The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Nienormalne jesteście
![]() A co do tych tematów to może jeszcze będzieci ich porównywać do modeli drukarek? ![]() ![]() A z tymi żelkami to troche przesadzacie ![]() ![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
oj bedzie sie dzialo
![]() ![]() nie znam sie na drukarkach ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE Boję się co się będzie działo we WTOREK o 19:00 Nie wiem czy bede, muszę się uczyć ...No ale postaram się Potterman, nie komplemtuj tak tutaj... Nie podpuszczaj ![]() a) I tak wiemy, że przyjdziesz ![]() b) Wiesz, co do modeli drukarek to może nie. A ja mam HP coś tam, coś tam ;D Pasuje mi jakoś dziwnie do Syriusza ![]() ![]() ![]() Wiem i tak, że Ci się jakoś tak ta nauka ucieknie. Ale się nie zdziwcie, jak ja i Gośka dostaniewmy szajby ![]() O, widzę, ze moje i Gośki hipcie robią karierę na forum ![]() ![]() ![]() Kochani, podawajcie swoje numery gg, bo to ja organizuję konferencję. Taki mam kaprys i już ![]() To kto będzie we wtorek o 19? Przyznawać się... Jak wam się podobają hipcie-karierowicze? Czerwone hipcie.. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 13.11.2005 16:30 |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
W środe mam klasówke z biologii i nie wiem czy dam rade, bo będe sięmusiał uczyć
![]() ![]() To z tymi drukarkami to był sarkazm ![]() ![]() A co do tych waszych ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Nie zauważyłam tam sarkazmu.
![]() A czerwone hipcie rządzą. ![]() Ciekawe, jak Ty się tam kolego wetniesz w tą konferencję. Będzie się działo, będzie i to dużo ^^ |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
duzo to malo powiedziane
![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
potterman |
![]()
|
Jak to jak? Zaprosisz mnie do niej a ja nacisne TAK?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
dominisia888 |
![]()
|
nie sadze shizy sa chwilowe a do wtorku zalapiemy nowy...
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]() ![]()
|
No nie będziemy gadać tylko o hipciach. Zrobimy kampanię innym produktom, ale jak nauka przyjamniejsza to <papapa>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potterman |
![]()
|
Nie powiedziałem, że nauka jest przyjemna. Napewno jest bardziej pozyteczna niz gadanie o żelkach
![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
dominisia888 |
![]()
|
tak jest z wieloma rzeczami... nie martw sie nie bedziemy Cie zanudzac... a nauka jest wazna tyllko nie mozna przesadzac... a zaproszony pewnie i tak bedziesz... chyba, ze Ania chce urzadzic takie lessparty...
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
potterman |
![]()
|
Nie no spoko przecież ja wam nie będe mówił o czym macie rozmawiać
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
dominisia888 |
![]()
|
zaprosi zaprosi moja w tym glowa... a my chetnie posluchamy z czego lubisz sie smiac
![]() ![]() 100 post ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 13.11.2005 17:15 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Zaproszę? Fajnie wiedzieć. Zaproszę, zaproszę. Przecież my się tylko przekomarzamy
![]() |
potterman |
![]()
|
We will see
![]() ![]() ![]() @dominisia888 congratulation ![]() ![]() Ten post był edytowany przez potterman: 13.11.2005 17:22 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A ja? A ja? Mi też się należy Congratulation
![]() |
potterman |
![]()
|
Ty nie pisałaś kiedy miałaś 100 post
![]() ![]() Ten post był edytowany przez potterman: 13.11.2005 17:27 -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Nie podlizuj się
![]() ![]() ![]() Zaproszę, zaproszę i tak ![]() A kto jeszcze chce czuć się zaproszony to: ZAPRASZAM ;D |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
potterman nie zostawiaj mnie! Oczywiście też jestem nieźle rąbnięta ale one to już szczyt. Zaczynam się ich bać
![]() ![]() kult żelowego hipcia się szerzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: dominisia, dorcas gratki ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 13.11.2005 20:41 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Magya, wypraszam sobie
![]() QUOTE potterman, nie zostawiaj mnie To trza uwiecznić ![]() Ale nawet jak potterman'a nie będzie i tak się będziemy świetnie bawić ^^ Ale jak będzie to będzie fajnie (sz...) To kto oraganizuje? Ja, ja ! A kto będzie? Podawać gg, kogo nie mam bo ja organizuję ;P ![]() ![]() ![]() Kult? Jeszcze nie, ale idziemy w tą stronę ![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ja zjem, to oczywiste jest
![]() ![]() P.S potterman!!! -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja jestem Scigający ;D
Ooo jak ładnie ![]() Kult, kult ;D No moj nr gg znasz - 3758460. ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE Oczywiście też jestem nieźle rąbnięta ale one to już szczyt. Zaczynam się ich bać Nie no ja jestem przyjaznie nastawiona do spoleczenstwa ;D Ania oczywiscie tez ![]() Aaaa bedzie sie dzialo na tym grupowym , bedzie sie dzialo ;D Edit : A zapomnialam. Czy zauważyliscie, ze w ostatnim czasie nasz (jak to landie brzmi ![]() Macie Milki bo was lubie ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bic sie starczy dla wszystkich ;P Ten post był edytowany przez grlouiee: 13.11.2005 21:19 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Cudowny temat, w sam raz do OT.
Podliczmy głosy (mam nadzieję, że mogę ![]() 3. ++++ 5. + 9. ++++ 10. ++++ 11. + 14. +++ 16. + pozostałe: 0 I mamy mały dylemacik, bo równą ilość głosów uzyskały 3, 9 i 10 - robimy dogrywkę czy ogłaszamy winik ex equo? Może dogrywka: 3. 9. 10. Głosujemy do 17 listopada! -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Pewnie, ze dogrywka, wieksze emocje sa wtedy, a ja lubie emocje, wielkie emocje ;D
A więc zdecydowanie wybieram Petera nr 10. Raaaaaaaaaaandka w ciemnoo ;D W nagrode mozecie wybrac sobie kraj do ktorego chcielibyscie pojechac ;D Ależ oczywissicie, macie racje Burkiiinaaa Faaaso ![]() Obiecałam, wiec dodaje ![]() Na poczatek zdjecie ![]() ![]() Zebyscie wiedzieli, gdzie to Burkina Faso jest ;D A teraz może pae danych z wikipedii..?:>:D Burkina Faso – państwo w Afryce Zachodniej bez dostępu do morza. Dawniej nazywała się Górną Woltą (Republique du Haute-Volta), lecz w 1984 prezydent Thomas Sankara nadał jej nową nazwę, która oznacza "kraj prawych ludzi" w językach mossi i dyula, będących głównymi rdzennymi językami kraju. Dewiza: (fr.) Unité, Progrés, Justice (Jedność, Postęp, Sprawiedliwość) Język urzędowy francuski Stolica Wagadugu Ustrój polityczny republika Głowa państwa prezydent Blaise Compaoré Szef rządu premier Paramanga Ernest Yonli Powierzchnia - całkowita 72. na świecie 274 200 km² Liczba ludności - ogółem (2003) - gęstość zalud. 64. na świecie 13 228 460 48,2 mieszk./km² Waluta Frank CFA (XOV) Strefa czasowa UTC Hymn państwowy Une Seule Nuit Domena internetowa .bf Kod samochodowy BF Kod telefoniczny 226 Burkina Faso niepodległość od Francji uzyskała w roku 1960. Destabilizacja państwa w latach 70. i 80. XX wieku poprzedziła wielopartyjne wybory we wczesnych latach 90. Kilkaset tysięcy rolników co roku migruje na południe do Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany. Stolicą kraju jest Ouagadougou (czasem spolszczane na Wagadugu), nazywane przez Burkińczyków Łaga. Historia Burkina Faso została skolonizowana w latach 90. XIX wieku przez Francję, po pokonaniu miejscowych Mossi. Pierwotnie była administrowana jako część kolonii Wybrzeże Kości Słoniowej, ale już w 1919 została oddzielną kolonią, by później utracić ten status. Odzyskała go w 1947. Burkina Faso uzyskała samorządność w roku 1958, a pełną niepodległość w 1960. Pierwszy przewrót wojskowy miał miejsce w 1966. W 1978 nastąpiła restauracja administracji cywilnej, ale już w 1980 dokonany został kolejny przewrót, pod wodzą Saye Zambo. Wygaszony został w 1982. Zamach stanu w 1983 pozwolił kpt Thomasowi Sankarze przejąć władzę. Podział administracyjny Burkina Faso jest podzielona na 45 prowincji: Bale, Bam, Banwa, Bazega, Bougouriba, Boulgou, Boulkiemde, Comoe, Ganzourgou, Gnagna, Gourma, Houet, Ioba, Kadiogo, Kenedougou, Komondjari, Kompienga, Kossi, Koulpelogo, Kouritenga, Kourweogo, Leraba, Loroum, Mouhoun, Namentenga, Nahouri, Nayala, Noumbiel, Oubritenga, Oudalan, Passore, Poni, Sanguie, Sanmatenga, Seno, Sissili, Soum, Sourou, Tapoa, Tuy, Yagha, Yatenga, Ziro, Zondoma, Zoundweogo I tym razem Landryny dla wszystkich ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
QUOTE Nie no ja jestem przyjaznie nastawiona do spoleczenstwa ;D Ania oczywiscie tez . Ależ oczywiście ![]() Tylko postarajcie się trafiać w literki na klawiaturze podczas rozmowy z nami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo was lubię ![]() Oj będzie, będzie ;D I to dużo ![]() Wzięłam sobie Milkę jak coś ;P A ty za to weź krówki. A teraz specjalnie dla Gosi: ![]() ![]() Magya: weź sobie jeszcze jedną ^^ Głosuję na nr 10 ;] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 12:54 |