The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
No i czat trwa....Szkoda, że tylko 4 osoby
![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
dlaczego?, fajnie jest
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Ciężko się myśli jak wokoło tylko kobiety
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ty nam tu oczu nie mydlij!
![]() -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
No i koniec czatu... Fajnie było i żałujcie, że nie byliście
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Było fajnie, ale ty nas tu potterman nie podpuszczaj
![]() ![]() A na czacie było fajnie.... Siedzieliśmy ja, Magya, Emotka i potterman (Taki żywot mężczyzn-zazwyczaj na końcu) |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ech czytając wasze wypowiedzi, to naprawe musiło byc fajnie
![]() No szkoda, ze mnie w tym wszystkim nie było ![]() Ale następnym razem obiecam się stawic! ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety na czat nie dotarłam
![]() ![]() ![]() PS. Powitajmy nowego klubowicza - Dorcas Ann Potter ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja byłam na pizzy
![]() Witamy, witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyab wszystkie z możliwych pustych kcal ;] -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Dzięki, dzięki za te
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Utyję przez Was, no ![]() ![]() |
grlouiee |
![]()
|
O ogórkach zapomniałas
![]() ![]() QUOTE No, proszę Państwa, kiedy następny xD? Się dogadamy ![]() A może tak jakiś mały temacik ktoś zarzuci? Ostatnio o wakacjach było, o partnerach, o dzieciach, to może hmm no myślmy, myślmy ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Witamy, Dorcas, witamy
![]() [offtop] właśnie miałam przed chwilą ostry dyżur w domu - akwarium zaczęło przeciekać i teraz rybki siedzą w wiadrze, a szafka się suszy ![]() A co do tematu: (pewnie było, ale) z czego chłopaki w szkole byli najlepsi, a z czego najgorsi? a może byli pupilkami któryś nauczycieli? ![]() -------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
[offtop] Ciekawe te rybki
![]() Chłopcy. Chyba jasne, że z wf'u. U mnie w szkole na basenie facet się darł że chłopcy przepłynęli "o 3 długości więcej". A teraz nie ma nic do powiedzenia, bo dziewczynki pływają szybciej od chłopców ^^. To co z tymi numerami gg? PS. Emoticonko, kiedy będziesz na gg ![]() |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Syriusz - wg mnie olewał równo wszystkie przedmioty, ale nauczyciele patrzyli na niego z przymrużeniem oka
James - dobry, choć się nie uczył. W 1 klasie król z latania, potem pewnie standard: transmutacja, zaklęcia. no i pupilkiem raczej nie był, zważając na jego psoty Peter - on chyba nie był dobry z niczego. Remus - taki kujonek ![]() |
grlouiee |
![]()
|
QUOTE Może wymieńmy się numerami gg? 3758460 ;] QUOTE właśnie miałam przed chwilą ostry dyżur w domu - akwarium zaczęło przeciekać i teraz rybki siedzą w wiadrze, a szafka się suszy A ze zwierzakami, to dzisja były przekręty. Mnie pies sledzil, a mojej kolezance zgwałcił noge ;D QUOTE z czego chłopaki w szkole byli najlepsi, a z czego najgorsi? a może byli pupilkami któryś nauczycieli? James - oczywiście z Quidicha, pewnie pupilek p. Hooch i samego Dumba. Syriusz - jak wyżej ![]() Lupin - wydaje mi sie, ze transmutacja, obrona przed czarna magią to była jego pasja. Może prof McGonagall ? Peter - tak mi się teraz z zielaerstwem skojarzylo, ojn to taki sam gapa jak Nevill, wiec moze ten pzredmiot też lubił. A czy był kogoś pupilkiem, hmm nie wiem, może Sprout ? ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
QUOTE James - oczywiście z Quidicha, pewnie pupilek p. Hooch i samego Dumba. Syriusz - jak wyżej Lupin - wydaje mi sie, ze transmutacja, obrona przed czarna magią to była jego pasja. Może prof McGonagall ? Peter - tak mi się teraz z zielaerstwem skojarzylo, ojn to taki sam gapa jak Nevill, wiec moze ten pzredmiot też lubił. A czy był kogoś pupilkiem, hmm nie wiem, może Sprout ? W zupełności się zgadzam ![]() A teraz, grlouiee ja też Cię obdaruję: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A skoro nie lubisz ogórków to nie dam ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Bo jak ogórki, to tylko swieże w takiej sałatce jakiejs czy cuś ;D
I co my z taka ilością słodyczy zrobimy ? ;D A co do pomysłu Ani (Dorcas Ann Potter) z poodawaniem nr gg, to w ten sposób uważam, ze mozemy sie lepiej poznac i gorąco do tego zachecam, aby podawac tu swoje nr gg ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Nie, ma hipcia, nie ma ;D
"Aktualnie w moim brzuchu" xDD A jak my już z Anką o słodyczach, to może jaką czekoladę wybrałby każdy z Huncwotów ??:>:D James - Milka mleczna z dużymi orzechami, z dużymi orzechami Syriusz - biała Milka, tak rozplywająca się w ustach ;D Lupin - jakaś gorzka, bo wszystko słodkie by rozdał głodującym dzeciom w Burkina Faso ;] Peter - z nadzieniem, z nadzieniem, truskawkowym, bo chciałby pokazam, ze jego to stac na takie przyjemnosci ;D A tak w ogole Milka powinna mi dac i Ani wynagrodzenie za reklame ich produktow na forum ;D A co! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Tak, Milka powinna nam płacić za reklamę. Zaraz do nich mail'nę
![]() A ja uważam, że: James - Milka z orzechami i bakaliami Syriusz - tu się zgadzam, a jak by tam jeszcze dodać orzechy, to by było wręcz idealnie... Remus - Milka z dodatkiem toffi, on zawze taki słodki ![]() Peter- zwykła czekolada mleczna, zawsze się nie wyróżniał. Dzisiaj robimy kampanię Milce, to może jutro Landrynkom? Porównam więc od razu Landrynki do Huncwotów ^^ James- ach, ta truskawka Syriusz- zdecydowanie jest landrynką jabłkową ![]() Remus - ach, ta wisienka ![]() Peter - pomarańcza Teraz Landrynki też nam płacą. Ach, wzbogacimy się w tym miesiącu, wzbogacimy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biedny hipcio. Gośka! Widzisz, co zrobiłaś!!?? ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Ech a duch tego Biednego Hipcioa bedzie mi sie snil po nocach ;D
Na zawsze w moim sercu tylko Ty Czerwony Hipciu ;D A jak robic kampanie, to Landrynom też ;D Wiecej kasy dostaniemy. James - A taka malinowa, a nadzieniem również owocowym. Syriusz - Czekoladowa, a w srodku rozpływające się nadzienie, takie płynne, niby czała czekoladowa , a tu niespodzianka, i sie nadznie wylewa. I od razu Landrynka inna, bo zawsze trzeba patrzec co sie ma w srodku, a nie tlyko na obudowe ;D Lupin - I znowu najgorsza dostanie, bo biednym dzieciakom da, no ale jakby nie oddał to dostałby jabłkową ;D Peter - zwyklą, zwyklą, Peter nie szaleje z Landrynami ;D Robimy sie z Anką bogate, oj bogate ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Magya |
![]()
|
Oj dziewczyny nie offtopujcie mi tu!~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma ktoś ochotę? :> grlouiee moje gadu tylko na PM-ie ![]() -------------------- Motylem jestem.
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Szaleje, szaleje ;D Bo Peter mi się jakoś nie rozpływa w ustach. Szaleje za landrynami pomarańczowymi
![]() Proponuję teraz zrobić kampanię żelowym stworkom xD James- truskawkowy lew Syriusz- jabłkowy kot Remus - wiśniowy wilk ![]() Peter - pomarańczowy szczur Gośka, jaka firma produkuje żelowe stworki xD ;D? Ależ kochana Magyo my tu nie offtopujemy. Po prostu porównujemy Huncwotów do różnych produktow xD. Ale przyznaj, nieźle się uśmiałaś, nie? Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 12.11.2005 23:00 |
grlouiee |
![]()
|
QUOTE grlouiee moje gadu tylko na PM-ie ![]() To wyśluj, wyslij ;D James - a może by ten lew ![]() Syriusz - srebrny motor ;D Lupin - Czerwony Hipcio ;D Peter - szary, szary szczuur QUOTE Gośka, jaka firma produkuje żelowe stworki xD ;D? A nie wiem, nie wiem Haribo ?:> Dobra, dobra offtop ![]() A cole, cole chcemy ;D ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 18:51 |