The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Więc Gośka zeszła z neta, a ja dodam co planujemy jutro:
a) porównamy Huncwotów do napojów - jak zwykle będzie mnóstwo śmiechu ;D a pomysły przyjdą do głowy jutro ![]() Może nawet porównamy Hunćwoków do polityków. Więcej dowiecie się już jutro. Czy ja tu nie robię za dużo reklamy? Mam nadzieję, że uśmialiście się nieźle czytając posty moje i Gosi. Wiedzcie, że my też się świetnie bawiłyśmy. Jeśli nie chcecie podać swojego gg do ogólnej informacji prosiłabym o wysyłanie mi numerów na PM. |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
czemu ja sie ustawilam na lyzwy w takim momecie taka rozmowa mnie ominela... niezly shiz
![]() do napojow hmm??? Syriusz czarna kawa James sok pomaranczowy Remus coca-cola (bo on taki dobry a cola mna kaca pomaga ![]() Peter sok pomidorowy a moje gg to 5403929 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A żebyś wiedziała, że Cię mnóstwo śmiechu ominęło. Żałuj, żałuj, czasme siedzenie na forum okazuje się lepsze niż jeżdżenie na łyżwach. Załuj, żałuj.
A Czerwony Hipcio na zawsze pozostanie w myślach Gośki. |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
James - No wiadomo, że najlepszy był w lataniu na miotle
![]() ![]() Syriusz - napewno zdolny i z niczym nie miał problemów, ale chyba olewał sobie lekko wszystko ![]() Remus - wiadomo, dobry we wszystkim, spokojny, nie mail problemów z niczym i lubił się uczyć Peter - przeciętny we wszystkim, może lubił zielarstwo ![]() a co do numrów gg : Ci (a właściwie te ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
to się spotkamy kiedyś na gadulcu i będziemy gadulić
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
I mi sie moj pikny czerwony hipcio snil ;D
Na zawsz ew mojej pamieci ;P Naaa grupowym bedziemy gadac ;D Na grupowym ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
to jest fajny pomysl zeby na gg zrobic sobie taka mala konferencje... ludzi z fanclubu... powinnismy sie lepiej poznac moze lacza nas jaszcze jakies zainteresowania poza Huncwotami
![]() jak myslicie gdzie zamieszkaloby Huncwoci ?? Chodzi mi o panstwo albo miasto ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A śnił mi się, śnił ;D
To kiedy ta konferencja?? Uważajcie na mnie i Gośkę, przebywanie z nami jest niebezpieczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc wszyscy, którzy będziecie na konferencji uważajcie, bo możliwe że odwali nam z czerwonymi hipciami ![]() ![]() ![]() Dlaczego nikt nie wziął tych słodyczy!!?? ![]() A teraz robię kampanię soczkom owocowym: James - ach, ten sok jabłkowy Syriusz- wiśnia ![]() Remus - ach, ta pomarańcza ![]() Peter - == ;P Teraz mi już Tymbark za kampanię płaci. Gośka, przyłączasz się ![]() ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Gg łączy ludzi
![]() A więc.. Syriusz - Californijskie klimatyyyy ;P Lupin - Burkina Faso, bo tam bieda i ona tak pojedzie jako wolontariusz i mu sie spodoba i tam zamieszka. James - On to w Angli zostanie, może Londyn ? Peter - hmm, Chiny, zdecydowanie Chiny. Bedzie nosił ubrania Made in China, i bedzie tak dużo ludzie, ze napewno sie z kim zapozna ;P Syriusz - Coca Cola Light ;D, zaden soczek , tylko Coca-Cola ![]() Lupin - jabłkowy ![]() James - pamaranczowy ;P Peter - kawa. QUOTE Uważajcie na mnie i Gośkę, przebywanie z nami jest niebezpieczne Jesemsy faaajne ;D Włąsnie, własnie szykujmy konferencje ;D -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
dominisia888 |
![]()
|
masz shiz dziewczyno
![]() soczki ![]() James zielone jabluszko Syriusz truskaweczka Remus pomaranczka a Peter arbuz ![]() a konferencje mozna zrobic dzis jak chcecie... Aniu nie przebywalas ze mna wiec nie wiesz co jest niebezpieczne ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A tak, a tak.
A mi się śnił Czerwony Hipcio ;P Gośka, co ty masz z tym Burkina Faso ![]() James - New York, bo zawsze jakiś taki nowoczesny ^^ Syriusz - Pewnie jakaś California, albo Egipt ![]() Remus - Syberia, bo będzie chciał zobaczyć tamtejsze klimaty Peter - dom, bo on zawsze taki jakiś niepzorny, ale poczuj w sobie siłę lwa ;D No to kiedy ta konferencja? Proponuję wtorek o 18 I jak? Magya, potterman przekazał słodycze dalej, a teraz ich nie ma. Zjadłaś je przyznaj się! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak mamy nie być :> ? ;D Więc, jako że uwielbiam się dzielić to przekazujmy dalej ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Gośka, kiedy będziesz na gg? I co ty masz z tym Burkina Faso. Czerwone Hipcie rulez!!!! |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Czerwony hipcio rulez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wtorek o 18? nawet pasi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przekazuję dalje przekazuję ![]() Edit: ale myjesteśmy popieprzeni, nieprawdaż? ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 13.11.2005 13:52 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
dominisia888 |
![]()
|
na zyczeni Ani przekazuje dalej slodycze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hipciow na zapas dla Ani i Gosi ![]() James mysle, ze zostalby w Angli ale nie w Londynie tylko w Liverpool ![]() Syriusz w Redzie kolo Gdyni bo ze mna ![]() Peter nie mam pojecia moze Francja?? Remus Kambodza bo tam jest duzo potrzebujacych ludzi a on taki opiekunczy jest Ten post był edytowany przez dominisia888: 13.11.2005 13:55 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
grlouiee |
![]()
|
Nie, nie, wrtorek o 18.00 nie moge, moze godzinke pozniej ??;(
Burkina Faso, a tak z Koleżanką powariowalismy na tym puncie, bo to fajne panstewko jest i nikt nie wiem gdzie lezy ;D A na gg, bede jak napisze prace, wspierac mnie ducjhowo proosze!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyjde na nienażartą hipciaaami ;D Magya my jesteśmy faaaaaaajni ;D Ide pisa praace ;/ I apmietajcie wtorek o 18.00 odpada, ale o 19.00 moze byc ;D -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
dominisia888 |
![]()
|
ok to wtorek godzina 19 konferencja... bedzie sei dzialo oj bedzie sie dzialo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Nie, wogóle. Dobrze, że dokupiłaś czerwonych hipciów, bo u mnie w sklepie zabrakło.
Ale czekajcie, czekajcie!! Dostawa.. <kupuje czerwone hipcie> No to teraz specjalnie dla Gośki seria czerwonych hipciów [świeży wyrób, prosto ze sklepu]: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej nie było w sklepie ![]() My naprawde jesteśmy popieprzeni, Magya. Nawet nie wiesz jak bardzo. Ej, Domka, ja aż tak czerwonych hipci nie lubię. Dla Gośki, dla Gośki ![]() A teraz następna. Gośka z Burkina Faso, a Domka z Kambodżą. ![]() Wtorek 19:00. Obecność obowiązkowa. Własnie przyszło dziecko do sklepu kupić hipcie, ale już nie ma ;D Sorry, że nie przekazałam dalej słodyczy, ale więcej emotikonek nie można już wkleić, bo: Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość ;D Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 13.11.2005 14:04 |
dominisia888 |
![]()
|
co Ty chcesz od Kambodzy?? bardzo ciekawe panstwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie jeszcze hipciem sa wiec dostawa ![]() z jaka roslinka kojarza Wam sie Huncwoci?? James dab bo jest mocny Syriusz roza bo jest ladna i ma kolce, aon tez wydaje sie taka osoba... Remus kaktus i nie dlatego, ze ma kolce Peter z moja palma w pokoju... -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
James - palma
Syriusz - róża czerwona Remus- róża herbaciana Peter - jakaś roślinka doniczkowa Dzielmy sie ogórkami ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;D Tak, Afryka to bardzo ciekawy kraj.. Ach, ten Egipt, kojarzy mi się z Syriuszem. Domka, Ty tu nie zabieraj Syriusza innym fankom ![]() A teraz jem kanapkę z NUTellą ![]() ![]() ![]() Pyszna, pyszna. Nie mogę się doczekać WTORKU i godziny 19.00 Będzie super. Może powstaną inne czerwone hipcie poprawiające humor ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 13.11.2005 14:24 |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
odwala wam
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
dominisia888 |
![]()
|
no ba...
nie martw sie Aniu bede sie od czasu do czasu dzielic sie Syriuszem z innymi fankami ![]() a poki co slodkosci ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 13.11.2005 14:29 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
grlouiee |
![]()
|
A Burkina Faso jest faaaajne ;D
Jak znajde czas to wam coś o nim wkleje, jak narazie praca moja na polmetku jest ;D Dzieki, ze płełożone spotkanie na wtorek 19.00 ;********** Bo o 18.00 niemiecki mam ;/ Hipcie lubie, cho niezdrowe są ;D Inne słodycze tez, ale z umiarem ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puste kcal rlz ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anka nie lubimy ogórków, no chyba, ze surowe ;D James- tez mi palma pasuje Lupin - kwiat wyki ;D (nie pytajcie dlaczego ;D) P{eter - roslina doniczkowa Syriusz - jakies kwaity o mocnym zapachu ;D Jesmetmy swieeeeetni ! ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Daga: dzięki za komplement
![]() Nieprawda Gosiu. Jak ogórki to tylko i wyłącznie w sałatce. Na jedno wychodzi ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puste kcal rulez! Czerwone hipcie jeszcze bardziej. Utyjemy przez ten weekend ![]() Ależ Gosiu nie ma za co. |
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
Ale mnie tu dawno nie było........ Jej, co za strata...
![]() Wróciłam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Huncwoci po kolei. 1. Jako napój: James- kawa czarna (z fusami) Syriusz- teqila ![]() Remus- herbata czerwona Peter- neska rozpuszczalna 2. Jako owoc: James- hm... /burak/ może pomarańcza?... Syriusz- cytryna ![]() Remus- banan Peter- tak... arbuz jest trafnym stwierdzeniem. 3. Jako roślina: James- dynia Syriusz- palma kokosowa Remus- bambus Peter- fiołek 4. W miejscu dla nich idealnym: James- Manhattan Syriusz- Karaiby Remus- Tybet; Bombaj Peter- Brazylia ![]() Hipcie dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Moonchild |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 120 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: z daleka ![]() |
Kurcze kilka dni nie wchodziłam na forum a tu już sie wogle nie można pokapować o co chodzi..
![]() Jaka konferencja? O co chodzi? Jak bedzie we wtorek to ja niestety nie przyjde bo mam zajecia do 19... -------------------- ![]() |
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
Haw, ja również wróciłam, takoż za długą nieobecność przepraszam.
Napoje: James - wino, bo uderza do głowy Syriusz - ruski koniak Remus - Ognista Peter - wódka Owoce: James - burak! Syriusz - banan Remus - jabłuszko Peter - no i tu mnie macie... Arbuz ![]() Rośliny: James - palma, co mu odbija... Syriusz - orchidea Remus - rumianek Peter - to anemiczne coś w moim pokju... Miejsca dla nich idealne: James - Nowy Jork, tu się zgadzam. Syriusz - Hiszpania! Remus - Francja albo Polska w czasach PRL - u Peter - Berlin A za męża chcem Remusa. I Hipcie dla wszxystkich również ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 18:03 |