w dzisiejszych , czasach, w XXI wieku, i byli by zmuszenie wykonywac "mugolska" prace, to co to by było..: Syriusz - doradca handloywy lub coś swiazane z marketningiem, no po prostu ma chlopak gadane ![]() James - oczywiscie wielki sportowiec ![]() Remus - wolontariusz, pan z opieki spolecznej, lub cos na wzór Janiny Ochojskiej ![]() Peter - kasjer w wieeelkim samoobsługowym sklepie, wykorzystywany przez szefa, zmuszany do ciezkiej pracy, za ktora nie dostaje wynagrodzenia PS. Chyba nie było takiego tematu, co ?! -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Magya |
![]()
|
Raczej nie
![]() Syriusz - Sprzedawca w salonie samochodowo - motorowym ![]() James - instruktor quiddicha, lub jakiegoś innego sportu Remus - zgadzam się, wolontariusz lub weterynarz Peter - raczej nie sprzedawca w sklepie tylko pakowacz ;P -------------------- Motylem jestem.
Katarn90 |
![]()
|
Syriusz - pewnie siedziałby w więzieniu ![]() James - sportowiec, cyrkowiec, aktor Remus - nauczyciel Przysposobienia Obronnego ![]() Peter - górnik |
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
Syriusz - pięć lat za napad z bronią
James - wuefista Remus - dziennikarz bądż felietonista Peter - barman lub sprzedawca w monopolowym* *Nie pytać. Ja zawsze Petera z alkoholem kojarzę. -------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
S - komandos
J - informatyk ;p R - lekarz P - asystent jakiegoś podejżanego biznesmena ;p -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Ciekawy temat.
![]() Widzicie? Jak chcecie, to nie potrzebujecie mnie do rozkręcania rozmów. :] Syriusz - hm, nie wiem; nie pasuje mi na sprzedawcę, na złodzieja też nie ( ![]() James - informatyk/policjant Remus - dziennikarz/weterynarz Peter - mafiozo (tzn. odwalałby brudna robotę za "szefa"/sprzedawca w monopolowym lub spozywczaku -------------------- ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz-nie widze go jako przestepcy, ale na przykald adwokat
![]() James- moglby zostac trenerem polskiej reprezentacji w pilce noznej (moze zaczeliby wygrywac) ![]() Remus-pracowalby pewnie w PCK, caritasie albo czyms podobnym Peter- jak dla mnie bezrobotny skazany na laske innych ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Magya |
![]()
|
QUOTE(Tenebris69 @ 30.10.2005 16:23) no nie no, chyba przesadziłaś ;P on to bardziej na takiego sprzedawcę z "Żabki" mi pasuje ;P -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 14:26 |