The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
zdecydowanie Syriusz
![]() kocham szalonych mezczyzn, a z nim napewno bym sie nie nudzila, kazdy dzien bylby inny... i wyobrazcie sobie to przejazdzki jego motorem w cudowna ksiezycowa noc ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Dla mnie, jako faceta, to raczej średnia przyjemność mieć za męża któregoś z Huncwotów
![]() ![]() A jesli chodzi o chat to dzisiaj pasuje mi idealnie -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm. Fajny temat
![]() Muszę powiedzieć że choć Lupina i Syriusza zawsze lubiłam tak samo, to jako postać literacka bardziej interesujący wydaje mi się Syriusz. Jako postać literacka-podkreślam. W żuciu prywatnym wprawiłby mnie w berserk, swoimi nastrojami, humorami i wybuchami temperamentu. A więc jako małżonek- Remus. Spokojny, ciepły, niezawodny, odpowiedzialny, kochany Remus ![]() -------------------- ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A Mione, jak Ci z czatem pasuje?
To możę umówmy się wstępnie na jutro o godzinie 18.00 poczekamy na akceptację zarządu i zibaczymy ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 11.11.2005 19:33 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Najciekawszym Huncwotem jest dla mnie Syriusz. Czasami cywa nieobliczalny i jest porywczy
![]() ![]() |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcecie czat ???- bedzie czat!!!!
PM do Ten właśnie wysyłam... ale wstepnie to już szykujcie liste tematów:P -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
dziękuję za życzonka (:
Najfajniejszym mężem byłby chyba James - chociaż myślałam też o Remusie. Mimo wszystko wydaje mi się, że z nim byłoby trochę nudno. Nie da się ukryć, że Syriusz to nieporównanie ciekawsza osobowość, ale nie byłabym pewna, czy jest wierny - taki lekkoduch.. ![]() ![]() -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Pisałam wcześniej. Tenebris nie ma internetu, więc decyzję musi podjąć ktoś z zarządu.
Pozdrawiam śmiesznie ;] -------------------- Motylem jestem.
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE jutro o godzinie 18.00 Może byc ![]() Czyli w końcu to spotkanie to dziś (tj. sobota) o 18.00 ? :> ![]() QUOTE ale wstepnie to już szykujcie liste tematów:P Tematy, jak zwykle napłyną same na chacie, no ale pomyślec nie zaszkodzi ;] -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Jeśli Tenebris nie ma, to do kogo mam wysłać PM z prośbą o przyjęcie do Fanklubu ^^?
|
Magya |
![]()
|
Do Goomisi może
![]() -------------------- Motylem jestem.
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
heeej, dlaczego spotkania na chacie są zawsze tak pózno?o tej porze to ja na dwórku pomykam, nie można by tak o 12??
![]() -------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Dzięki za radę Magya.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 15:42 |
Magya |
![]()
|
szczególnieo tej porze jest zimno i ja przeważnie siedzę w domu ;p i chyba nie tylko ja ;p a o 12 to jeszcze się śpi ;p
-------------------- Motylem jestem.
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Z tym pierwszym muszę się zgodzić.Wiem, co to znaczy siedzieć w domu ^^. Więc nie tylko Ty ^^.
Ale drugie: nie wyobrażam sobie jak można spać do 12 (chyba trzeba być bardzo zmęczonym). Ja śpię krótko - wstaję zazwyczaj 7.30, a najpoźniej to chyba 8 ^^. Ale zależy od trybu życia. Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 15:58 |
Magya |
![]()
|
Znaczy się wiesz, różnie to bywa. Jak się jest mocno zmęczonym to 11, 12 max. A jak się jest mniej zmęczonym to gdzieś 8,9 i wstaję. Sprawdzone na największym śpiochy teraz już IV RP - na mnie
![]() /offtop pamiętajcie - czat dziś o 18.00 ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 12.11.2005 16:20 -------------------- Motylem jestem.
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Szkoda
![]() A co do tematu to uważam że najlepszym kandydatem na męża byłby James.Przypuszczam że:P jest opiekuńczy, troskiliwy i stały w uczuciach:> -------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A kto go tam wie :] A ja mogę przyjść na ten czat ^^?
Magya: A mi się wydawało, że największym śpiochem świata jest moja siostra ^^. Widocznie jesteście sobie równe ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 16:45 |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie nie bedzie... a chcialam byc...
![]() no ale lodowisko otworzyli abylosmy z klasa juz dawno ustawieni na lyzwy jak tylko otworza lodowiska... moze nastepnym razem... -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A u mnie otwierają w następny weekend. Oczywiście już się umówiłam z Gośką, że idziemy od razu po HP (niestety za 2 tyg.)na łyżwy ^^ (niedaleko jest nawet)
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 16:50 |
dominisia888 |
![]()
|
my po filmie tez napewno idziemy ;p a u nie to raczej sie smiac bee ze mnie bo ja nie potrafie jedzic na lyzwach... no ale od czego sa przystojni faceci... zeby na nich wpadac i zeby mnie nauczyli a w razie czego zebym milaa na kogo upasc
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ech luusdzie, nei bede mogla byc obecna na chacie ;(
Bardzo mi przykro, ale dopiero teraz sie o tym dowiedzialm. Jeszcze raz pzrepraszam ![]() No może nastepnym razem, naprawdę i jesczze raz sorry buu ![]() Edit : Ale tak godzinka , no półtorej później mi pasuje ;D Ten post był edytowany przez grlouiee: 12.11.2005 17:47 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Hm, no to w takim razie kto będzie? Ja i Magya?
[ps. też bym na lodowisko poszła (na 18), ale dzisiaj jestem przykuta do kompa - piszę pracę (w przerwach w pisaniu na magicznym, oczywiście) xD] -------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Emoticonko, ja też na pewno będę mimo, że (jeszcze) nie należę do fanklubu. Wiesz, ja oglądam TV w przerwach w postowaniu na magicznym ^^
PS. A kto by nie poszedł na lodowisko? ;D Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 17:51 |
Magya |
![]()
|
Miejmy nadzieję, żę będzie więcej osób. Następny czat dostosujemy tak, aby wszystkim pasowało grlouiee
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 22:57 |