The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm, 2 listopad już minął ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
mi sie polowa nie otwiera
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Podejrzewam, że są jakieś błędy w linkowaniu. Pozwolę sobie je poprawić, ok? (mam nadzieję, że się Goomisia nie obrazisz (: )
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (tu nie jestem pewna, wygląda na to, że mają blokadę hotlinkowania, więc zmieniłam linka na bezpośredniego do nich (: ) 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. (to samo co w przypadku nr. 8 (: ) 16. Wyszło mniej, bo dwa się powtarzały, a jedna strona (MirrorDance) w ogóle się nie otwiera. (: -------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
3, 9, 10
chociaż żaden z tych Peterów nie jest odzwierciedleniem "mojego" Petera ![]() -------------------- ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
9, 10, 11...
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Ginny |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 19.10.2005 ![]() |
hmmm... trudny wybór... 3, 9, 14 - świetne
-------------------- Uwierz w noc. To ona cię przywiodła tu.
|
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Przepraszam, ale jak jak zwykle robie wszystko na ostatnia chwile ..;/
A swoja droga to po co komu referat pod tytułem "Polacy pod zaborami" ??Grzecznie sie pytam ;/ Wiec, moej głosy to: 9, 10, 5 *** A co do pytania postawionego pzrez Magye to...Napewno, nie byliby tak znani i pamiętani w Hogwarcie. Naweet naajmadrzejsci uczniowie nie są tak zapamiętywani, jak wlasnie ci psotnicy (Chyba, ze zdjecia prymusow wisza sonie na korytarzu, tak jak w mojej szkole ![]() Czy staliby sie bardziej szanowani? Hmm moze w pewnej grupie osób, które nie mają poczucia humoru, wyobrażni, w grupie takich "prawidziwych dorosłych" (tak, tak czytamy Małego Księcia ![]() *** I wszystkigo najlepszego z okazji urodzin dla Goomisi ;** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
3,10,14
-------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
3, 14, 16
Przyłączam się do życzeń :*** ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może lepiej nie mówić które to urodziny.
![]() ![]() jak wklejałam linki wszystko było ok. nie wiem co się zwaliło. A glosujemy do 12 listopada – 1 mi uciekła... ![]() Może temacik…. Jakby nasi ulubieńcy mieli synów… to na jakich ludzi by ich wychowali? Czy by się zakolegowali i stworzyli grupę jak ojcowie? – pomijam tu fakt, że Potter nie żyje (Jak by wychował Harry'ego gdyby żył). -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Magya |
![]()
|
Remus wychowałby syna na przykładnego obywatela, lecz ów synuś mógłby się buntować przeciw nadopiekuńczości ojca
Syriusz, miałby syna bardzo podobnego do siebie, lecz trzymałby dyscyplinę ![]() Peter - nie było pytania ;p ![]() -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
James - Myśle, że chciałby wychować Harry'ego na swoje podobieństwo, ale nad wszsytkim czuwałaby Lily, wiec efekt końcowy byłby taki, ze Harry byłby taki jak teraz
Remus - Napewno starałby się żeby jego syn był dobry dla otoczenia, pomagał słabszym i był raczej spokojny i zawsze opanowany Syriusz - Jego syn miałby chyba najlepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Peter - Cóż...nie wiem czy wiedziałby jak go zrobić ![]() 100 lat Emo :*:*:* ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez potterman: 10.11.2005 23:27 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A więc...
James - myśle, ze chciałby, aby Harry był podobny do niego. Od najwcześniejszych lat, wypracowywal by w nim, zamiłowanie do sportu, szkolilby go i podpowiadal co i jak. Ale uważam również, ze chciałby, aby jego syn był niezmiernie odwazny i szlachetny. Remus - Dobry obywatel, który pomaga wszystkim inny w potrzebie. Jeśli synuś/córka by mili odpowiedni cechy charakteru, wszystko było by okej, ale gdyby byli hmm nerwowi, i zupelnie inni niż kochany Lupin, to tak jak już wczesniej Magya wspomniala, buy sie buntowali. Syriusz - Z jegnej strony pozwalałby na duużo rzeczy, np. nocne wypady z kolegami, znikanie na bliżej nieokreślony czas z domu, no ale z drugiej hmm tak jak w usalilby jakies zasady, ktorych nalezaloby przestrzegac. I oczywisice, zamartwiałby się o dziecko, tak jak o Harry'ego, będąc jego ojcem chrzesnym. Peter - Może dziecko mogłoby Go odmieni i sprawi, ze uwierzyłby w siebie. Byłby dumny z jego sukcesow, razem z nim płakałby nad porażkami. Tylko, czy nie 'żyłby życiem syna/córki'. No wiecie, ja nie mogłem chodzi na balet, no to nich on chodzi. Po prostu zmuszałby dziecko, do robienia rzeczy, których on nie miał szans wykona w młodzienczym wieku ;] ***** Wolne dni się zbliżają..może małe spotkano na chacie ? ![]() ***** Emo stoooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaat ;********** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Magya |
![]()
|
Ja jestem za spotkaniem na czacie
![]() Emotka wszystkiego :****** toast ![]() -------------------- Motylem jestem.
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Czy można się jakoś dopisać do tego fanklubu? Kocham Huncwotów, a w szczególności to chyba Black'a
![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Może poprostu zerkniesz na pierwszą strone, hm?....
QUOTE b ) Jeśli chcielibyście zapisać się do klubu, wyślijcie PM lub w inny sposób zgłoście się do Tenebris69 , lub, w przypadku jej nieobecności, do kogokolwiek z zarządu. Zgłoszenia przyjmujemy TYLKO W TEN SPOSÓB. Jeśli napiszecie post o treści "chcę się zapisać", będzie on po prostu zignorowany. Nie chcemy bałaganu. c) Po otrzymaniu twierdzącej odpowiedzi, zostajecie umieszczeni na liście członków Tak na wszelki, jakbyś nie doczytała ![]() A co do czatu...może jutro o 20:00...albo w niedziele? Ten post był edytowany przez potterman: 11.11.2005 11:20 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Magya |
![]()
|
a będziesz? Bo nie ma sensu robić czata jeżeli przyjdą tylko 4 osoby
![]() -------------------- Motylem jestem.
grlouiee |
![]()
|
No własnie, trzeba sie dogadac co i jak. Kiedy i o ktorej, bo znowu zjawią sie same dziewczynki ;D. Ale i tak bedzie fajnie
![]() Mi paduje dzsija, i jutro, gorzej w niedziel,ale moze znajde czas ;] -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
dominisia888 |
![]()
|
czy moglby mi ktoś wytlumaczyć o co chodzi z tym Waszym chatem.... jestem tu stosunkowo nowa i nie do końca się jeszcze we wszystkim orientuje.. .
![]() a chętnie wezme w czymś takim udział... -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Magya |
![]()
|
co jakiś czas organizujemy spotkanie klubu na czacie. Link to czata znajdziesz na początkowej strone w poście informacyjnym
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
dominisia888 |
![]()
|
dziekuje za info
![]() ![]() ![]() to ja jestem za... dzisiejszy wieczor to doskonaly termin ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Magya |
![]()
|
tylko trzeba złapać Tenebris lub kogoś z zarządu aby ustaliły termin. Ale mi też pasuje dzisiejszy wieczór
![]() dominisia - nie ma za co ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
grlouiee |
![]()
|
QUOTE W ogóle nasz czat wymiata ;d Dokładnie, dokładnie ;D Fajnme rzeczy, sie zawsz ena czacie zdarzaja ;D QUOTE chcesz kawałek czekolady? ;p Ja chcem, ja chcem ;P -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Magya |
![]()
|
a to prosze bardzo
![]() ![]() /offtop jakiego Huncwota chciałybyście na męża i dlaczego? Remus:*** Ten post był edytowany przez Magya: 11.11.2005 15:08 -------------------- Motylem jestem.
grlouiee |
![]()
|
Dziekii
![]() QUOTE jakiego Huncwota chciałybyście na męża i dlaczego Ja się zastanawiam pomiedzy Remusem a Syriuszem. Dlaczego ? A wiec... z Lupinem, byłoby mi dobrze, zawsze mogłabym na kogo liczyc, wiedziałabym, ze nigdy by mnie nie zostawił, opuscił w potrzebie. Zawesze byłabym pewna jego uczu, wiedziałabym, ze jeśli tylko pproszę, zgodzi się na wszystko. Nie wiem, czy troche takie życie nie byłoby nudne, a raczej monotonne. Z góry wiedziałabym, ze tak najprowdopodobniej bedzie az do śmierci. A z Syriuszem ? Z Syriuszem, to chyba każdy dzień byłby inny, nietopowy, niesamowity, trudny do przewidzenia. Nie wiedziałabym co mnie czeka, wiec życie byłoby dla mnie niespodzianką i zagadką. Ale wady też są. Nie wiem, czy mogłabym do końca zaufac Syriuszowi, tzn. możliwe, że byłabym troche o niego zazdrosna, jeśli nie wiedziałabym dokąd wymyka się w nocy. Podsumowując, mi by najlepiej na przyszłego kandydata małżonka pasował taki remix Syriusza i Lupina, tak pół na pół i byłoby idealnie ![]() Swoją drogą fajny temat ![]() **** A ja awansowałam, a ja awansowałam! Ścigający! ;D I'm the best ;P -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 19:12 |